Gå til innhold

J7DX1J4O

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J7DX1J4O

  1. Jeg håpet det var noe jeg ikke forsto her og ønsket klarhet og håpet på at de hadde en god deal. Påpekte derfor hvor dårlig denne dealen var, og ble da spurt om jeg prøvde å skape problemer og bedt om å forlate butikken etc. Og med å påpeke hvor dårlig dealen var så mener jeg at jeg bare at jeg viste at telefonen endte opp med å koste det samme etter å ha bindt seg til et dyrt abonnement for 12 måneder. Skulle tro de hadde noe å friste med for de som binder seg for 12 måneder, men det hadde de altså ikke. Bare lureri fra start til slutt.

     

    Rart at de ikke kan friste med noe tilbud på telefonen e.l.. I Storbritannia får du gjerne en tusenlapp i avslag for å kjøpe telefonen med et abonnement - og de klarer å levere dette uten bindingstid!

     

    Dvs at du kan kjøpe telefonen, benytte deg av tilhørende abonnemenførste måneden for å å kansellere dette.

  2. Hadde det ikke vært veldig flott om de faktisk promoterte likestilling på en bedre måte? Særlig når de understreker at målet er å få inn flere "teknologer" totalt sett i Norge.

    F.eks kan de da invitere gutter også, da jeg tror dette ville sendt et bedre signal totalt sett, og vil muligens gjøre at ikke det føles "rart" eller uvanlig om man en dag møter en kvinnelig teknolog, følgende uttalelse synes jeg virker litt vel hard, på et vis:

     

    "Så dette er også et likestillingstiltak. Vi må få jenter til å velge mer utradisjonelt, påpeker hun." - mulig det er pirkete av meg men å påstå at jenter _må_ gå en karriere retning synes ikke jeg blir helt rett.

     

    Likevel tror jeg at denne "trenden" vil endre seg over tid, det er jo mange flere jenter som benytter seg av f.eks datamaskiner i dag.

    • Liker 1
  3. Dette høres ut som tull og vas, jeg er veldig sikker på at folk flest er villig å betale en ekstra avgift på et par kroner per transaksjon som gjøres via bankkort eller hva f... De ønsker å tilby for å "gjøre livet enklere" det er ikke mange som bryr seg særlig om de små ekstrakostnader som måtte følge med om de ønsker å benytte seg av de bekvemmeligheter som følger med dette. Om det er så at det et et "problen" så vil vel gjerne en ekstra avgift føre til at flere blir bevist og benytter seg av det billigere alternativet (ser ikke helt hvordan enkontant løsning er rimeligere)

     

    At grønn kontalt og forutum kan si at kundene er dekt med brikke fra dem virker helt feil når det kommer frem av artikkelens statistikk rundt ladere at de har kun 2/3 av ladere, det er helt på tryney av journalisten å fremme dette som fakta når de ikke tilbyr dette til en _stor_ flerpart. Mulig at de tilbyr sine systemer til flere men dette kommer ikke frem av artikkelen.

×
×
  • Opprett ny...