Gå til innhold

Karankiz

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Karankiz

  1. Vi er en solid gjeng på Ravencrest som har spilt WoW på et høyt nivå tidligere i en årrekke og vil spille på så høyt nivå som mulig nå også i Legion, bare i et mer casual format.

     

    Vi har en solid roster og har fått raidet litt Mythic i Legion, men pga folk som har sluttet, så er vi på utkikk etter nye raidmembers . Vi tar imot både enkelt personer og pakkedealer om dere er en større gjeng. Vi er åpent for det meste så lenge nivået er greit nok.

    Vi raider 2 dager i uka:

    Søndag: 18:00-22:00(vi vurderer å bytte denne dagen til en annen dag)
    Torsdag:19:00-22.30

    Vi er en casual guild som fokuserer på å ha god stemning når vi raider og det er lov med litt takhøyde, men samtidig forventer vi høy performance og at folk raider skikkelig når vi først raider. Siden vi er Casuals og raider kun 2 ganger i uka er man avhengig av høyt nivå på raidene.

    -Du skal møte i tide og være forberedt. Gi beskjed i god tid om du blir sein eller ikke kan komme

    -Må tåle kritikk og ikke være hårsår. Vi spiller med relativt stor takhøyde
    -Ha mikrofon. Vi bruker Discord under raids.
    -Gjøre litt effort for å yte så bra som mulig. Tar det som et selvfølge.
    -Vi har det moro når vi raider og prøver å ha en lett stemning i raidsa, samtidig seriøst nok til at vi gjør det vi skal.

    Vi har åpent for alle klasser i grunn. 1 healer og 1 tank med gode offspecs hadde vært fintog flere gode dps. Bare dere har greit nok gear for å hoppe rett inn i Mythic så blir dette bra
    Er dette interessant så legg igjen en post her.Evt kontakt Kàranka eller Zikonian ingame på Ravencrest [A].

    Svensker/Dansker er også velkomne så lenge dere forstår Norsk

    Cheers

  2.  

    Noen andre som har testa PS4 pro med VR?

     

    Jeg prøvde litt i går hvertfall. Driveclub så jeg bittelitt forskjell på (tror jeg :p), det virka noe klarere. Eagle flight absolutt ingenting men det er vel ikke meningen heller. Playroom VR derimot syns jeg at jeg merka veldig stor forskjell. Alt var mye klarere og tydeligere. Er vel fler spill som jeg har som skal ha fått Upgrades til PS4 pro(rush of blood og rigs), men har ikke fått lasta ned de enda.

     

    Så håper framover at man merker store forskjeller på vanlig ps4 og pro, så penga faktisk var verdt det :p

    Eagle Flight ser bedre ut på PRO. Trær har løv, i steden for grønne "kuler". Og den stabile FPSen gjør hele opplevelsen smoothere.

     

    EVE har smoothere action også.

     

    Har man råd, så er PRO en no-brainer. Så man vet man spiller med mest mulig kraft.

     

    AKIRA

     

    Ok, kan ikke si jeg la merka til så stor forskjell på Eagle Flight, men kanskje jeg legger mer merke til det neste gang nå som jeg veit om det

  3. Noen andre som har testa PS4 pro med VR?

     

    Jeg prøvde litt i går hvertfall. Driveclub så jeg bittelitt forskjell på (tror jeg :p), det virka noe klarere. Eagle flight absolutt ingenting men det er vel ikke meningen heller. Playroom VR derimot syns jeg at jeg merka veldig stor forskjell. Alt var mye klarere og tydeligere. Er vel fler spill som jeg har som skal ha fått Upgrades til PS4 pro(rush of blood og rigs), men har ikke fått lasta ned de enda.

     

    Så håper framover at man merker store forskjeller på vanlig ps4 og pro, så penga faktisk var verdt det :p

  4. Lightshield er akkurat det. Et "skjold" for å beskytte mot lys. Det vil høyst sannsynlig ikke ha noen som helst påvirkning på headsettet og spillene. Alt som skjer hvis du tar det bort er at du får mer lys inn i headsettet, men det er ikke skadelig på noen måte. Bare irriterende. Du kan jo ta det av og se hvordan forskjellen blir. I verste fall er det bare å sette det på igjen. :)

     

    Men hvis det er varmt og dugger inne i headsettet, hjelper det å ta det litt frem? Tenker på å trykke den knappen og dra selve fronten litt ut fra hodet.

    Ja regna med at det lå i navnet :p Og jeg føler det ikke er noe varmere i stua mi nå, kontra et par dager siden da jeg IKKE slet med dugg :) Det bare skjedde over natta at jeg slet med det. Så ja får bare prøve meg litt frem:P

  5. Var ikke noe med klamhet å gjøre hvertfall. Det skjedde fra sekundet jeg skrudde på og jeg spilte bare det platform spillet på PS playroom,så vil ikke påstå det er særliog stressende. Men ja fruen hadde skrudd varmepumpa til ganske varmt, så kan ha sammenheng ja. Bare ikke merka noe til det tidligere, og plutselig i dag tok det ca 30-60 sekunder før duggen kom tilbake og kunne nesten ikke se noenting. Prøvde som sagt flere ganger å tørke det av og det hjalp i nye 30-60 sekunder :p

  6. Ok. Spilt siden onsdag og hele helga. Ikke hatt no problemer med dugg på glassa enn noe annet at jeg må tørke mellom hver session. Det er vel vanlig. Skulle prøve litt igjen i dag, så blir det dugg på glassene etter kanskje 30 sek etter jeg har tørket dem av? Prøvd 5 ganger å tørke av og det kommer tilbake like fort. Har noen av dere andre erfart det? Evt har no fixes?

     

    Som sagt har jeg ikke hatt noe problemer med det tidligere, så er litt bekymret her nå. At det har blitt ødelagt eller no lignende?

  7. Til dere som har spilt Driveclub, bruker dere ratt? Jeg  bruker det iaf siden jeg spiller mye Formel 1 til vanlig. 

     

    I starten så er kameravinkeln grei og jeg ser rett fram. Men gradvis under løpa så blir liksom midtpunktet dratt mer og mer til venstre.

    Så må liksom se mot venstre, for å se rett fram i spillet. Blir fucka mtp rattet som blir skrått når jeg må se mot venstre. Andre hatt issues med det?

  8.  

    Noen som har no tips til tilpassing av brillene? For som han ene nevnte tidligere her, så er det få spots der bildet er klart og det er når jeg presser brillene fysisk mot annsiktet..prøver å stille inn så det sitter slik, men det vil ikke. Det glipper litt tilbake hver gang og bildet blir litt blurry til tider.

     

    Bare slik at dere er klar over det. Bildet er ikke klart over hele panelet. Er i midten hvor det er som klarest og så blir det mer uklart utover. 

     

    Jeg veit det. Men jeg merker forskjell på når jeg presser brillene inn mot trynet og når jeg ikke gjør det. Så skal jo være mulig å se så klart som er tilfelle når jeg trykker brillene inn mot ansiktet. Mulig jeg bare har rar fassong på hodet og at brillene ikke vil sitte skikkelig :D

  9. Noen som har no tips til tilpassing av brillene? For som han ene nevnte tidligere her, så er det få spots der bildet er klart og det er når jeg presser brillene fysisk mot annsiktet..prøver å stille inn så det sitter slik, men det vil ikke. Det glipper litt tilbake hver gang og bildet blir litt blurry til tider.

  10. Haha helt enig med deg Amored. Ocean Descent var noe jeg hadde gleda meg til og det leverte. Synd det var så kort. Var helt jævli å ha den haien sirklende rundt deg der.

     

    Ellers leverte Arkham til de grader. Blir nok flere gjennomspillinger for å løse riddles osv. Etter to dager med VR må jeg bare si meg storfornøyd. Selvom jeg gleda meg som en unge siste dagene, var man småskeptisk mtp hvor mye penger man har brukt på det og var redd for å bli skuffa. Men det slapp jeg jo :D

  11. Testa så vidt nå. Prøvde ingen spill, bare satte opp og fyrte opp en slags video. Fungerer bra, men jeg sliter voldsomt med å feste headsettet skikkelig til hodet. Det sitter, men jeg ser ikke ordentlig inn i skjermene med mindre jeg dytter det inntit, men da blir det på tett at det dugger på toppen av "skjermene".

    Noe jeg gjør feil?

    Jeg sliter akkurat med det samme. Det blir 100% når jeg fysisk dytter brillene inn, men de nekter å sitte akkurat slik. Litt irriterende i grunn

    • Liker 1
  12.  

     

    Denne var kjekk å lese. Hvordan kalibrere PSVR enda litt bedre enn den raske oppstarten.

    https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/5731qk/psa_use_the_calibration_options_within_the_ps4/

     

    AKIRA

     

     

    Siterer denne igjen ettersom sikkert flere får sitt headsett igjen! Bra tips!

     

    Førstepost materiale? :)

     

    Her er enda mer gode tips for perfekt kalibrering:

    https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/578ulw/top_tip_for_blurry_vision/

     

    Generelt sett er r/psvr siden på reddit kjekk å følge med på de neste dagene.

     

    AKIRA

     

    DEN Akira! TAkk. Hadde tenkt å spørre om det var flere som slet med dette. Opplevde noe av det litt blurry av og til og var litt irriterende. Må jeg prøve når jeg kommer hjem. Hadde fiksa på det i går, men som han nevnte, så målte ikke jeg nøyaktig 70 cm :p

  13. Etter en hel kveld med VR  i går, må jeg bare si WOW! Var utrolig gøy og har aldri følt meg så tilstede i et spill noen gang før. Ser at folk klager på motion sickness og alt det der, men hos meg går det fint. Folk er forskejllige, men jeg har knapt merka noe. Nå blir jeg knapt bilsjuk i virkeligheten også, så kan ha noe med det å gjøre. Eneste jeg har merka så langt er at det kribla litt i magen i Until Dawn når det gikk rett nedover og at jeg ble bittelitt Dizzy når jeg snurra rundt som en villmann i EVE. Men det syns jeg personlig bare er en bra ting, så lenge jeg ikke blir rett og slett dårlig av det selvfølgelig.

     

    Så langt thumbs upx10!!! Gleder meg til å teste batman og de andre spillene etter jobb i dag :D Blir en lang arbeidsdag kjenner jeg

    • Liker 2
  14.  

    Har ikke fått headsettet selv, men kameraet og PSMove-kontrollene er svært enkle å sette opp. Det går stor sett automatisk. Sånn jeg har skjønt det kobler man til headsettet med en ledning fra TVen til boksen, en fra boksen til PS4en og en fra boksen til headsettet, samt koble til strøm til headsettet. Helt enkelt å gjøre. :)

     

     Satse på det er så enkelt ja :)

×
×
  • Opprett ny...