Gå til innhold

H8JI3JNJ

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H8JI3JNJ

  1. Jeg har denne feilen både på min P20 Pro og min gamle Mate 9 Pro. Dette begynte etter siste oppdatering i juli. Appen legger seg bare "ned" og lukkes ikke. Det skjer både med de appene jeg har manuell og automatisk batteristyring på. Utrolig irriterende, men har ikke gjort noe med det enda. Har et lite håp om at den oppdateringen vi venter på nå skal fikse problemet..

     

    Takk for svaret. Etter siste oppdatering er problemet borte. Men oppdateringen gikk ikke knirkefritt. Stadig mas om pinkode etter restarting. Om igjen og om igjen. Krysser fingrene for at alt nå er ok :)

  2.  

    Irriterende problem med Huawei P20 Pro. Veldig ofte når jeg åpner et program eller app så lukker den raskt ned igjen. Må periodevis åpne appene to eller tre ganger for at de skal bli værende åpne. Har tatt factory reset som ny telefon uten mine egne apper. Men samme problem uansett. Kundeservice hos Huawei stiller kun mange spørsmål, men er ikke istand til å si noe spesifikt om dette problemet. Er det andre som opplever dette og kanskje har en fiks :)

     

     

    Takker for svar, har forsøkt tipsene som blir anbefalt. Om jeg legger godviljen til så hjalp det kanskje litt, men usikker. Synes det er merkelig at det skal skje med apper som post, meldinger og innstillinger m.m. Er det noen her som har denne telefonen og faktisk har løst disse problemene med anbefalte løsninger ? Det som skjer er at appene åpner men lukker med en eneste gang. 

  3. Irriterende problem med Huawei P20 Pro. Veldig ofte når jeg åpner et program eller app så lukker den raskt ned igjen. Må periodevis åpne appene to eller tre ganger for at de skal bli værende åpne. Har tatt factory reset som ny telefon uten mine egne apper. Men samme problem uansett. Kundeservice hos Huawei stiller kun mange spørsmål, men er ikke istand til å si noe spesifikt om dette problemet. Er det andre som opplever dette og kanskje har en fiks :)

  4. Irriterende problem med Huawei P20 Pro. Veldig ofte når jeg åpner et program eller app så lukker den raskt ned igjen. Må periodevis åpne appene to eller tre ganger for at de skal bli værende åpne. Har tatt factory reset som ny telefon uten mine egne apper. Men samme problem uansett. Kundeservice hos Huawei stiller kun mange spørsmål, men er ikke istand til å si noe spesifikt om dette problemet. Er det andre som opplever dette og kanskje har en fiks :)

×
×
  • Opprett ny...