Gå til innhold

Larsen93

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Larsen93

  1.  

    Registrer du deg hos Vipps med nummeret ditt så har du jo sagt at du vil være i databasen dems. Ser ikke helt at dette har noe med hemmelig nummer å gjøre.

     

    At de som har hemmelig nummer og ikke ønsker at det skal komme ut, faktisk registrer seg der og gir opplysningene er en helt annen ting.

     

    Man bør kunne forvente at en bank klarer å håndtere noe slikt som dette. De trenger ikke gi ut fult navn bare for å overføre noen penger. 

     

    DNB bryr seg vel ikke, de har betalt noen indere for å gjøre jobben. Ustabilt, usikkert... hvem bryr seg. Ikke DNB iallefall.

    Så du mener at det er bedre at man skal foreta en transaksjon som ikke kan kanseleres eller trekkes tilbake, uten å kunne få noe form for bekreftelse på at det er rett person man overfører til? Du kaller løsningen for usikker når dette helt klart er et sikkerhetstiltak fra DNB for å unngå feiltransaksjoner og svindel.

    • Liker 1
  2. Helt uaktuelt å bli kunde av grådige DNB. Vipps kommer aldri til å bli allemannseie fordi:

     

    - Kun for DNB kunder

    - Mottakere må registrere seg, laste ned app og logge inn

    - Fungerer ikke med alle enheter som har nettleser, både for sender og mottaker

    - Høye gebyr for større beløp

     

    Håpløst å lage sånne sær-programmer som skal gjøre det så vanskelig. Gi oss heller et system som fungerer for alle sendere, alle mottakere og alle enheter med nettleser, uten gebyrer.

     

    Kanskje gjøre litt research før du uttaler deg til neste gang. Vipps er ikke bare for DNB Kunder. Vipps fungerer med mobile enheter som kjører IOS, Android eller WP, skjønner ikke helt hvilke enheter du føler at blir eksludert? Blir litt sært å reagere på at man ikke kan benytte seg av PC ved mobil betaling hvis det er dette du sikter til. Gebyr for beløp på over 5000kr kan lett unngås ved å dele opp betalingen, ved betaling til bedrifter(kjøp i butikker gjennom app etc) påløper det ikke noe gebyr uansett kjøpesum.

    Med over 2 millioner registrerte brukere vil jeg absolutt påstå at Vipps er på vei til å bli allmannseie

×
×
  • Opprett ny...