Gå til innhold

eaXoN

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eaXoN

  1. Jeg har litt problemer med å få dataen helt i hvilemodus. Når jeg setter den til å stå i hvilemodus slår skjermen seg av, mens viften fra selve daten fortsett å gå, uansett hvor lenge jeg venter! jeg har prøvd å oppdatere skjermkortet med siste driver versjon, men det hjelper ikke... Noen som har noen ide om hva som er galt?

  2. Jeg har nettopp innstalert vista, og vagte en rein innstalasjon. Men likevell er det to mapper mede programfiler, en for vista, og en med de programmene jeg hadde på xp... Det jeg lurer på er om jeg tryg kan slette mappen fra xp. I tillegg har jeg en mappe som heter windows.old som jeg skulle ha slettet. Der ligger filene fra xp... er det trygt å slette mappene? :hmm:

  3. Hei, jeg er lurer på en ting, og det er hvilke drivere må mann innstalere etter man har innstalert vista? Er det sånn at man må drivere klar til internett, eller hovedkort, for at det skal fungere? Og må mann ha klare driverne til skjermkortet slik at skjermen viser noe? I det hele tatt, bør jeg laste ned noen før jeg innstalerer Vista? Jeg har ikke peiling så det hadde vært fint med litt hjelp!

  4. heisann! er det noe som vet hvor jeg kan få kjøpt skruknotter til disse skoene (jeg har de svarte), siden to av mine knotter datt av når jeg spilte... er det forresten mulig å kjøpe plast\gummi knotter i stedenfor jern.. Altså er det noe som vet hvor de selger noen slags kontter til disse skoene.

×
×
  • Opprett ny...