Gå til innhold

bomex

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bomex

  1. Ser du der det står "Passord bestykket deling", åpne denne tabben og bare trykk AV ;)

    9274424[/snapback]

     

    Hm, nei det ser jeg ikke (hvis du ikke mener å slå AV på de punktene der det står "krever passord", men det funket hvertfall ikke). Hvor finner jeg dette valget?

    9276095[/snapback]

    post-72197-1187303591_thumb.jpg

    Sett den til av så virker det nok.

    9298351[/snapback]

     

    Herregud! :blush: Jaja, takk for hjelpen, funker nå...

  2. Hei

     

    Satt opp nettverk med to pc-er med Vista (Ultimate). Slått på fil- og skriverdeling, men får ikke tilgang fra noen av pc-ene. Det som skjer er at jeg får beskjed om å logge på med brukernavn og passord, men ingen av navnene jeg har godkjent eller allerede har i bruk fungerer. Har delt mapper og lagt filer i fellesmappa fra begge pc-ene. Samme nettverk og workgroup på begge. I [Kontrollpanel\Nettverk og Internett\Nettverks- og delingssenter] (også bilde) står det imidlertid at "passord kreves" på deling av fellesmappe og skriver. Hvordan får jeg bort dette?

     

    post-42218-1187044126_thumb.jpg

     

    Hardware:

     

    Thomson SpeedTouch 510i -> D-Link Wireless N (11-etellerannet) -> 2xPC

     

    Internett funker forøvrig som bare det på begge to...

  3. Sånn rett før jeg hopper i køya så tipper jeg det kan være tre ting. Hovedkortet, skjermkortet eller minne, mest trolig HKet.  Her får du i hvertfall en oversikt over hva bios alarmer kan bety:

    http://acronymsonline.com/lists/beep_chart.asp

    Lykke til :thumbup: !

    8793262[/snapback]

     

    Fant en forklaring på alarmen i hvertfall:

    Continuous Beeping: Memory or video problem

    Explanation: The system is producing constant beeping in no specific pattern, or a fast "ringing" sound.

    Diagnosis: This is usually caused by a problem with the system memory, or possibly the video card. The memory is more likely--the system complains long and loud if it can't find any usable memory, as there is no way to even start the boot process when this is the case. The motherboard itself could also be the problem.

     

    Slik jeg ser det er det enten hovedkort eller minne som er problemet (eventuelt cpu, men det er lite trolig :hmm: ). Skjermkortet er neppe ødelagt siden vi testet med et som garantert funker. Kan være AGP-sokkelen, men da er det uansett hovedkortet som må byttes... Prøvde også å bare bruke en minnebrikke (sitter 2x256 i pc-en), men det hjalp heller ikke. :no:

  4. Hei,

     

    Driver og hjelper en kamerat med en Fujitsu Siemens Scaleo 600, med et ga-81sxt-fs hovedkort. Har prøvd det originale (?) ATI-skjermkortet, samt et Geforce 6800 gt. Har prøvd med alle mulige kombinasjoner av harddisker og cd/dvd-rom, uten lydkort osv, men uten resultat.

     

    Problemet er at når man trykker på knappen hører man vifter og harddisker som starter, men så etter ca. 1 sekund, kommer det en alarm: "Didl-didl-didl-didl-didl...." Alarmen fortsetter, og skjermen forblir svart. Problemet oppstod i det en skriver ble koblet til uten først å slå av maskina (har noen forresten slått av maskina før noen sånne brutale inngrep :p). Fungerte ei lita stund etterpå, men plutselig "fløt skjermen utover" (fortsatt leselig), og deretter ei feilmelding med noe sånt som "graphics driver failed". Restart av maskina førte deretter til det som nå er problemet, nemlig alarmen. Noen som vet hva dette er, eller hvordan man kan fikse det?

     

    Fint om noen også vet litt specs angående dette hovedkortet, i tillfelle vi blir nødt til å bestille nytt (type prosessor og ram og de greiene der...)

     

    :)

  5. Hei!

    På utkikk etter ny telefon. Har for tiden en Nokia N80 som forsåvidt er grei nok, men ekstremt dårlig batterikapasitet, i tillegg til at den er gigantisk (samt at bindingstiden på abbonementet er i ferd med å løpe ut - Fri120), gjør at jeg er på utkikk etter noe sånt som dette:

     

    -Kalender: Ja, litt "utvidet"

    -GPRS: Ja

    -Email klient: Ja, men ikke viktig

     

    Form:

    -Format: Klapp

    -Størrelse: LITEN

    -Sprut/støtsikker: Ja, men ikke noe krav

     

    Skjerm:

    Fargeskjerm

    -Størrelse på skjerm: Størst og best mulig

    -Touchscreen: Nei.

     

    Pris:

    Ikke så viktig. Gjerne med abb. (TELENOR-nett!)

     

    Diverse:

    -Merke: Ikke viktig

    MEN: MP3-ringetoner SAMTIDIG med vibrering er et must! (Har hatt en Samsung... - som forøvrig, i hvert fall i mine øyne, nok er de peneste klapp-telefonene som finnes)

     

    -Kamera: Ja

    -Videokamera: Ja

    -Symbian: Ikke viktig

    -Infrarød port: Ja

    -Bluetooth: Ja

    -Minne: Mest mulig

    -Minnekort: Ja

    -MP3: Ja

    -Triband: Ja

    -UMTS/3G: Ja

    -Wlan: Ja, men ikke viktig

    -GPS: Ja, men svært lite viktig

    -Instant Messenger [Tjenester alá MSN etc.]: Nei

    -Radio: Nei

    -Bruksområder: Ringer mye og sender ganske mye SMS. Hender det blir tatt bilder f.eks. på fest.

     

    Viktigst av alt:

    -Størrelse: LITEN (men må tåle å ligge i lomma)

    -Batterikapasitet: mye bedre enn N80! :mad:

  6. Hei!

     

    Vurderer å kjøpe meg en 2000 Chevrolet Tahoe (273 HK, 5300 ccm og ca. 2500 kg, 3 seter) registrert som lett lastebil (klasse C1), men siden jeg bare har førerkort klasse B lurer jeg på å registrere den som nettopp det. Ifølge Tolldirektoratets kalkulator (med mine valg) vil dette komme på den nette sum av kr. 168 731,- Personlig vil jeg si det er litt i meste laget :dontgetit:, men kan det stemme? Tenker spesielt på at det er 3 seter, og dermed vil være varebil på grønne skilter etter eventuell omregistrering til klasse B...

  7. Hei!

    Sliter med et problem på www.singsnap.com (et nettsted der brukerne kan synge karaoke til masse forskjellige sanger og legge ut lyd og bilde og få tilbakemeldinger fra andre brukere). Siden bruker Adobe Flash Player 9. Alt fungerer imidlertid helt fint, fram til man skal høre/se det man har tatt opp. Da utfører Internet Explorer/Mozilla Firefox/Opera 9 "en ulovlig operasjon og vil bli avsluttet - vil du sende feilmelding?" Dette skjer HVER eneste gang, men tar man bort kameraet går det fint...

     

    Kjører Windows XP Media Center 2005 med nyeste drivere til kameraet (Creative Live! Cam Voice), men har også prøvd gamle drivere (CD) og "uten" drivere (XP sine).

    Har hørt om flere som sliter med dette med Creative-kameraer, og håper kanskje noen her vet hvordan man fikser dette?

     

    Kameraet ble forøvrig innkjøpt blant annet til dette formålet, og det er for sent å bytte, så jeg blir veldig takknemlig for hjelp!

     

    *puh, langt innlegg :roll: *

  8. Ikke akkurat mobil, men for en tid tilbake satt jeg på med en yrkessjåfør som satt og spiste pytt-i-panne med gaffel fra en sånn boks du får i ferskvaren i butikker (på E6 i liten personbil). Vet ikke om det er regler for dette, men jeg vil ihvertfall si at mobilsnakk blir barnemat i forhold...

  9. [OT]

    Leste gjennom retningslinjene på www.gamesmix.com istad og trodde nesten ikke det jeg så:

    "Du vil som kunde motta en rekke interessante tilbud fra Bonnier AB eller samarbeidspartnere innen konsernet. For å reservere seg mot slike tilbud, kan du sende et brev på faks eller e-post til oss om dette, så vil dine opplysninger kun benyttes av Gamesmix.com. Bonnier AB innhenter opplysninger først og fremst fra kunden, samt oppdaterer og kompletterer dem med tilleggsdata som er vesentlig for å tilby best mulig kundeservice. Dette gjelder hovedsakelig navn og adresse. Du kan når som helst begjære endringer/korrigeringer i dine opplysninger."

     

    Selv om jeg svarte nei på å motta tilbud på e-post/post? Hmmm...

    [/OT]

  10. Hei!

    Har prøvd to ganger nå. Begge gangene klikker ei fil som heter "RD3_AntiNonReversingDeUnSquishifimicateriser.exe" på 26/43 (står kun det på vinduet som kommer opp). Etter det funker det å gå inn på spillet, men ikke i World Cup (eller hva det heter) og de aller fleste andre modusene. Når spillet starter loading av bana kommer "uopprettelig feil og vil bli avsluttet"-meldinga i windows. "GT Cars" (eller hva det heter) og "Touring Cars" funker imidlertid helt fint, så jeg må få fikset dette, for her skal det kjøres!

     

    Noen som har tips?

     

     

    Edit: Spillet det er snakk om er selvfølgelig "ToCA Race Driver 3" (kjekt med hele navnet hvis noen prøver å søke...)

    ______________

    AMD 2,2 Ghz

    1024 MB RAM

    masse plass på HD

    GeForce 6800 GT + nokså nye drivere

    (har også Audigy 2 NX lydkort, i surround, men det har vel ingenting å si)

     

     

    EDIT 2 (LØSNING): Prøvde 4 ganger til etter at jeg fant ut at den rthjrwtjhtwrj.exe-fila klikka på forskjellige steder, og da kom jeg plutselig igjennom installasjonen og får spilt alt! Spillet anbefales forøvrig :thumbup: (til tross for trøblete installasjon)

  11. er det seriøst så enkelt? då er det vertfall en PC som skal ta kvelden på lanet i helgen =P

    5261289[/snapback]

     

    Da blir du populær! :nei:

     

    Til trådstarter: Skaff deg en jobb, eller vis initiativ og gjør et eller annet positivt hjemme, og hør om faren din har mulighet til å låne deg penger til en ny data.

    For min del kan jeg ikke fatte at det i det hele tatt går an å vurdere å ødelegge en så bra pc, som ikke en gang er sin egen, men det er nå meg...

  12. Uten at jeg er elektriker (har 3 år allmenfag) tror jeg det kan gjøres "ganske" lett. Du må imidlertid finne strømledningen til pipinga og remote-ledningen fra cd-spilleren og få tak i et relé som passer;

    strøm fra remote=ikke strøm til piping

    ikke strøm på remote=strøm til piping

     

    ...eller kanskje motsatt, og omvendt og snudd på hodet... som sagt... ;)

     

    Men tror iaf det kan gjøres på denne måten (skal ikke se bort fra at det finnes andre og lettere måter)

  13. Har lenge lurt på å skaffe meg motorsykkellappen, men er litt usikker siden jeg tror fristelsen til å kjøre fort ville bli for stor, og er redd for å miste lappen på bil... SÅ: Hvis jeg blir tatt på motorsykkel og mister lappen, mister jeg den da også på alt annet, slik som bil, traktor, snøskuter, moped osv?

  14. For et tøve-argument. "De aller fleste som blir tatt holder 10-15-20 km/t over fartsgrensa, noe som på de aller fleste veier egentlig ikke er for fort."

     

    Egentlig ikke for fort? Det er OVER fartsgrensa. Spiller ingen rolle om veien tåler 90 eller 130 +, veien har en fartsgrense. Kjører du fortere enn den, blir du bøtelagt om du blir tatt i kontroll.

     

    Det spiller vel egentlig en veldig stor rolle? Å kjøre i 90-100 km/t på ei rettstrekke på 2 km med fartsgrense 80 km/t, uten annen trafikk kan ikke sammenliknes med å kjøre i 80-90 i 70-sone med svingete veg og nokså mye trafikk. Som regel er fotoboksen plassert nesten helt i enden av langstrekka, gjerne skjult av noe, slik at du ikke ser den før du er forbi den, og ikke i en av svingene i 70-sona. Da skjønner jeg veldig godt grunnen til denne tråden...

    Angående fartsgrensene, så mener iaf jeg at de generelt er for lave for vegstandarden på svært mange veier. Ikke at det rettfrediggjør å kjøre for fort, men det irriterer. I kombinasjon med at det er svært lite kontroller på veiene (snakker ut fra egen erfaring, kjørt bil nesten hver dag i litt over 2 år, og blitt stoppet i promillekontroll en (1) gang), tror jeg det bidrar til at mange får litt tyngre høyrefot.

     

    Edit: Selvfølgelig bøtelegges du hvis du kjører for fort, helt uavhengig av veistandarden der du befinner deg... :p

  15. For meg høres det ut som om det beste å gjøre er å koble konstant strøm på spilleren slik som KVTL

    2. Koble konstant strøm på spilleren -> Synes det er det beste. Sikkert mange som er i mot

     

    Det er ikke verre enn å komme seg bakom spilleren og koble rød ledning inn på gul (gul fra bilen, til både rød og gul inn i spilleren)... Det er iaf dette som er standardfargene, men det trenger jo ikke være sånn... Da er spilleren på uansett, helt til du slår den av manuelt. Kan kanskje bli problem hvis du har alarm som slår seg på selv når tenninga er av/nøkkelen ute, men det vet du vel best selv...

  16. Hos bilradiospesialisten koster iaf Defa hvis du ikke har fjernstyrt sentrallås på bilen fra før kr 2790.- Link Vet ikke om det er dyrt eller billig i forhold til andre... Jeg skal i alle fall gjøre et forsøk på å montere selv. Har gjort en del av operasjonen tidligere, siden han som kunne det på bilXtra var på ferie, og det fungerer fortsatt fint... (Ikke den som skremmer naboene, den har jeg ikke vært bortpå :thumbup: )

    Er også endel til salgs på qxl, men det spørs om det er noe å satse på...

  17. Hva / hvem er det egentlig som vil ha alamer som gir fra eg et pip når man låser bilen?

     

    Dette er jævlig irriterende.

     

    Har selv alarm og jeg må si meg veldig takksom for at den ikke sier piiip, pip, duurt, bært eller nå...

    Mens på nybilen til min far så sier den "bip" vær gang man låser bilen.. FY FAEN så irriterende...

     

    Har du sett filmen jeg refererer til? Vet ikke hva andre syns, men jeg syns det ser/høres tøft ut. Det er jo ikke snakk om noe mer enn en liten "b-bip". Skal riktignok ikke se bort fra at man kan bli lei lyden, men da går det sikkert an å få den vekk...

     

    Dette fungerer på alle nye Defa? Da blir det nok innkjøp ganske snart...

    (At det er 10 års garanti, og norsk gjør det jo ikke akkurat verre)

×
×
  • Opprett ny...