Gå til innhold

TheRuthless

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheRuthless

  1. Har da kommet fram til at jeg kommer til å gå for enten 3570K eller 2500K cpu istedet for vanlig 3570, etter å ha lest litt på det. Takk til sovehest og LMH1:)

     

    Jeg spiller forsåvidt ikke noen tunge spille fortiden, men jeg vil gjerne at skjermkortet skal holde til litt spill i fremtiden også. Jeg spiller nå mest LoL, Serious Sam 3 og CS:GO. Når jeg får den nye maskinen ser jeg ikke bortifra at det blir endel battlefield 3, DayZ og Borderlands 2 også.

  2. Jeg betviler ikke at det er en bra deal, men kan vi bli ferdig med dealen der nå. Vil ha konstruktive tilbakemeldinger på det opprinnelige oppsettet jeg startet tråden med+min post nummer 2...

    Når det gjelder ASUS så kan det hende at det er jeg som har litt sære preferanser, og på spesifikasjonspapiret ser de helt like ut, men nå har ASUS fått et ganske godt rykte på seg for å lage veldig stabile produkter. Da er jeg villig til å betale de få hundrelappene ekstra for å få det på hovedkort og skjermkort.

     

    Nå står det forsåvidt at hovedkortet du(otl) linker til koster 1149, så vet ikke helt hvor du får 720kr fra:)

  3. 7k er allerede litt i overkant av hvor mye jeg vil strekke meg, og skulle jeg strekt meg lengre så ville det i hovedsak bare vært å byttet ut byttet ut GTX 660 med GTX 660 TI i det oppsettet jeg har nå. Jeg kan ikke se at det er noe annet enn skjermkort, ekstra harddisk og RAM som er bedre+at det er dårligere prosessor(om dog lite) og hovedkort.

     

    Uansett sitter jeg fortsatt i hvoedsak igjen med at det står mellom RADEON HD 7870 og Geforce GTX 660 og muligens en annen strømforsyning, men trenger fortsatt innspill. Gjerne på det andre jeg har satt opp også+hvor jeg skal handle :)

  4. Nå er jeg ikke så veldig interessert i å overklokke, men Asus Radeon HD 7870 Directcu II Ser ut til å være et godt alternativ til ASUS GEFORCE GTX 660 OC. Er det flere som har noen innspill på dette?

     

     

    Er litt usikker på hvorfor du foreslår Corsair sin strømforsyning. Kan du utdype hvorfor du mener denne er bedre?

     

    Må jeg eventuelt ha bedre strømforsyning ved eventuelt bytte til Asus Radeon HD 7870?

     

    Lurer også på om Dustin Home er den beste/billigste plassen å bestille et slikt oppsett fra?

  5. Har noen få spørsmål før jeg bestiller ny PC.

     

    Er det noen av disse delene som kan byttes ut i noe som er billigere eller bedre til samme/mindre pris(kan ved nød gå litt opp om det gjør stor forskjell).

    Jeg skulle også helst hatt med en vanlig HDD til fortsatt maks 7k.

    Spesifisert:

    -Kan jeg få bedre ram, f.eks. høyere klokkefrekvens, eller lignende til samme pris?

    -Er PSU'en jeg har valgt grei, passer den i kabinettet, eventuelt trenger jeg mer watt?

    -Er SSD-disken best for prisen(har tidligere hatt problemer med samsung)?

    -Bedre/billigere skjermkort jeg kan gå for?

     

    Bare å komme med innspill

     

    På forhånd takk for hjelpen :)

    post-42034-0-76985800-1348442060_thumb.jpg

  6. Trenger en cooling pad til min bærbare pc. Sett litt på forskjellige produkter, men blir ikke noe klokere. Som følge så lurer jeg på hvilken kjølematte jeg bør velge, og helst en som ikke overstiger 500 kroner. Det haster litt med tanke på at GPU temperater opp mot 110 grader konstant, og cpu på 90 grader. Mulig dette er normalt, men det skremmer meg. Hovedmålet til kjølematten er derfor kun å få ned temperaturen, trenger ikke høytalere, være komfortabel å ha på fanget eller annet tull.

     

     

    Ps. Kan sikkert trenge litt andre tips for å kjøle ned bærbaren om noen har.

  7. Hei, som tittelen forklarer så skal jeg komme meg fra Trondheim til Kongsberg med bil på raskest mulig tid, uten å bryte noen lover/regler.

    Jeg har kommet fram til flere veivalg blant annet ved hjelp av tjenester som finn.no og 1881, men føler de ikke gir et helt riktig beskrivelse om hva som er raskest, bare teoretisk.

     

    Litt informasjon:

    Planen så langt er at jeg skal dra i morgen mellom 10:00 og 11:00.

    Hvorav jeg kjører Østerdalen og etter å ha kommet inn på E6'en igjen tar av til Gardemoen og kjører til Hønefoss og nedover til Hokksund.

    Før jeg så ankommer Kongsberg.

    Dette er en vei jeg har fått høre korter ned kjøretiden med oppimot 1 time i forhold til å kjøre videre igjennom oslo og drammen. Dog dette gir stikk motsatt resultat på finn.no og 1881.

     

    En annen rute vil eventuelt være å ta Gudbrandsdalen og ta av mot gjøvik og kjøre videre nedover til kongsberg på den strekningen... ?

     

    Så da spør jeg om noen har innvendinger/forslag til først og fremst den jeg ruta jeg tror jeg skal ta men også den andre og eventuelt andre forslag?

    Jeg setter pris på svar og vil helst høre på folk med erfaringer.

     

    På forhånd Tusen Takk :)

  8. Er det noen her som kan hjelpe meg med å finne en feministisk teoretiker som det er lett å finne valid data på og hvor problemstillingene til vedkommende kan trekkes til aktuelle temaer... pornografi, vold, hijab, abort osv... ?

     

    Løst

  9. Har oppdaget at den gamle Sony Ericsson k800 min begynner å se sine beste dager og er litt vel utdatert(men funker fortsatt helt fint, utrolig nok), og er som følge på utkikk etter en ny mobil til jul eller etter... Det viser seg å ikke være så enkelt ettersom jeg stiller ganske store krav:

     

    Bør ha dugelig kamera

    Ha rimelig åpen kildekode og grensesnitt

    Takle multitasking

    Ha trykkskjerm

    Helst være Android mobil

    Ha "rask" OS

    Ha Wifi, GPS og bluetooth

    Bør ha rimelig batteritid

    Helst radio eller muligheter til å kunne laste ned et radioprogram.

    Støtte Flash og ikke bare Flash lite om mulig?

    Ikke alt for dyr og "sårbar". Vil ikke være redd for å miste den i bakken...

     

    Trenger ikke å treffe på alt, men forhåpentligvis noe :p Så langt er det bare HTC hero som ser bra nok ut, og har fått svært god kritikk nesten overalt. Det jeg derimot ser er at det er svært mye nytt som kommer i 2010 som kan få Heroen til å se endel utdatert ut som f.eks:

     

     

    Ny teknologi som f.eks. Mobil med TV... NFC betalingssystem osv?

    Bedre mobiler: xperia, droid, htc bravo, nexus, galaxy spica etc...? Så er det vel også mulig at det blir noe nytt på android fronten når google kommer med "overraskelsen" 1. januar?

     

    Så hva bør jeg? Kjøpe en HTC hero(kommer forresten android 2.0 til å funke på den?) eller en annen telefon nå? Vente og heller satse på noe bedre kommer over nyåret, evt kjøpe hero til nedsatt pris? Eller kjøpe noe billigere alla HTC tattoo og heller kjøpe noe nytt i slutten av 2010?

  10. Du burde holde deg unna 226BW og CW.

    226bw var for over 1 år tilbake det beste alternativet, men pga at den ble så hypet opp måtte de produsere flere skjermer og fra forskjellige steder, derfor har det kommet masse forskjellige typer paneler som har gjort at kvaliteten har varriert mye, og såvidt jeg vet så er det ingen som lenger får S-panel, og du kan eller ikke sjekke om du har fått det, hvis du ikke er heldig og finner en skjerm som har ligget på lager i 1 år.

     

    226CW var et forsøk fra Samsung for å rette opp feilen til 226bw, resultatet ble derimot dårlig, fargene er mye dårligere og det er mer etterslep

     

    2253BW finner jeg overhodet ingenting om det kan være en oppgradering av 2232BW i det tilfellet er dette en god skjerm, men designet på disse ser helt annerledes ut så jeg vet ikke helt.

     

    Asus VW222U er da kanskje det beste alternativet, men denne skjermen begynner igjen å bli temmelig utgått på dato...

     

    Holdbarheten vil desverre være temmelig umulig å finne ut av.

     

    Vanskelig å finne noe til deg, kanskje du kan gi litt mer info om ditt "allsidige bruk" ?

  11. Hvis jeg var deg så ville jeg sett helt bort ifra samsung skjermer i protest mot lotteri selgingen de driver med!

     

    Eh ok, nå er 99% av alt av elektronic ute på markedet full av blandet innhold. Det er helt vanlig.

    Sony har Sharp komponenter, Samsung har Mitsubishi osv osv. Selv dritt "ukjente" merker som du kjøper på Nile eller Clas Ohlson, har deler fra store firma. Kjøpte en DVD spiller 2 år siden som kostet 500KR. Viste seg at det var bare ett annet "ramme" og inni den var et 1000Kr Philips DVD spiller.

     

    SKal du gå i protest så får du bare holde deg unna ALT av elektronik....Ikke sitt der og tro at din Sony TV har samme komponenter som samme TV i USA. Det kan jeg garentere deg den ikke har.

     

    Tror nok ikke det:) og det er litt forskjell fra å få forskjellige deler inne i en skjerm når du bor i samme gata med en som har samme type skjerm, enn å få det forskjellig fra en i USA.

    Problemet med denne skjermen fra samsung er at det kan være store forskjeller alt ettersom hvilket panel man får. Dette gjør at hvis vedkommende kjøper skjermen og uansett om han blir fornøyd eller ikke, så kan det hende at han ville fått en både bedre og billigere skjerm hadde han valgt noe annet, men vedkommende er jo bevisst lurt på forhånd til å tro at denne skjermen er bra ved å lese reviews av kanskje "den beste 22" på markedet". Etter min mening blir dette gal markedsføring av en vare, en får rett og slett ikke det man betaler for. Hvis en da kjøper produktet vel vitende om dette så vil dette være en støtte til denne type markedsføring. Nå er kanskje jeg litt vel radikal i mitt syn så vedkommende må få tenke selv, men det er i alle fall mitt syn^^

  12. skal vis være ganske random hva du får, tror det skal stå den S bakpå sjermen...

    eller kan du bare google det, finnes massevis av hvordan du kan finne d ut

     

    Mangen reviews og tester avslørte at de andre Panelene var dårligere. Resultatet ble at ingen ville ha G-Panel (eller va den andre nå het).

     

    Det stod det i en pressemelding fra Samsung at de sjekket opp dette, og har oppgradert de panelene. De var opptatt at det skal være likt og oppfylle kvalitets kravene deres. Dette skjedde ikke lenge etter skjermen kom ut. Så nå skal skjermene være like uansett hvilken panel den har.

     

    Såvidt jeg vet så fjernet de bare merkningen av hvilket panel du får, det betyr ikke at det fortsatt ikke kan være forskjellig... Hvis jeg var deg så ville jeg sett helt bort ifra samsung skjermer i protest mot lotteri selgingen de driver med!

  13. Jeg har de siste 2 måneden hatt smerte i begge kner, aner ikke hva dette er og håper noen kan hjelpe meg med å få svar, før jeg evt går til legen som sikkert vil være det smarteste.

    Jeg har for tiden en ganske fysiske krevende jobb hvor jeg løfter ca 2,5 tonn dagen, dette gjør at jeg tror at det kan være en belastningskade jeg har pådratt meg, trenger ikke å være det engang, uansett så kjennes det ikke bra ut når det er bøy i kneerne mine lengre, jeg som engang elsket å springe opp trapper på kortest mulig tid må nøye meg med å småjogge. Jeg klarer heller ikke å ta "froskehopp" øvelser lengre ettersom at det blir for vondt. Det merker det også når jeg går at det smerter. Håper dette bare er en belastningskade som kan trenes opp igjen og at ikke jeg har fått ødelagt korsbåndene, betennelse eller noe i en mer alvorlig kategori.

×
×
  • Opprett ny...