Gå til innhold

Lennart

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lennart

  1. jeg skal sende inn igjen harddisken på min netshop 1557 GLS. Jeg har åpnet lokket på undersiden av pcen, men jeg finner ikke ut hvordan jeg skal få ut harddisken. Jeg har sett noen skruer ved siden av harddisken men jeg får alikevel ikke ut harddisken når jeg skrur ut skruene. Der er et lite bånd som ein kan trekke i, men i frykt for å ødelegge noe så tør jeg ikke bruke så mye makt før jeg er sikker på hvordan harddisken skal bli tatt ut.

  2. Jeg har en netshop 1557 gls som etter litt bruk låser seg helt, slik at det eneste jeg kan gjere er å skru av pcen.

    Det skjer både under spilling og under vanlig bruk som f.eks. surfing og musikk, så ej veit ikke om det har noe med varmen og gjere men det er tvilsomt siden pcen ikke er så veldig varm når den låser seg.

    Eg bruker standard drivera og har prøvd både med og uten SP2. Det har heller ikke noe med programmene mine å gjere siden det skjer det samme etter at jeg formaterte og la inn windows på nytt.

    Jeg får heller ikke lagt inn nye drivere til skjermkortet mitt, kanskje det er en sammenheng her, men ej kan ikke så masse om bærbare så jeg trenger hjelp her. :(

  3. Jeg har problemer med å få lagt inn nye drivera til radeon kortet mitt. Har prøvd både omega driverane og dei fra ati men enten så vil ikkje dei bli lagt inn eller så vil ikkje windows logge seg på skikkelig.

    Jeg har netshop 1557 gls.

     

    Noen som har noen tips?

  4. Noen som har noe erfaring med denne pcen?

    Den er da nesten lik 1557gls, men hva er egentlig forskjellene? alt jeg kan se som er forskjellen er at det er 64 Mb skjermkort istedenfor 128 Mb. Hvor stor er egentlig ytelses forskjellen mellom 64 Mb og 128 Mb på skjermkortet når eg stort sett ikkje trenge å kjøre full grafikk på alle dem nye spillene?

  5. Når jeg ser på utvalget av netshop 1557 gls på netshop sine hjemmesider, finner jeg veldig mange versjoner av den samme pcen med veldig få forskjeller.

    Men det er bare den eine av dem som heiter centrino i spesifikasjonene. Er alle 1557 maskinene fullblods centrinomaskiner eller er det bare den eine. Den som heiter centrino er nemmelig litt over 300 kr dyrere enn dei som ikke heiter centrino.

  6. Da eg skulle sette inn noen kald katode lys i bilen, klarte eg å ødelegge den eine inverteren som fulgte med sunbeam lysa. Kan eg kobble til lysa uten inverteren på batteriet, eller er eg nødt til å kjøpe ny inverter?

     

    Kan eg eventuelt kobble inn 4 lys på ein inverter eller vil det skade inverteren?

  7. http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=S054008S7E

     

    Eg kjøpte denne viften fra microplex, men når eg skulle montere den på hovudkortet, så fant eg ikkje noen plass å plugge inn strømkontakten til viften. På hovudkortet er det bare så vidt eg kan sjå bare strømkontakter til vanlige vifteplugger, ikkje sånn liten plugg som var på den vifta eg har kjøpt.

     

    Er det eg som har kjøpt feil vifte, eller skal det vere eit strømuttak ein eller annan plass?

×
×
  • Opprett ny...