Gå til innhold

bjørn hansen86

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjørn hansen86

  1. Fastlegen bør nok ikke skrive ut en slik legeerklæring. Men det bør være helt greit at spesialisthelsetjenesten (psykolog) gjør det. Selv om strålingen fra AMS ikke er farlig, så betyr det ikke at folks plager ikke er reelle.

    Fastleger har ansvar for somatiske sykdommer - og elsensitivitet er en somatisk sykdom - og er ikke psykologisk definert. Jeg henviser til Prof Belpommes tiårige forskning som påviser biomarkörer når pasienter er utsatte for elektromagnetisk stråling - som automatiske strömmålere i Norge stråler.

    Så nei - fastlegen er det som har ansvar for en legeattest - ikke psykologer. Men njo flere som har muligheten til å imötegå brukerne sine behov for fritak - jo bedre. For det viktigste er at färrest mulig blir utsatt for strålingen som automatiske strämmålere gir og som gir kraftige helseskader. For alle. Emf stråling(ams-stråling) er helseskadelig for alle mennesker.

  2.  

    AMS stråler kreftfarlig og generelt helseskadelig mikrobølget stråling døgnet riundt.

    Du vet hva denne strålingen er, sant?

    Det er lys, som det lyset du ser om dagen. Bare med mindre energi, altså svakere.

    det er ikke lys det er mikrobølger - slike som du har i mikrobølgeovenen din - du ser hva som skjer når du setter på den til å koke en potet? den koker. denne strålingen er det samme det er derfor det heter mikrobølger. det er høyfrekvent stråling som er av samme art som Tjernobyl. men i mindre doser. men lave doser mikrobølget stråling, over lengre tid vil føre til helseskader. det er ikke et spørsmål om hvis men når det følger til helseskader. hos deg også.

  3. her er linken til WHO kategoriene. den viser at stråling er like kreftfremkallende som dieselavgasser. kategoriene skulle oppdateres i 2016 - men på grunn av det siste 2016-amerikanske myndigheters kreftstudie som påbviste økt hjernekreft ved mobilbruk så har nykategoriseringen blitt utsatt på ubestemt tid. de 220 forskerne i the Bioinovative report forventer at WHo da oppdaterer mikrobølget (AMS og Mobil og wifi) stråling til like kreftfremkallende som tobakk og asbest. takk for at du spurte etter link:)

    du finner detaljene i linkene under - lister over klassifiskasjoner. 2b er altså strålinbg fra AMS.

    http://monographs.iarc.fr/ENG/Classification/

  4.  

    2 millioner mikrowatt

    Eller to Watt, som en noenlunde normal person ville sagt?

     

    Tror noen trenger noen timer fysikkundervisning.

    vi må skrive millioner mikrowatt ellers så blir det for mange nullker å forholde seg til. fordi utgangspunktet fore levende organismer på jorden er 0,0005 milliwatt eller 0,5 mikrowatt eller da 0,0000005 watt om du ønsker. hva foretrekker du? les deg opp selv. dette er fysikk

  5. vedrørende mørketall når det gjelder elsensitive i norge- i sverige ble det i 2012 undersøkt 250 000 pasienter som hadde helsesympomer når de var utsatt for stråling. en kvart million snvensker. den eneste grunnen til at elsensitivitet ikke er mer synlig i norge er fordi elsensitvitet ikke er en godkjent diagnose. de blir sett på som paria. i sverige derimot får en tilrettelagt arbeidsplass, økonomisk støtte for å bedre sin bosituasjon og forståelse i samfunnet. ikke minst forståelse. se til sverige.

     

    og det er en misforsåelse at andre mennekser tåler AMS stråling. Ingen levende vesener tåler så kraftig stråpling uten å få celleskader. sjekk ut the bioinitiative report og se hva du kan forvente deg å ende opp med om du får installert en ams i ditt hus. husk...2 millioner mirkowatt per kvadratmeter...

  6. AMS stråler kreftfarlig og generelt helseskadelig mikrobølget stråling døgnet riundt. den stråler hvert sekund og styrken på strålingen er 2 millioner mirkowatt. hvert sekund. amerikanske myndigheters toxology programme sitt kreftstudie av i fjor påviste økt glioma hjernekreft ved 40 000 mikrowatt. og dette er altså 2 millioner.

     

    så be om fritak i dag. si nei til AMS.

  7. husk WHO har satt AMS stråling som samme kreftkategori som dieselavgasser.

    det burde holde til å si nei til AMS i sitt eget hus

    internasjonalt foregår det store demonstrasjoner mot installering av AMS i hjem. I Frankrike har over 220 communes sagt nei til AMS installering https://stoplinkynonmerci.org/

    og både i USA og Canada foregår det storstilt demontering av AMS nå, på grunn av helseskadene. la oss lære av USA og slutte installeringen. og si nei til AMS i dag.

     

     

    https://stopsmartmeters.org/

  8. Her er en link til studier som beviser at mobil og wifi og AMS stråling fører til helseskader. På Engelsk dog, de fleste strålingsstudier er internasjonale, Norge ligger langt bak når det gjelder dette feltet. Selv om vi ligger langt foran i å bruke slik helsefarlig trådløs teknologi.

    Helsefarlig for alle. Ikke kun de som får sterke symptomer. Mobilstråling ødelegger cellene i menneskekroppen, som fører til migrerende symptomer som hodepine, ufokusert, tap av korttidsminne, muskelsmerter, stikkende smerter, hjerteproblemer, sviktende kne, tinnitus.

    Har du disse eller flere av de 38 mest vanlige elsensitive symptomene ville jeg sluttet bruke trådløs teknologi på dagen.

    Elsensitivitet unner jeg ingen.

    Å være allergisk mot nøtter og gluten er kjipt, men ingen tvinger nøtter og gluten ned i munnen din hver gang du går ut av huset. Slik er det å være elsensitiv: å få symptomer når en er utsatt for stråling. De vil si på cafe (wifi), i gata i byene (hotspots), på motorveien (mobilmaster), hjemme (AMS), på kino (mobiler, på fly (radar), i matbutikker (mobiler og trådløs betaling). Skjønner? Dette er ikke en hverdag jeg unner noen.

    Men det er min hverdag.

    Nå.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=electromagnetic+radiation+cell+phone

  9. Her er en link til studier som beviser at mobil og wifi og AMS stråling fører til elsensitvitet. På Engelsk dog, de fleste strålingsstudier er internasjonale, Norge ligger langt bak når det gjelder dette feltet. Selv om vi ligger langt foran i å bruke slik helsefarlig trådløs teknologi.

    Helsefarlig for alle. Ikke kun de som får symptomer. Mobilstråling ødelegger cellene i menneskekroppen, som fører til migrerende symptomer som hodepine, ufokusert, tap av korttidsminne, muskelsmerter, stikkende smerter, hjerteproblemer, sviktende kne, tinnitus.

    Har du disse eller flere av de 38 mest vanlige elsensitive symptomene ville jeg sluttet bruke trådløs teknologi på dagen.

    Elsensitivitet unner jeg ingen.

    Å være allergisk mot nøtter og gluten er kjipt, men ingen tvinger nøtter og gluten ned i munnen din hver gang du går ut av huset. Slik er det å være elsensitiv: å få symptomer når en er utsatt for stråling. De vil si på cafe (wifi), i gata i byene (hotspots), på motorveien (mobilmaster), hjemme (AMS), på kino (mobiler, på fly (radar), i matbutikker (mobiler og trådløs betaling). Skjønner? Dette er ikke en hverdag jeg unner noen.

    Men det er min hverdag.

    Nå.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=electromagnetic+radiation+electrosensitivity

  10. Elsensivitivet eksisterer som en sykdom. Også i Norge, selvom det ikke er en statlig godkjent diagnose ennå. I Sverige har 250.000 - 290.000 pasienter meldt fra til sin lege at de opplever negative symptomer når de er i strålingsmiljøer, symptomer som hos dem forsvinner når de er iute av strålingsmiljøer. Dette er reelt. ikke bare for Gro Harlem Brundtland. i Sverige er elsensitivitet en statlig godkjent diagnose - og har vært det siden 2004. Det finnes tusenvis av fagfelle godkjente universitets forskningstudier på den internasjonale forsnkingsstuesiden pubmed som bekrefter elsensitivitet og skader som slik elektromagnetisk stråling fra mobiler og wifi ohg AMS kan lede til. Ikke bar kreft diagnoser, som jo også er kraftig koblet til stråling i følge forskningen. Så...get wise get wired. Internett ser supert - men bruk kablet nett. Slå av ruteren i dag. og tekst ikke ring. Slå av mobil og nettverk om natten, så sover du og barna dine trygt.

  11. Her er en link til studier som beviser at mobil og wifi og AMS stråling fører til elsensitvitet. På Engelsk dog, de fleste strålingsstudier er internasjonale, Norge ligger langt bak nåpr det gjelder dette feltet. Selv om vi ligger langt foran i å bruke slik helsefarlig trådløs teknologi. Helsefarlig for alle. Ikke kun de som får symptomer. Mobilstråling ødelegger cellene i menneskekroppen, som fører til migrerende symptomer som hodepine, ufokusert, tap av korttidsminne, muskelsmerter, stikkende smerter, hjerteproblemer, sviktende kne, tinnitus. Har du disse eller flere av de 38 mest vanlige elsensitive symptomene ville jeg sluttet bruke trådløs teknologi på dagen. Elsensitivitet unner jeg ingen. Å være allergisk mot nøtter og gluten er kjipt, men ingen tvinger nøtter og gluten ned i munnen din hver gang du går ut av huset. Slik er det å være elsensitiv: å få symptomer når en er utsatt for stråling. De vil si på cafe (wifi), i gata i byene (hotspots), på motorveien (mobilmaster), hjemme (AMS), på kino (mobiler, på fly (radar), i matbutikker (mobiler og trådløs betaling). Skjønner? Dette er ikke en hverdag jeg unner noen. Men det er min hverdag. Nå.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=electromagnetic+field+electrosensitivity

  12. Endelig er Bent Høie informert om at elsensivitivet eksisterer som en sykdom. I Sverige har 250.000 - 290.000 meldt fra til sin lege at de opplever negative symptomer når de er i strålingsmiljøer, symptomer som hos dem forsvinner når de er iute av strålingsmiljøer. Dette er reelt. ikke bare for Gro Harlem Brundtland. i Sverige er elsensitivitet en statlig godkjent diagnose - og har vært det siden 2004. Det finnes tusenvis av fagfelle godkjente universitets forskningstudier på den internasjonale forsnkingsstuesiden pubmed som bekrefter elsensitivitet og skader som slik elektromagnetisk stråling fra mobiler og wifi ohg AMS kan lede til. Ikke bar kreft diagnoser, som jo også er kraftig koblet til stråling i følge forskningen. Så...get wise get wired. Internett ser supert - men bruk kablet nett. Slå av ruteren i dag. og tekst ikke ring. Slå av mobil og nettverk om natten, så sover du og barna dine trygt.

  13. Hei.

     

    Ønsker få tilbakemelding hva andre syns om såkalt smartstrøm (ams). Litt om AMS:  "Innen 1. januar 2019 skal strømkunder i Norge ha tatt i bruk AMS. AMS innebærer at alle husstander får en såkalt ”smart måler” som registrer strømforbruket på timebasis og sender automatisk informasjonen om forbruket til nettselskapet." (kilde: NVE)

     

    AMS målerne sender informasjon om forbrukermønsteret ditt trådløst (ukryptert?) tilbake til mottakerstasjoner. Dette krever oppsetting av tusenvis av små murhus med mottakerutstyr samt utbytting av samtlige målere. Det er vi som forbrukere må ta regningen for installering og drifting av alt dette utstyret. Personlig mener jeg disse målerne er potensielt helseskadelige. I min korrespondanse med nettselskapet har det kommet frem at det ikke er foretatt undersøkelser om helseskader i forkant. Jeg mener selskapene bryter personvernet.  Slike "smart"målere skal fremtidig kommunisere med andre smartenheter og jeg mener dette er et grovt overtramp av våre rettigheter til å leve trygt og uten å bli overvåket kontinuerlig i våre egne hjem.

     

    Håper andre har synspunkt på disse målerne og evt. måter vi kan kreve tilbake våre liv som frie selvstendige mennesker i våre egne hjem. 

    Her er også litt informasjon om ams 

     

    En liten oppdatering. Ikke nok med at "smart"strømmmen skal kobles opp mot andre smartenheter i fremtiden så har NVE også tenkt at det bør opprettes et sentralt register. Så der har dere det. Full spionering fra ditt hus, på all din aktivitet skal bli samlet i et sentralt felles register. Det er jo bare nydelig. Og om du klager så slår de av strømmen. Deilig.

     

     

    "Felles database

    Konsulentselskapenes anbefaling er at det på sikt etableres en felles database med strømkundenes målerverdier. I utredningen anbefales det også å etablere sentrale behandlingsfunksjoner for å administrere ajourføring av informasjonsinnhold, tilgang til database og AMS-nettverk, samt bearbeiding av felles data."

     

    http://www.nve.no/no/nyhetsarkiv-/nyheter/felles-ikt-losning-i-kraftmarkedet/

    Automatiske strømmålere er helsefarlige. De er trådløse, og trådløs teknologi er kreftfremkallende og leder i tillegg til enda flere helseskader. 100 vitenskapelige studier bekrefter at kroppen blir svakere og får helseskader av trådløs tekonologi. Se link nedenfor. Derfor har 217 kommuner i Frankrike nektet den tvungne installeringen av automatiske strømmålere. Se link nedenfor. Dette må vi også gjøre. .En folkeaksjon med demonstrasjoner, politiske saker og pressedekning har ledet til dette. Goodle "Stop Linky" (fransk for automatisk strømmåler). Se også automatiske strømmålere (Smart meter på engelsk) i linkene nedenfor. 

    Symptomene trådløs teknologi leder til er ikke bare kreftdannelse i kroppen, men også andre symptomer - som vi i dag klassifiserer som psykologisk betinget eller samfunns-sykdommer.: Opplever du migrene, ristende følelse i kroppen/ uro når du forsøker hvile eller sove, konsentrasjonsvansker, korttidshukommelse, muskelsmerter, hodepine, stikkende smerter i ben når du går i trapper, sviktene knær eller rygg når du står eller går? Se linker nedenfor. Dette er blant de vanligste reaksjonene på trådløs teknologi. Det er kun 10 år siden trådløs tekonolgi begynte å bli vanlig, så det finnes mange gode alternativer. Det første er kablet internett i hjemmet, det andre er vanlig mobil istedet for Smartphone. Skadeomfanget for strådløs teknologi kan sammenlignes med radon og tobakk. Men det er verre. Vi bor ikke i sigarettrøyk, røyker ikke på jooben, på bussen, sammen med barna våre, i barnehagen, barneskolen, på skoler. I tillegg til at helseeffektene ved trådløs teknologi er mer alvorlige enn nikotin or radon. Se link nedenfor for symptomer og de 100 vitenskapelige artiklene som underbygger at wifi er meget helsefarlig. 

    om automatiske strømmålere: http://stopsmartmeters.org.uk/category/health-eff... http://emfsafetynetwork.org/smart-meters/smart-me...http://stoplinkynonmerci.org/ http://www.laconiadailysun.com/newsx/local-news/9... https://www.emfanalysis.com/smart-meter-health-ef... 

    trådløs teknologi og hjernekreft: http://www.naturalhealth365.com/toxic-radiation-b... 

    100 studier som viser at wifi er skadelig for kroppenhttps://app.box.com/s/va22tdhyafgr1y8evpv92nvin47... 

    Eneste måten å ikke få tvungen installering av automatisk trådløs strømmåler i ditt hjem er å vise en legeattest til Hafslund nett. Om du får det installert sover og lever du i tråløs farlig stråling dag og natt. Den sender helseskadelig trådløs stråling flere ganger i minuttet. Hver time. Døgnet rundt. Hvert år. Vil du spare helsen til barna dine. Vil du spare din helse? Be om legeattest og unngå tvungen installering. I dag.

     

    http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=84593531

×
×
  • Opprett ny...