Gå til innhold

maximus

Medlemmer
  • Innlegg

    487
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maximus

  1. Meget interessant sikkerhetspakke. Brannmuren er jo udiskutabelt best. Nå ser det ut som har fått skikk på antivirusen også. Nydelig interface på 5.0 versjonen.

    Du kan disable Sandbox fullstendig etter installasjonen ved å høreklikke på "C" ikonet ved siden av klokken.

     

    What's New In COMODO Internet Security 2011?

     

    NEW! Extended spyware scanner and improved malware cleaning

    NEW! Cloud Based Antivirus Scanning

    NEW! Cloud Based Behavior Analysis

    NEW! Cloud Based Application White-listing

    NEW! Game Mode

    IMPROVED! Application Control

    IMPROVED! Default Deny re-engineered to improve application compatibility

    IMPROVED! Application user interface

     

    Cloud Based Infrastructure:

    2011 family of products(Yes COMODO Firewall too!) are now armed with cloud based file rating technologies. The cloud computation, enabled by default, is used for a variety of purposes.(Do not be surprized if COMODO Firewall gives you a malware alert!!!).

     

    With cloud computation;

    Cloud based Whitelisting: Safe files and trusted vendors are now easily identified. The concept of Trusted Publisher is now cloud based.

    Cloud based Anti virus: Malicious files are detected even if the users do not have an up-to-date antivirus product or an antivirus product at all.

    Cloud Based Behaviour Analysis: Zero-day malware can be detected INSTANTLY by COMODOs cloud based behavior analysis system CIMA(Comodo Instant Malware analysis).

  2. Låner denne tråden litt.

    Har også en DIR-655 som fungerer utmerket (etter at jeg har byttet den en gang da det var problemer med min første også).

     

    Kjører med FW 1.21 idag og vurderer oppgradering til 1.30. Har dog en hel del instillinger i den, og lurer på om disse forsvinner ved firmware oppgradering? Vet at det går å spare innstillingene til fil og så laste opp disse igjen, men fungerer dette mellom 1.21 og 1.30?

     

    Takk for hjelpen!

     

    For all del IKKE oppgrader firmwaren på den routeren, du får ikke nedgradert til den gamle igjen hvis det oppstår problemer.

    Har selv vært ille plaget med den routeren. Det endte med at jeg måtte kjøpe en Jensen Airlink 89300. Den takler mange tilkoblinger og høy belastning uten å mukke.

  3. Som sagt jeg stoler heller på hva en IT programmer sier.

    "When we review a product we dont just relay what the manufacture says about each product"

     

    Edit: En kompis av meg brukte Eset en lang stund og gikk over til Bitdefender.

    Som resulterte at han fant en god del virus som ikke Eset kunne finne.

     

    Det Bitdefender finner er høyst sannsynlig False Positives. Er jo kjent for å finne virus som ikke er virus.

     

    http://antivirus.about.com/b/2009/08/19/bitdefender-detects-trojan-in-wow-update.htm

    http://www.h-online.com/security/news/item/Bitdefender-and-GData-delete-winlogon-system-file-740121.html

  4. er litt overrasket over resultatet. Har brukt betal-Avast! en stund (2-3 år?) nå og har ikke opplevd problemer med virus. Kan jo være det at det ikke er så mange problemer som kunne vært, men det er jo likevel betryggende.

     

    Dette får meg derimot til å lure på om eg skal teste MSE/AVG/Nod32/lignende og se om det kanskje er noe som lurker en plass.

     

    Gjorde ikke Avast! det nettopp ganske bra på en 3. parts test som testet gratis antivirus? Syns å huske noe sånt her på hardware.

     

    Edit:

    Husken var ikke helt med meg i dag.

     

    http://www.hardware.no/artikler/test_mot_u...rogrammer/73867 "Middels god" mot "annen malware" som dere sier.

     

    og http://www.hardware.no/artikler/ny_rapport...paratives/72864 men det er Avast og AVG likestilt i det minste, selv om Microsoft danker de ut.

     

    Egentlig ikke, for virus er ikke det største problemet idag. Du kan være uten antivirus i flere år uten å få virus om du er en normal bruker som vet å ikke laste ned og trykke på alt av pop-ups som kommer opp på nettet.

     

    Men det som er største problemet er nettkriminalitet og spyware. Her er Symantec Internet Security 2010 overlegent best. Så er man ute etter å sikre maskinen sin så skaffer man det. Gratis virusprogram er kjekt for de som er spinnville på nett og laster ned alt og alle :)

     

    Der tar du nok grundig feil. Symantec Internet Security 2010 brannmuren holder ikke mål. http://www.matousec.com/projects/proactive...nge/results.php

     

    Bruk heller Comodo brannmur sammen Avira antivirus. 100% gratis og sikkert.

  5. Må man fremdeles registrere seg for å benytte den? Det er grunn nok til å foretrekke AVG for min del.

     

    Denne versjonen av Avast er jo såååå mye mindre irriterende å installere enn avg. Pluss at grensesnittet har blitt kraftig forbedret. Vel vært registreringen.

     

    PS: Avast Free 5.x har i tillegg fått rootkit scanning/detection

  6. Dumt jeg AKKURAT kjøpte meg Logitech g500 fordi jeg ikke trodde denne kom til norge... Men, får vel selge en annen mus jeg har da(mx518, deathadder, salmosa) og kjøpe den.. Er så keen, den ser bare så deilig ut.

     

    Tror du blir mer fornøyd med G500 i lengden. Har hatt den i en par måneder nå og er veldig fornøyd, etter først å ha testet en "Cooler Master Storm Senitnel Advance" Den hadde steinharde knapper og var unøyaktig ved sideveis bevegelser.

  7. Den nagscreenen i Avira kan du fjerne med et triks jeg ikke helt husker, men som gjorde at .exe-filen som faktisk kommer med bildet ikke får lov til å kjøres.

     

    For Windows 7: Gå til x:\program files\Avira\AntiVir Desktop\ og finn filen "avnotify.exe"

    Høyreklikk på den og velg Properties, Velg tabben Security, Velg SYSTEM, klikk Edit, huk av Read & execute klikk OK.

×
×
  • Opprett ny...