Gå til innhold

skabbus

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skabbus

  1. Tja, hva skal jeg si? Det er noen festlige teorier som i enkelte situasjoner, og solo ville funket greit nok, men jeg vil alltid råde folk til å holde seg til de mest populære job kombinasjonene.

     

    PLD/DRK...du trenger all hatet du kan få fra Provoke. Da har du ikke noen forutsetning for å kunne holdet hate fra RNG, WHM eller BLM. Sub heller WAR som alle andre.

    DRK/PLD??? nei vet du hva.. DRK er pure DD pluss bittelitt enfeeble. Hvorfor subbe PLD? det vil bare minske skaden, og du vil få noen ræva spells :p Sub WAR for gode stats, eller THF for Sneak Attack.

    "?"/RDM vet ikke hva skal si. RDM sub blir vel ofte brukt i solo sammenhenger.

    RDM/"?" tja, WHM sub vil gjøre deg til mest mulig healer, men BLM sine abilites er uvurderlige, slik som conserve MP, og BLM sub gir mer MP. For solo så er NIN sub bra.

    PLD/BLM desperat forsøk på å få hate? Da ville jeg heller subbet WHM, gir deg masse MP, og du kan heale deg til hate fra mobben med slikt som curaga.

    DRK/WHM vet ikke så mye om denne kombinasjonen. Har faktisk sett den en del, men ser ikke helt hvilken nytte den vil ha. Back up-healer? Fysj da, så sant partyet ikke virkelig overvurderer fienden burde ikke en back-up healer være nødvendig. Sett at du hadde en med denne kombinasjonen i partyet, og han kanskje redder et medlem fordi WHM er tom for MP, eller hvis du hadde subbet THF som brukte SA+WS, så hadde fienden blitt drept 30 sec tidligere, og den andre situasjonen ville ikke oppstått.

     

    Dette er jo bare noe jeg kladdet ihop fordi jeg har ikke så mye tro på slike "eksperimentelle" job kombinasjoner. Dine ideer virker mer gjennomtenkte enn mine, og jeg har ikke tatt med raser i påstandene mine. Jeg bare føler jeg har noe å bidra med. Gjerne kommenter og kom med kritikk

     

    58 THF/NIN fra Remora her.

  2. For MF burde du lage en sorc med maaaasse MF equipment. Siden de er avhengig av skills kan du bruke relativt dårlig equipment for MF. Du burde ha mye faster cast rate når du teleporter til bosser for å ta dem.

    Selv anbefaler jeg Mephisto og Pindleskin på Hell. Jeg har en lvl 94 sorc med cirkus 620 MF. Har fått Shako, Oculus, hele Tal-Rasha, Stone of Jordan, Ormus's Robes, Ist rune, Um rune og drøssevis med andre uniqes og hele sets.

  3. Jeg synes Gothic 2 er et av de beste spillene jeg har spilt, men synes derimot at kampsystemet er utrolig klønete og ganske teit...men moro. Heldigvis er fiende på dette spillet usedvanlig dumme, så man kan klatre opp på hva som helst og plaffe dem ned med noe ranged, eller hvis du eventuellt er magiker, kan du bare sende en ildkule på dem før de rekker å gjør stort

     

    Edit: Uheldig staving

  4. Må bare si at min assassin med nesten bare points i dragon tail og tiger strike herjer villt i nightmare act 5. Skader 14000 på tredje slaget og 4 i radius (attackrating boostes tilsvarende). I tillegg har jeg mange points i + til attackspeed (og løpefart). Dreper alle normale fiender rundt meg med ett slag. Har lest mange guider til assassin, og har kommet fram til å ikke bruke traps i det hele tatt. En melee med dragon tail + tiger strike + speed boost får en boost til damage på flere hundre prosent.

    Har ikke møtt mange melee assasins og har ikke prøvd å være en selv etter 1.10 så kan ikke kommentere særlig, men det virker jo interessant det du sier

  5. På Hell, så kan jeg lett ta Andariel ved smart teleportering, for å unngå immunes rundt henne.

     

    Duriel går greit, men det er lurt å ha med slike lilla flasker som healer fullt på blunket.

     

    Mephisto har jeg tatt trolig 150 ganger...selv om han ikke skulle inkluderes.

     

    Diablo kan jeg også ta med heldig teleportering.

     

    Baal, ditto Diablo.

     

    Council...nytter ikke

     

    Clone...har kommet et par ganger i samme game som han, har opplevet at han har spawnet, men har aldri fått kjempe mot han, aldri funnet han fort nok.

    Har 90 fire res og 30 fire absorb, rimelig bra forberedt..?

  6. -Sliter mot immunes, og dersom du har en blanding (f.eks fire/cold) gjør du ikke nok skade til å være effektiv nok.

    -Dårlig blockrate (teleporterer du midt i en klynge med medium-sterke monstre er du enten halvveis eller helt død, avhengig av magic armors).

    -De fleste sorcs sliter med resistance (eller som oftest bare maxer lightning res)

     

    Vil bare si at jeg er uetisk og bruker maphack, så opplever skjeldent å møte på uventede monster. . :innocent:

     

    Sorcer er sårbare, men de er utstyrt med teleport, så er du effektiv, så er det teoretisk mulig å unngå skade.

     

    Uff, stygge immunes ja...de overlater vi til pal

  7. Ned Flanders i Simpson Wrestling er så ufattelig stygg!! Etter du har strevet vel og lenge med å få han til å kysse støvet så ber han til øvrige makter og får fullt liv, og du må ta han igjen...

     

    Oddsene er ca ca 8 av 10 ganger gjør han dette når han blir bekjempet, og du må ta han to ganger uten at han helbreder seg selv..

     

    Vanskelig å forklare, men han er uutholdelig!

  8. Alle charene er gode på sin egen måte, men etter min mening er Sorc den klart råeste. Hun er sykt kraftig, kan tele, er best til magic find. Litt vanskelig i begynnelsen, men det overlever du. Totalt avhengig av skillboosts.

     

    Necromancer er bæsj, rett og slett. Skelettene er en stor spøk, de er dritdårlige.

     

    Barb er utrolig nyttig med sine Cries som gir flotte boosts, og er selv kraftig og tåler mye.

     

    Druid er noe tull, både elemental og som varulv.

     

    Paladin er en stor utfordring. De er ufattelig gode med riktig equpiment. Dette innebærer noen runewords som krever noe meget verdifulle runer.

     

    Amazon suger med bue, men er grei nok med spyd...sats heller på pal eller sorc

     

    Assasin er rimelig bra med sine traps, men kan oppfattes som en kjedelig jobb, og du trenger noen vanvittige skillboosts for at denne skal være nyttig.

     

     

    Dette er bare mine personlige meninger. Jeg har lvl 92 sorc, 85 pal, 75 ama og andre personer i relativt lavere lvl.

     

    Edit: Vil bare nevne at dette gjelder KUN Battle.Net

  9. Takker! Har en meget paranoid far. Han må ha bekreftelse fra banken nå :dontgetit: ! Huff!!!! Han ringte en bankansatt som visstnok ikke hadde hørt om en slik form for betaling før, og jeg nevnte at selskapet som innkrevde pengene var utenlandsk....det burde jeg ikke gjort.

    Tror det er PayPal som er eid av eBay som ordner med visa kort betalingen. Ja eBay er et meget tvilsomt og useriøst selskap. Også er det kun 1,5 millioner som spiller spillet, hvilket tyder på at folk blir svindlet til de er raka blakk, uten at noen griper inn

  10. Jeg har den tyske versjonen av Gothic II - Night of The Raven, og lastet ned en mod som oversetter undertekstene. Det er en rar blanding av engelsk og tysk hvis du har vanlig Gothic II på engelsk, enkelte ting blir sagt på engelsk, og andre ting på tysk. Desutten er de tyske stemmene litt bedre egentlig

    Kul Addon, litt mørkere, litt vanskeligere, flere quests :w00t:

  11. Hvis du allerede har drept dragene, så tror jeg desverre ikke at du kan få det på en annen måte.

     

    Du kan bruke king's sorrel i forskjellige drikker som kan gi deg pluss til strength, dexterity, mana eller health. Du kan lære disse drikkene av Constantiono og hun der i hula ikke langt unna Onar's gård. For å lage strength potion strenger du forresten også dragonroot. Til dexterity potion trenger du goblin berries. En slik potion gir deg 5 ekstra poeng på enten str eller dex.

×
×
  • Opprett ny...