Gå til innhold

kongkonge

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kongkonge

  1. Hei!

     

    Sliter med en Peugeot 807 som verken går fram eller tilbake. Den har slitt med oljelekkasje på kassa, men ekskjærringa var ikke flink med å passe på.

     

    Jeg skal forsøke å fylle på kassa før jeg gir meg selv ut på å lete etter ny kasse, men finner for F.. ikke ut hvor jeg skal fylle på.

     

    Noen som vet? ?

    post-422375-349677_thumb.png

  2. Hei!

     

    Jeg har en Peugeot 807, 2006 modell med automat.

    Den har stått to måneder «havarert», men etter litt tenking, så kan jeg kanskje lure på om dette er noe som kan løses uten å bytte hele kassen?

     

    Tidligere i vinter så skulle det kjøres en tur til barnehagen, startet opp og kjørte fint ut gårdsplassen, men i det den skulle akselerere så mistet den drivkraften.

    Bilen ble stoppet og startet og kjørte noe greit bort.

    Etter barna ble levert i barnehagen og bilen skulle starte, så var det ingen drivkraft i det heletatt og måtte bli hentet av Viking.

     

    Sjåføren av Viking sa det var dårlig drivkraft, men trodde det kanskje kunne hjelpende bytte av filter og olje på kassa.

    Verkstedet Bertel O. Steen mener kassa bør byttes uten å ha sett på den i det heletatt.

     

    Siden jeg ikke har så mye penger å rutte med for en ny kasse, så håper jeg kanskje noen vet, eller har opplevd det samme og som kan fortelle hva som faktisk måtte gjøres?

     

    Det gjenstår fortsatt 45.000 i lån og veldig synd om kassa må byttes.

     

    På forhånd takk! ?

  3. Hei!

    Jeg sitter med en tanke på investering, som jeg trenger noe innspill med om det kan være smart, eller dumt.

    Jeg vil med månedene få ca 150.000 kroner, og jeg vurderer å investere i bolig for utleie.

    Kjøpe et hus uten lån lenger opp i Norge og leie det ut, for dette vil jo gi et pluss i boka i tillegg til en verdi for videre fremgang.

    Jeg selv sitter uten egen eiendom, men ser kanskje dette som en løsning for noe mer pluss.

    Høres dette helt natta ut, eller kanskje noe smart?

  4. Altså, det blir ingen budrunde som det er klart skrevet i tråden, og vi skal aldri være kjip tilbake når vi fikk det gode tilbudet til å starte med, ved å selge til oss til vanlig takst.

    Det jeg spør om er om det er fair å selge tilbake til samme takst som dem ønsker, selv etter oppussing og opparbeidet tomt? Vi har hostet inn mye penger i et hus som ikke har vært malt engang siden 1987. :)

  5. Hei! Jeg er nettopp ny i forumet og har søkt på nett uten lykke.

     

    Vi kjøpte vår enebolig av samboerens foreldre for 1,9 millioner fem år tilbake, men etter årene er gått og interessen for småbruk på listen, må vi selge huset for å få råd til drømmen.

    Problemet er at da vi kjøpte huset så skrev vi kontrakt på at foreldrene har forkjøpsrett og de vil huset skal tilhøre familien.

    Vi har gjort masse med huset som oppussing, opparbeidet hage og laget en utleiedel på 90 kvm, så vi mister hele gleden av budrunder og profitt til videre kjøp, da foreldrene vil kjøpe til takst.

     

    Noen som har vært gjennom dette før og åssen utfallet ble ihht takst/profitt?

     

    Vi mister jo gleden av budrunder..

×
×
  • Opprett ny...