Gå til innhold

Colafyren

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Colafyren

  1. Føler Hideo har ridd på suksessen til første Metal Gear ufortjent. Første spillet var knallbra men de andre ble jo direkte knust av Splinter Cell serien. Alt var bedre med Splinter Cell fra historie til gameplay og visuelt.

     

    Prøvd å like de nye MGS spillene men det blir for galskap for min del. Roboter som hyler som ei ku, unicorns som flyr i lufta med flammer rundt seg til en faktisk HVAL av alle ting flyr i lufta som i siste spillet.

     

    Er ikke enig. Splinter Cell er langt ifra like intressant som Metal Gear Solid serien. Alt trenger ikke å være realistisk selv om det er noe jeg egentlig setter stor pris på. Kan ikke si så mye om MGS 1 men jeg har spillt alle de andre og jeg liker dem alle sammen. Av Splinter Cell har jeg kun spillt det første, Pandora Tomorrow, Chaos Theory og Double agent.

     

    Death Stranding ser veldig sært ut men det kan hende det er bra. Trailerne så langt har ikke gjort annet enn å gjøre meg nysgjerrig.

  2. Tror dette blir en bra maskin med flere gode spill både ved utgivelse og videre fram i tid. Skjønner ikke hva folk mener med at det finnes ingen eller lite gode spill på Wii U. Mario Kart 8, Splatoon, Super Smash Bros Wii U, Super Mario Maker, Super Mario 3D World, Zombie U, Nintendoland, Assassins Creed 4: Black Flag, Call of Duty Black Ops/Ghosts og enda noen fler. Og remakes/remaster av både The Legend of Zelda Wind Waker og Twilight Princess og drøssevis av gode gamle klassikere fra NES, SNES og N64. Wii U leste også Wii spill og man kunne bruke alt av Wii spaker til Wii U. Man kunne også overføre alle spill man har lasta ned til Wii og overføre dem til Wii U så man slapp unna å betale for dem igjen. Kunne egentlig ha vært løst med en form for konto system men var likevel enkelt å gjøre.

     

    Noen av de spillene som aktivt brukte gamepaden bra er Zombie U, Super Mario Maker, Nintendoland, Raving Rabbids, TLOZ: Wind Waker, Twilight Princess, Star Fox Zero, Splatoon.

     

     

    FPS har liten betydning så lenge det er jevnt. Alt over 22 FPS oppleves som flytende og de fleste filmer, serier og andre sendinger på tv er kun 24 - 30 FPS.

     

    Min aller største bekymring med Switch er batteritiden. Kommer nok til å stå i dockingen i 95% av tiden uansett men er greit å kunne få spillt litt når man er på toget, bussen, båten eller flyet :-) forutenom det er jeg ganske sikker på dette blir råbra. Nintendo har også gjort om sin online infrastruktur med ny nintendo kontoløsning for å knytte alle nintendo produkter sammen. Gleder meg virkelig til Mars

×
×
  • Opprett ny...