Gå til innhold

Atomet

Medlemmer
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Atomet

  1. Dæven, DET må være grunn til at jeg har slitt med endel slike opgaver:

    Jeg har feil i boka mi!?

     

    Da spør jeg, er dette feil?

    ax^2 + bx + c = a(x-x1)(x-x2)

     

    For ifølge deg er det jo

     

    ax^2 + bx + c = a(x1 - x)(x2 - x)

    5951444[/snapback]

     

     

    Nei det er rett i boken din.

     

    x-1 kan strykkes med 1-x

     

    (1-x)=-(x-1)

     

    derfor vil du måtte dele på -1 når du har strøket den

     

    EDIT:

     

    BTW: Har du 1x, eller 1y?

  2. Men seriøst, folk på Internett prøver bare å tøffe seg. Hvis man virkelig er deprimert så ikke søk hjelp på dette forumet, det er for mange tullinger her(bare se på meg, hehe). Det er så trist om du tar selvmord bare pga. hva noen her sier, ikke bry deg om de, de vet ikke hvordan du har det! Det er ofte ikke her det er mest hjelp å få.

  3. Er det mulig å klare å leve i sølibat, og ikke tilfredsstille seg selv noen ganger? Hva ville skjedd om noen bega seg ut på dette? Ville de ende opp helt gal i hodet?, eller ville alt gått bra? Jeg tror at drømmene ville vært skikkelig våte, men det er jo bare en teori da? Er det farlig å ikke få tømt seg, kan man få alvorlige skader av det? Jeg ber dere mine venner, gi meg mer kunnskap om dette emnet, for jeg vet ikke hva som er riktig.

  4. Føler dere at deres personligheter utvikler seg når dere tilbringer tid på dette forumet? Hva er det som er så spesielt at mange av dere tilbringer veldig mye tid her?, blir aromaen Deres renere av å utveksle meninger her? Føler dere i hjertet deres at forumet gjør dere til en bedre person. Men hva?, hva gjør dette forumet så populært, at så få stikker fra det?, er det kanskje de hyggelige moderatorene?. eller liker folk den homoerotiske stemningen som skapes av diverse personer? Personlig, er det humorbilde-tråden som gjør at jeg stadig kommer tilbake hit. Har dere en spesiell ting dere verdsetter ekstra mye her på forumet?

  5. HKoN-: JA jeg sier det! Han har jo bare idiotiske, unyttige tråder som forsøpler forumet! Jeg lager jo nesten ikke nye tråder lengre...

    5382341[/snapback]

     

     

    Jeg setter pris på ine kommentarer og skal ta dem opp til vurdering, men ikke gå mer offtopic.

     

    Ontopic: Jeg er nok mest fornøyd med hjernen min. Dere tenker kun på utseendet her folk, men for meg som et selvstendig individ handler livet om så mye mer enn bare det ytre. Vi er nødt til å respektere hverandre uansett om man har en stygg eller pen tå. Det at Bundy sin fot ikke er så attraktiv gjør han ikke mindre verdt.

     

    EDIT: Men av det ytre er jeg mest fornøyd med høyden min.EDIT: det er jo ikke en kropsdel da, menmen

×
×
  • Opprett ny...