Gå til innhold

Decoman

Medlemmer
  • Innlegg

    571
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Decoman

  1. Kan Theo343 og Decoman vennligst presisere hva de mener?

    Hva slags lys? Og hvorfor er det tullprat?

     

    Å mene at noe er "brutalt ærlig" når man nok vet at film som oftest er ren fiksjon er på en måte en selvmotsigelse. Det å gjøre et heller uforståelig poeng om at det Assange med denne filmen settes "i et lys jeg tror mange vil finne interessant" er også pretensiøst tullprat, som om det var noe helt spesielt med noen "historie" som blir fortalt med denne filmen.

  2. Skytespill er ikke nødvendigvis gøyt.

     

    Battlefield 3 var artig for meg, fordi dette var nytt.

    Så spilte jeg masse masse Arma 2 m. Wasteland mission og fikk en del inntrykk der. Kjempeartig, men jeg mistenker at Sa-Matra ikke helt skjønner hvorfor det er så artig.

     

    Jeg vil si jeg gidder ikke kjøpe Battlefield 4, hvis det bare blir for å ende opp med å hoppe rundt og skyte spillere i et miljø som er et villt kaos med dårlig tempo.

     

    Det meste av spilldesign er ræva vil jeg si. Lite fantasi element (suspention of disbelief) og dårlig tempo (pacing), og så kommer dette med "micropayment" i spill i tillegg, som gjør f.eks World of Tanks mer og mer uinterssant for meg (ingen interesse for å ville oppgradere).

  3. Jeg har kontaktet Dustin og forsøkt avslutte hva jeg anser som å være et kundeforhold, men de mente at dette ikke var noe poeng siden de mente jeg kunne bare slutte å handle for å ikke ha noe kundeforhold.

     

    Det er for meg uklart akkurat hva man kan gjøre for å slette konto eller person informasjon, så jeg har i første omgang bedt dem om å sperre eller gjøre kundekontoen ubrukelig. Har ennå ikke hørt noe fra dem om det etter et døgn.

     

    Formålet her for meg vil være å ikke måtte være oppført med kundekonto, samt å ikke måtte være oppført med brukernavn og passord i databasen(e) dems.

  4. For noe fjas (artikkelen).

     

    PersonVERN er noe annet enn f.eks personSIKRING hvis det var noe slikt ord. "Personvernbeskyttelse" må da være et påfunnet og fullstendig meningsløst ord.

     

    En får kreve 'vern' der man kan trenge det og så se seg fornøyd me slikt og ikke late som om at personvern ikke er viktig.

     

    Det å eventuelt komme og påstå at "personvern er unormalt på internett" er like meningsfullt eller meningsløst som at personvern er normal på nett.

     

    F.eks hvis jeg registrer meg på et forum med en epostadresse, så skal ikke andre få tak i denne, uansett om selve addressen er vist andre steder i andre sammenhenger.

  5. Meh. Arma 3 er ikke å anbefale, ikke av meg uansett.

     

    Kjøpte spillet i beta, men spillet er like talentløst utvikla som Arma 2.

     

    Det skal sies at Sa-Matra "Wasteland" med Arma 2 er fantastisk gøy. Spilte dette ofte i mer enn et halvår. Chernarus kartet er flott å bevege seg rundt på og en sjelden gang får man fly en Mi-24 Hind. :D

     

    Sa-Matra Wasteland mission'et er også å finne når man har Arma 3. Sa-Matra Wasteland er et mission og man må ikke laste ned noe mod eller noe. Basebygging er også fryktelig moro der. :)

     

    For de som ikke har fått det med seg, så er det dessverre slik at fps i Arma er veldig server cpu + klient cpu betinget. Og sånn kommer det kanskje til å være med Arma 4 også. :p

     

    Her er et bilde fra Arma 2 (basedelene ser litt annerledes ut i Arma 3

    post-42162-0-96502900-1383411860_thumb.jpg

  6. En artig ting jeg la merke til nylig, var at for kort #1 så har VRM temperaturene senket seg og ligger nå mer nær core temp, noe som ikke var tilfelle tidligere, hvor core temp var f.eks 70 grader C og vrm's nær 80 grader C. :) Trodde først jeg så feil, men stresstest viser at det synes å være en endring i ny max temperatur.

     

    Tror dette kan muligens ha noe å gjøre med at jeg skifta til pc kabinett med 3x 140mm vifter som blåser rett bort mot grafikkortet uten hindring.

  7. Jeg kom over en bios mod tråd et sted for 79xx kort og ble litt overrasket over at det fantes slikt når "Radeon Bios Editor" ikke lenger blir oppdatert, så jeg kommer til å modde bios for begge korta og regner med at dette går bra.

     

    Skal modde bios slik at jeg slår av boost på det ene nyeste kortet og så finne en slags felles overklokkings setting, eller bare felles core og memory frekvens.

     

    Leste også at med ulps kan man forvente at kort #2 slår seg av, noe som er helt greit hvis det ikke er noe annet tull.

     

    Bestilte kort #2 i går kveld så nå er det ingen vei utenom. :)

     

     

    Her er forresten bios mod tråden jeg fant: http://www.overclock.net/t/1395490/ati-hd-7950-7970-bios-mod-thread/0_50

     

    Virker helt greit, har noe erfaring med sånt fra før. Eneste jeg stusser over er eventuelt problem med checksum, som jeg ikke helt forstår, men har inntrykk av at forced flash vil ordne dette.

  8. Hei, jeg ligger an til å spandere et ekstra radeon 7950 kort og har noen spørsmål som jeg håper noen med relevant erfaring kan svare på.

     

     

    1) Det ser ut som om at nyere driver oppdateringer fra AMD hjelper mye på tidligere problem med såkalt microstuttering av hva jeg har lest. Ellers synes det å være en almenn oppfatning at Nvidia er bedre på å unngå microstuttering med sitt SLI opplegg.

     

    Spørsmål: Kan jeg forvente at crossfire med 7950 kort gir god prestasjon slik at såkalt microstuttering ikke blir noe brysom problem?

     

     

    2) Bruker i dag Sapphire Trixx for å overklokke 7950 kortet jeg har. Hva skjer når man får to kort i crossfire?

     

    Spørsmål: Hvis jeg ønsker å overklokke begge kort til 1GHz med volt mod, hvordan setter jeg opp dette med eller uten Trixx?

     

    Alternativt, kan jeg benytte catalyst control panel til en heftig overklokk uten voltmod? (ref: "power control settings")

     

     

    3) ULPS

     

    Spørsmål: Kan jeg forvente tull med ULPS med crossfire? Hva vil være selve problemet hvis dette er tilfelle nå seint i 2013?

     

    Jeg ser at Sapphire Trixx programmet har brukervalg for å koble av ULPS, men vet ikke hva dette eventuelt er godt for.

     

    Mener ellers å ha skjønt at AMD driverne skal kunne gjenkjenne crossfire oppsett automatisk. Men hvordan man så overklokker begger korta vet jeg ikke hvordan man gjør.

     

    I verste fall kan jeg ta til takke med en lavere overklokk eller ingen overklokk.

  9. Tja nå endret ikonet seg plutselig, og viser det normale ikonet.

     

    I ca en ukes tid, før det plutselig stopped igjen, så kunne det se ut som om at nettleseren min hadde en såkalt memory leak hver eneste dag, hver time, hvor minnebruk økte til nesten 4GB og så sluttet deler av nettleseren å fungere.

     

    Jeg har nå sammenliknet utskrift fra ipconfig /all kommando i en før/etter sammenstilling og det er klart at det er ingen endring annet enn ipv6 addressen og ipv6 link local addresse som nå er endret etter en times tid.

     

    Jeg har ikke rørt modemet og undres hvordan jeg kan ha blitt gitt ny ipv6 addresse.

     

    Jeg synes å ha ipv4 kobling nå og ipv6 skal være slått av (har koblet av for ipv6 tidligere).

    Vet ikke hvorfor jeg har ipv6 addresse med ipv6 slått av (av hva jeg kan skjønne, kanskje er dette ikke blitt slått av).

×
×
  • Opprett ny...