Gå til innhold

Mangern

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mangern

  1.  

    En telefon til 10 000kr med et lukket økosystem, få muligheter for customization og som kopierer andre konkurrenters funksjonalitet ble altså kåret til årets mobiltelefon...

     

    Å senke telefoner i vann har vært relativt vanlig siden Xperia Z. Stereohøyttalere har også eksistert siden Xperia Z.

     

    Galaxy S7 Edge burde vunnet av de dere har vurdert. Den har mulighet for VR som er en langt større nyvinning enn noe av det man finner på iPhone, kan også senkes i vann, har OLED-skjerm og høyere oppløsning, koster mindre og har bedre kamera som tar ekte RAW-bilder.

     

    Vurderte dere i det hele tatt Xiaomi? De lager for tiden helt utrolige telefoner med ytelse langt over pris og med flott design.

     

    Angående nettbrett og at iPad vant over Surface Pro er seriøst merkelig...

     

    Fælt for deg at Apple vant noe? Usj, det må ha gjort vondt. Kanskje ikke alle hater alt fra Apple like mye som du gjør. Har du tenkt på det?

     

    At Surface Pro ikke vant forstår jeg lett, da dette har god ytelse, men veldig ustabil batteritid. Og min erfaring med Xiaomi er at det alltid er ett eller annet som ikke funker.

     

    Selv er jeg enig i at S7 fra Samsung kunne ha vunnet kategorien da iPhone 7 egentlig var ganske skuffende, men de har vel lagt andre faktorer til grunn for sin avgjørelse da. 

    Har det blitt sånn at man aldri kan ytre meningen sin uten å bli stemplet som hater? Jeg er også enig i at S7 edge burde ha vunnet, men jeg begynner å bli rimelig lei av dette snakket om å "hate"

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...