Gå til innhold

bslavcho

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bslavcho

  1. du kan kjør ipconfig /renew på datamaskinen, eller sett fast ip på nettverk adapteren i bruk. huske at hvis du bruke wifi adapter og lan adapter, du må sette IKKE samme ip address på begge to adapterene.

    sjekk hvilke ip addresser er sette på DHCP serveren inn i ruteren fordi du må sette fra same SUBNET som DHCPserveren.

    Men hvis pc din har gode IP, sette bare fast DNS, f.ek 8.8.8.8 (jeg bruker den og ingen problemer aldri)

  2. 1 video stream på full hd 1080 bruker 8-10mbps

    1 video på hd 720 buker 4-5mbps

    tv med youtube eller netflix hvor bruker fullhd kan bruke enda mer enn 10mbps.

    bare for internet brukk på vanlig brukering f.eks facebook, kikkering osv trenger 1-2mbps for ikke darlig hastinget.

    så nå du kan sjekk hvor mye alle sammen dinne hastinget skulle bli

  3. Hei. Du tror at problemen er inne internet tillgang, men problemer liger på avstanden fra wifi ruteren til soveromet. Din iphone har ikke nok wifi power signal å transmitere. Også det er mulig at du har din ruter overoppheter, eller hvis ruteren står inne noe, f.eks, tv-stand, under tv stand, på toppen eller under andre device som blueray spiller. Prøve og slå av 5minuter, men bytte location for å bli borte av mange strøm kabeler og devices, men to har bra luft.

  4.  

    Var det på pc jeg skulle laste ned Malvarebytes? Glemte å si at ipaden blir nok også overvåket fordi det er der det surfes mest. Hva burde jeg ha av sikkerhet på den? Som sagt tror jeg det må være noe med nettverket siden alle tre enhetene jeg har nok blir overvåket. Kan jeg gjøre noe spesielt med routeren? Tusen takk for svar!

    Malwarebytes er til PCen ja.

     

    Er ikke så utbredt med virus på iPad og mobiler, men om du bruker Chrome og han har brukernavn og passord der så kan han se historien din på alle devices samt at du kan se det han browser på. Om du bruker Chrome, kan du gå inn her: https://security.google.com/settings/security/activity?pli=1 og se hvilke devices som har koblet seg til din konto. Om du ser noen devices som ikke er kjent, klikk på den og trykk på Remove. Du bør også skru på 2-step verification, da får du en SMS med kode for hver device som skal logge seg på og da holder du han ute. Det kan være at han remote tilgang til PCen din og kan delvis omgå dette, så det er der virus og malware-sjekk kommer inn.

     

    Jeg er sertifisert om sikkerhet, og jeg kan si at det som RIm skrev er veldig riktig og veldig bra. Gjør hva Rim sa. I tilleg du kan slå på brannmuren inne på ruteren. om ipaden er det bra hvis du reset to factory instillingene. Også det er mulghet hvis hakeren gikk inn på wifi, du kan bytte passordet, og sette MAC akses lister bare for dine devices og slå av dhcp med static ip addresser på devices. sette streng passord, 10-14 karaktere plus tall, små og stå... etc

    • Liker 1
  5.  

    har du administrator priveleges?

    Nei, tror ikke det. Når klarer å endelig å komme innpå nettsider med Explorer og lastet ned chrome, men jeg klarer ikke å kjøreTjenester eller Defender.   

    Jeg får ganske ofte Error code: 0x80070426 (Microsoft Security Client).

    Har google koden men har ikke klart å fikse det på verken vanlig modus eller sikkerthetsmodus. Bare ny feilmelding etter ny feilmelding :S 

     

    sjekk denne løsning: 

    https://appuals.com/essentials-error-0x80070426-windows-10/

  6. Hei fmj

    Ofte lisensklistremerke ligger under bærbaeren. Hvis du kan starte laptopen i safemode, du kan sjekke lisensnøkkelen i registry.

    Hvis du klare og få lisensnøkkelen, du trenge å finne instalasjon av same type av windows som før, f.eks win7 før, nå må du installere win7 så kan nøkkelen fungerer.

    du kan bruke hva som helst installasjonen media som er uten aktivasjon. sette på usb eller dvd å starte instalasjonen.

    men hvis du ikke kan finne lisensklistremerke og lisensnøkkel, du kan kontaktere microsoft support, de vil spørre deg om regjeringer og serial number, og de kan aktivere for deg (det er tungere å utrette)

    Lykke til.

  7. så din ruter står som første punkt og alle maskinene bruker den som inngangsport til internet. ikke mye av soho ruterene har mulighet å bruke monitoring. du kan kjøpe 1 bedriftruter som minst cisco 1700 brukt billige po finn og endre den met netgear, og sette 1 av portene som monitoring. po den porten du kan sette din maskinen MED KABEL, og start microsoft network monitor eller wireshar (den beste), og netgearne sette opp som AKSES PUNKT for alle trådløse maskinene.

    hvis du gå å kjøppe nye ruter, sjekk at den ruteren kan bruke MONITORING FUNCTIONS på seg.

×
×
  • Opprett ny...