Gå til innhold

Jossva

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jossva

  1. Jeg ser etter den beste Custom rom'en for min gamle S3 i9300. Har testet CM13, Android 6.01 men den var ustabil og har så langt gått for Android 5.11 fra crDroid som er stabil men den er nokså batterikrevende uten batterisparer installert. Noen som har god erfaring med andre rom som er minst Android 4.4.4 eller senere ? Kanskje en god batterisparingsapp er tingen ? Btw så er telefonen root'et.

    Jeg ser etter den beste Custom rom'en for min gamle S3 i9300. Har testet CM13, Android 6.01 men den var ustabil og har så langt gått for Android 5.11 fra crDroid som er stabil men den er nokså batterikrevende uten batteripakker installert. Noen som har god erfaring med andre rom som er minst Android 4.4.4 eller senere ? Kanskje en god batterisparingsapp er tingen ? Btw så er telefonen root'et.

  2. Jeg lurer på om noen har erfaringer med disse TV'ene siden den ene er helt ny modell, er den bedre eller skal man gå for den gamle toppmodellen VT50Y? ST60Y har jo fått endel flere funksjoner enn den gamle mellomsjikt TV'en ST50Y. Begge koster nesten det samme hos Siba. Det skiller ca 500,-.

     

    NB! Jeg har sjekket ut mange andre TV'er også, men akkurat nå så lurer jeg bare på disse to.

  3. Jeg har fått meg en Desire nettopp og hatt den kun i en dag så langt. Det er en bra telefon, men den er ikke så intuitiv som den forrige jeg hadde... en gammel SE ;)

     

    Uansett så lurer jeg på hvorfor den varsler om at det er fullt på SIMkortet i forhold til SMS? Jeg trodde at den lagret på telefonen, men jeg finner ikke ut av dette? Mulig dette er tatt opp tidligere i denne tråden, men hvis det er noen som kan fortelle hvordan man skifter fra SIM til telefon lagring for SMS hadde det vært fint! Dette gjelder sikkert også MMS, men jeg har ikke brukt det ennå. Jeg har Netcom abo.

     

    Beklager hvis dette har vært oppe til diskusjon tidligere, men jeg orket ikke å søke gjennom hele tråden..

     

    Jeg har tidligere lagret alle mine kontakter gjennom Netcom's tjeneste Kontaktsynk der man lagrer alt online. Når jeg forsøker å få disse inn tilbake i min nye telefon fungerer ikke dette. Er det noen som har fått dette til?

     

    PS. Det skulle vært skilt ut en egen hovedtråd for hver populære telefon og så hatt underkategorier der man diskuterer apps, kamera, GPS, etc.

  4. Jeg har nylig kjøpt meg en ny Canon Pixma MP620. Er stort sett fornøyd med den, men synes den bruker veldig mye blekk. Så nettopp at den svarte blekkpatronen (den største) allerede er blitt halvtom!! Da har jeg skrevet ut noen testbilder (maks 10 bilder), på fotopapir og vanlig papir. Jeg har dessuten skrevet ut kanskje 50 ark med hovedsaklig svart tekst tilsammen. Dette kan umulig være normalt forbruk eller har jeg fått en patron som har mindre blekk enn normalt..? Den viste fullt nivå da jeg startet å bruke den første gangen, men har minket i større tempo enn forventet.

     

    Hvis noen andre har erfaringer med blekkforbruket til denne skriveren setter jeg pris på å høre hva dere har erfart.

  5. Min gamle tlf er på vei i søpla og jeg trenger en ny snart. Jeg skal ringe endel til utlandet, nærmere bestemt Sveits siden jeg har familie der. Tenkte på å redusere tlf utgiftene endel og har sett at det finnes programmer som Skype som lar deg ringe gratis til f.eks. andre som også bruker samme app. Har erfaringer med programmet men kun på vanlig computer. Lurer på om det er noen som har erfaringer med å ringe med bruk av Skype fra mobiltelefon? Har hørt at Skype skal la seg innstallere på stort sett all såkalte smartphones som betyr mer eller mindre de som har 3G? Er litt forvirret her.

     

    Grunnen til at jeg tenker wifi er fordi jeg stort sett befinner meg i et eller annet w-lan hele tiden. Både hjemme og på jobb.

     

    Hvilken tlf skal jeg velge?

     

    Har sett på N82 og den kommende SE C905 (4.kvartal -08) ....og det finnes etterhvert mange flere..

  6. Skal gjenopprette PC-en med en imagefil som jeg laget da jeg innstallerte Win Xp og hadde lagt inn det som jeg trengte (drivere, kun mest nødvendige programmer etc). Det vil si en frisk innstallasjon uten for mye dill dall...

     

    Jeg bruker Norton Ghost 2003 og ønsker å kunne tilbakeføre image filen til en ny disk og på en større partisjon enn den som jeg kopierte fra opprinnelig. Imagefilen er laget fra en partisjon som er på 40 Gb men jeg ønsker å bruke denne på en partisjon som er på 120 Gb. Noen som har forslag på hvordan dette gjøres? Har lest i manualen, men finner ikke ut om dette er en opsjon i programmet. Vil helst slippe å innstallere Win Xp på nytt hvis ikke jeg må. :hmm:

  7. Bruker siste versjon av Firefox og har ikke helt skjønt alle konfigurasjonsmulighetene ennå, men sliter litt med å få vist blant annet sprettoppvinduer på rett måte. Noen er slik at de kan endres i størrelse, mens andre er låst i bredden. Noen som har gode råd til hvor jeg kan lete eller hvordan jeg endrer på denne innstillingen?

  8. Det stemmer at det er batteriet som var konk. :blush: Jeg fant ut av det til slutt med veldig god hjelp fra Trond Tufte på Guitar Workshop i Oslo :thumbup: . Det er de som antagelig har mest kompetanse på Mesa Boogie i Norge. Anbefales å handle hos dem hvis du ønsker slikt utstyr :yes: . Han forklarte hvor jeg fant batteriet og hvordan jeg skulle skifte dette.

     

    Ganske kronglete operasjon, men fikk det til med et stjerneskrujern og en spiss tang. Først løsner man på selve lokket på toppen. Batteriet sitter under en grå boks som er skrudd fast med fire stjerneskruer. Der sitter også prosessoren som viser versjonsnummeret på Triaxis'en. For å komme til to av skruene må man løsne på et printboard som sitter med fire plastskruer med haker. Det er viktig at man passer på at alle datakabler er satt på igjen skikkelig før man skur igjen. Batteriet er et CR2032 og er ganske standard.

  9. Min Mesa Boogie Triaxis sluttet i kveld å lagre presets sånn helt uten videre. :( Den lagrer det som programmeres så lenge den står på, men så fort som jeg slår den av ser det ut som at alt blir borte. Det som dukker opp neste gang den slåes på er kun fabrikkpresets. Såvidt jeg vet er det ikke batteri som brukes for minnet i denne, så jeg vet dermed ikke hva som er feilen. :hmm: Hadde det kun vært å bytte batteri til minnet hadde det vært enkelt.

     

    Det er en Ver. 2.0 som er blitt ca. 10 år. Den er kjøpt ny i Norge og det er kun jeg som har hatt den hele tiden. Den har aldri hatt et feilslag tidligere så det er litt irriterende at dette skjer. :mad: Har hørt om andre som tidligere har hatt samme feil, men vet ikke hva som ble løsningen på problemet.

     

    Er det noen andre som har hatt lignende problemer så setter jeg pris på å høre hva som ble deres løsning. Jeg er veldig fornøyd med lyden så det er ikke noe alternativ å bytte preamp så lenge det lar seg fikse.

  10. Mark Knofler spiller med en slags finger-county teknikk og derfor høres det veldig imponerende siden de fleste av oss som ikke behersker denne teknikken synes det både ser og høres vanskelig. Det er en fin prestasjon i den videoen, men herregud det finnes mange som kan spille likedan og med bedre teknikk, men feeling blir noe helt annet. Her er Mark i egen klasse i toppligaen.

     

    Det er det som er så fint med flinke gitarister eller musikere generelt at de fleste virkelig gode har særtrekk som gjør at vi gjenkjenner disse med en gang de spiller en tone. Egne fraseringer som gjør at de er lett å ta igjen i et hvilket som helst band.

  11. Jimi Hendrix, Steve Lukather, Mike Landau og Børge Pettersen Øverleir er kanskje de gitaristene som har betydd mest for meg. I norsk sammenheng er det få som matcher Børges antall plateinnspillinger. Han mestrer alt i alle stilarter til og med black metal !! Steve Lukather og Mike Landau er kanskje de to gitaristene som har spilt inn fleste plater her i verden og det er ikke uten grunn! Spiller stort sett alt fra jazz til hardt og hardere! Utrolig mange som er inspirerte av disse karene.

     

    Jeg skrev hovedfagsavhandling om Jimi Hendrix og han må vel kunne sies å være kongen på alle hauger uansett hvordan man snur og vender på det. Han har også inspirert alle nevnte gitarister og mange flere og er kanskje den eneste som mestrer å synge samtidig som han spiller avansert komp, solofills og soloer nærmest samtidig. Tror dessverre ikke Petrucci, Vai, Malmsteen, Knofler etc hamler opp med akkurat dette :thumbdown: . De er uansett selvfølgelig veldig gode de og.... :thumbup:

     

    Men til sist er det uansett smaken som teller, hva som gir en det store kicket! :D

  12. Er det noen som har testet Intels P35 chipset opp i mot musikkbruk? Det bruker å ta litt tid før et nytt chipset er "stuerent" i musikk/studio PC'er...

     

    Har bygget rundt 40 pc'er for musikkbruk og min erfaring er å bruke noe som er gjennomprøvet, dvs som oftest ikke det aller siste. Da er man hvertfall sikker på at systemet blir stabilt og man slipper å bruke tid på feilsøking.

     

    Digidesign er veldig kresen på hva Pro Tools kan bruke, og deres "maler" for oppsett fungerer som oftest meget bra for andre systemer med Cubase/Nuendo eller Sonar.

  13. T9 ordlisten på min K750i forsvant plutselig for to dager siden og lar seg ikke slå på igjen på vanlig måte, dvs med * knappen. Noen som vet hvordan man kan få den tilbake på annen måte? Har oppdatert til siste FW på nettet i dag for å se om det skulle hjelpe.

     

    Eneste som jeg har gjort annerledes i det siste var å innstallere Opera mini som fungerte kjempefint. To dager etter uten bruk av Opera, forsvant plutselig T9.

     

    Noen forslag?

  14. Nye drivere gjorde susen for Dell maskinen ;) Nå er den oppe og går slik den skal.

     

    Men jeg har fortsatt problemer med deling av skriver etc. Jeg har åpnet porten til Dell som da har 192.168.1.100 i NIS 2006 brannmur og jeg får opp Dell maskinen på den stasjonære maskinen som synlig, men ikke tilgang til det som er på den...... ? Får den klassiske medlingen: "Workgroup er ikke tilgjengelig. Du har kanskje ikke tillatelse til å bruke denne nettverksressursen. Kontakt.......bla bla...." På Dell får jeg ikke opp stasjonær maskinen som synlig en gang. Den har 192.168.1.101 som IP. Dell bruker som sagt Win Xp sp2 brannmur.

     

    Noen tips her?

  15. Har hatt endel problemer etter at jeg kjøpte ny trådløs router Linksys WRT54GS v5.1 og å få denne til å fungere sammen med min bærbare Dell Latitude D510. Hadde en D-Link 624+ som levde sitt eget liv men faktisk var det lettere for Dell maskinen å finne denne. Har noen hatt liknende problemer?

     

    Dell kjører XP Pro sp2. Jeg har også en stasjonær maskin med D-Link usb trådløsadapter. Den har samme OS men fungerer som ei kule mot Linksys.

     

    Trenger dessuten råd til å dele skriver på disse maskinene, når nettet fungerer som det skal på Dell maskinen...... :hmm:

     

    Vanligvis skal det være lett for begge maskinene å finne hverandre i LAN med samme workgroup etc og aktivert fil- og skriverdeling. Men dette skjer da altså ikke :cry: Er det en fordel å sette opp statisk IP og evt hvordan gjør jeg dette på denne routeren? Dell bruker Win Xp brannmur, mens stasjonær bruker Norton IS 2006 med personal firewall aktivert. Hørte noen som sa at Norton IS 2006's brannmur er altfor "streng" og at jeg ikke trenger mer enn Windows egen brannmur siden Linksys hardware brannmur gjør mer enn nok. Noen som har tips her?

  16. Siste FW er R1CA021

     

    Kamera: 5.3

     

    Dette ble oppdatert i dag.

     

    Jeg lastet ned pdf fra siden også og ble endel klokere av det. Lettere med to forklaringer enn kun en som ikke er helt komplett......

     

    Alt funker som ei kule her! :D

     

    Jeg vet ikke om det er innbilning men det virker som alt er raskere. Er litt irritert på kamerafunksjonen siden den er vanvittig treg til vanlig men nå virker det som at det er litt raskere...... :hmm:

  17. Jeg har en stk stasjonær PC med Win XP Pro sp2 med D-Link Airplus G DWL-G122 Wireless USB adapter (rev. B) #3 og en D-Link DI-624+ Trådløs router. På denne maskinen er skriveren koblet til via USB. SKriveren er en HP 5550 deskjet. Denne bruker Norton internet Security 2006 der jeg bruker Nortons brannmur og slått av XP's brannmur.

     

    D-Link DI-624+ bruker WPA-PSK. Standard kanal og resten er også standard innstillinger.

     

    I tillegg har jeg en bærbar DELL Latitude D510 med Win XP Pro sp2 og innebygd WIFI. Denne bruker Norman Internet Control og her også er XP's brannmur slått av og bruker Norman Personal Firewall eller hva den heter...... Har lagt inn skriverdriver til HP skrivern som nettverksskriver men intet skjer...... :hmm:

     

    Jeg ønsker å kunne skrive ut fra DELL bærbar gjennom det trådløse nettverket til den stasjonære PC'en og også ha muligheten til å dele filer gjennom delte mapper. Har prøvd litt frem og tilbake, men finner foreløpig ikke ut av dette. Noen som har tips å komme med? Klarer fint å koble sammen PC'ene med statisk IP adresse og krysset kabel, men det er jo ikke hva jeg ønsker. Alle tips taes imot med takk.

     

    :hmm:

×
×
  • Opprett ny...