Gå til innhold

Thomas Eyde

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thomas Eyde

  1.  

    Noen som vet hvordan 500 millioner kroner blir beregnet?

     

    Dersom de 315000 som bruker popcorntime skulle betalt lovlig måtte rettighetshaverne tjent 1500kr på hver enkelt - hvis man legger til at distributører og utsalgssteder også skal ha sin bit av kaken ser vi sannsynligvis på at brukerne ville brukt 3000-4000kr på film dersom de ikke hadde tilgang til popcorntime.  

     

    Det er selvfølgelig helt tåpelig.

     

    Hvis en bilforretning blir frastjålet 3 biler á 1 million, så har de tapt 3 millioner selv om det er slik at tyvene ikke ville ha brukt 3 millioner på å kjøpe bilene hvis de ikke hadde stjålet dem.

     

    Du kan ikke argumentere mot tapsberegning av lovbrudd med hypoteser om hva som ville skjedd hvis lovbruddet ikke fant sted. 5 uautoriserte filmvisninger á 40 kroner representerer et tap på 200 kroner.

    Siden når kostet det kr 1500 å se en film? Dersom 315' nordmenn er riktig antall (lurer også på hvordan man kom frem til det) og vi antar at det koster kr 200 å kjøpe filmen, så snakker vi om 63 millioner. Det er fortsatt et tap, men betydelig mindre enn 500''.

  2. Er det slik at vi fortsatt ikke kan ekskludere avsendere eller visse typer korrespondanse? Da kan det offentlige se langt etter meg som bruker.

     

    Jeg sa opp Digipost fordi jeg fikk alt for mange regninger sendt dit, som jeg så fikk purregebyrer på, nettopp fordi jeg glemmer at jeg har tjenesten.

     

    Regninger er ikke sensitiv informasjon, de har ingenting i Digipost å gjøre. De skal sendes på epost eller rett til nettbanken som e-faktura.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...