Gå til innhold

TommyE

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TommyE

  1. Hvilket OS kjører du på de forskjellige PC'ene. Er skriveren delt? Vet det kan være litt problemer med PC'er der den ene PC'en har WinXP installert og den andre Win98. WinXP skal kunne finne Win98, men det er ikke sikkert Win98 finner WinXP ettersom Win98 ikke støtter NTFS.

     

    Du sier routeren fungerer som en DHCP server, har du sjekka om PC'en det gjelder får IP adresse og gateway av router? Hvis ikke er det der problemet ligger.Har du prøvd å legge inn statisk IP på PC? Hvis ikke prøv dette og se om du kommer på nett da...

     

    -TE-

  2. Får du kontakt med routeren da? Har du prøvd å pinge router (Default IP 192.168.0.1)? Du er klar over at så lenge du krypterer forbindelsen så vil det gå ut over hastigheten? Legg heller in MAC adressen til PCMCIA kortet på routeren og skru av kryptering. I løpet av mars/april vil det komme en ny sikkerhetsstandard kalt WPA på Dlink sine produkter.

     

    -TE-

  3. Hei

     

    Jeg er en av de uheldige som sitter med Kvalito IT som bredbåndsleverandør, men nå ser det ut som det nærmer seg kroken på døra for dem. Etter å ha lest om all kritikken om Kvalito IT her på forumet, tenkte jeg å forhøre meg litt om erfaringer med andre leverandører av ADSL.

     

    Sånn i utgangspunktet er det to leverandører som er aktuelle for meg, Bluecom og nå kanskje Direct Connect. Bluecom har jeg erfaringer med på jobb. Der funker alt helt glimrende, hastigheten er helt topp og ikke noe å utsette på det. Det som kanskje er å utsette på Bluecom er at man må betale ekstra for fast IP pluss at det er litt dyrere enn Direct Connect. Men jeg betaler gjerne noen kroner ekstra om Bluecom er mer stabilt enn Direct Connect. Nå har det seg slik at firmaet jeg jobber for er forhandler av Bluecom slik at jeg klarer kanskje å få fast IP adresse inn i den vanlige abonnementsavgifta. Direct Connect hørte jeg faktisk først om her på forumet. Jeg var inne å kikka litt på hjemmesida deres og det så jo ganske lovende ut...Gode priser og fast IP i abonnementsavgifta. Men i og med at jeg ikke kjenner noe til denne leverandøren, henvender jeg meg nå til dere her på forumet for input på hva jeg bør velge...

     

    På forhånd takk!!

     

    -TE-

  4. Jeg har hatt Kvalito siden begynnelsen av november og har slitt med hastighetsproblemer siden det.

     

    Jeg har kjørt Speedometer testen på itavisen og det så ikke så gærn't ut, men som sagt, det er når jeg bruker WinMX og mIRC. JEg er fullt klar over at det ikke er så veldig mange som har 125kb/sec ut, men jeg har sammenligna litt med jobben. Der har vi 2Mbps fra Bluecom. Det jeg har gjort er å logge meg på samme server og laste ned samme fila fra samme bot og her hadde jeg maks hastighet, det gikk utrolig fort. I teorien skulle jeg da ligge på halvparten av hastigheten jeg har på jobb siden vi har 2Mbps der og jeg har 1Mbps hjemme, men det er altså ikke tilfelle.

     

    Hvis ting ikke bedrer seg går jeg over til Bluecom.

     

    -TE-

  5. Ifølge mine erfaringer er Kvalito utrolig kjappe med å svare på mail. Jeg er vel kanskje en av dem som har vært heldige for jeg har ikke hatt noe rot med regninger og slik. Jeg hadde vanvittige problemer med å komme meg på nett etter at jeg hadde gått over fra Telenor til Kvalito, MEN her vær feilen Telenors feil. Jeg hadde en kar fra Telenor Networks (som styrer alt som har med ADSL å gjøre på Telenors kobbernett) og etter mye om og men, prøving å feiling i sentralen, fikk jeg kontakt. I denne tida gjorde Kvalito alt de kunne for å løse problemet, og det hele endte jo opp med at Telenor Networks kom på besøk :-)

     

    Det jeg har å utsette er hastigheten. Den er utrolig dårlig. Jeg sliter maks med WinMX og mIRC, her skal jeg være heldig om jeg får 20kb/sec stabilt. (Jeg betaler for 1Mbps). Har skifta til flere typer routere, men det har ikke hjulpet på hastigheten. Det som gjenstår å teste ut er om modemet eller PC'ene mine har noe kluss i nettverksoppsettet, noe jeg ikke har tro på ettersom det er det samme som med Telenor, med den forskjellen at jeg har skifta fra PPPOE til fast IP. Får jeg rette opp i dette mp jeg si meg veldig fornøyd med Kvalito.

     

    -TE-

×
×
  • Opprett ny...