Gå til innhold

Cyberper

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cyberper

  1.  

    Kjøpte meg 2st Samsung HMD Odyssey til kidsen, angrer ikke en sekund på det. 399$ fra Microsoft i USA.

    De bruker samme oled display som Vive pro.

    Trenger heller ikke noen sensorer da de er bygget in i headsetet. Det går at få skikkelig bra saker for ikke så mye penger. Prisen på Vive pro er galskap.

     

    Kjøpte du via en mellomtjeneste da? Regner med MS butikken ikke godtar norske kort.

    digitalimpuls.no selger Samsung Odyssey..

  2. Høyere oppløsning er godt nytt. Jeg har selv Oculus rift og jeg merker det er litt vanskelig å lese teksten i f.eks Elite. Dette vil trolig bedre seg med høyere oppløsning.

     

    Men det aller største problemet til VR akkurat nå er mangel på godt innhold! Jeg sliter veldig med å finne noe som gir meg følelsen av at Oculus var verd pengene. Joda - Elite er gøy det, men det er ikke 5000 kr mer gøy på VR enn uten. Og dette vil ikke endre seg med en ny generasjon briller.

     

    Hvis noen her absolutt vil prøve VR så vil jeg anbefale å heller se etter noen brukte første generasjons briller enn å betale 8000 for noen nye, det er det ikke verd og det er mangel på gode VR opplevelser som er skyld i det.

     

    Skyrim kommer til PCVR. Har klokka 60 timer og har ikke runna det eller startet på noen av DLCene enda. Bare det spillet gjorde hele innkjøpet av brillene lett verdt det:)

  3. Hvis forbrukerrådet egentlig vil, så kan de ta seg helt ut på alle de appene som er til salgs både for iPhone - og spesielt for Android telefoner. Omtrent hvert eneste app, enn så uskyldig, skal f*** meg ha tilgang til kontaktlisten, GPS-plassering, etc. Og hvor havner alt dette hen?

     

    Du trenger faktisk ikke å trykke ja på all informasjon de ber om og fortsatt få lov til å installere apper

  4. Jeg tipper at man til slutt ender opp med mange underjordiske konstruksjoner (tunneller, haller, rom etc) pga temperatur, behov for strukturell styrke, og ikke minst stråling som Mars kan ikke beskytte noe særlig imot.

    Ang materialvalget generelt sett - finnes mange store teorier om både hva skal brukes og hvordan. Nøkkelkonseptet er vel å finne NOE man kan bruke, noe indet hele tatt, så eksotiske materialer som karbonfiber o.l. må man nok vente litt med. Å sette opp en fabrikk for å produsere hva som helst (legeringer, forskjellige typer HC baserte materialer, glass etc) vil kreve at hele fabrikken sendes i deler fra jorden, for ett sted må man begynne og man kan ikke trylle frem noe da man har landet dit, ikke med det første i alle fall. Jeg tror man må nok lande 1000 tonn med all slags utstyr og materialer før man kan se noe som helst produksjon og bygging som man kan betrakte som uavhengig. Koloni er en sak som man ikke forveksle med en temporær misjon.

    Å være fullstendig selvforsynt er selvfølgelig mulig, men da må enten Musk finne frem noen usedvanlig store summer selv eller så bør diverse stater hjelpe til.

     

    Jeg har to ideer/teorier i denne sammenhengen og begge er nok like mye science fiction og urealistiske; enten så blir vi truet eller faktisk invadert av utenomjordiske vesener og det samler oss (alle mennesker) og da blir slike store prosjekter mulig, eller så tar man for eksempel og minker samtlige forsvarsbudsjetter i alle land med f.eks. 10% og sender disse pengene til en felles pott som da brukes til veldig spesifikke romfartsprosjekter som for eksempel kolonisering, utvikling av nye energikilder for romfart etc. Men som sagt - per dags dato sci fi alt sammen.

     

    Det som er sci-fi idag er science neste dag. Jeg har trua go Musk!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...