Gå til innhold

Johansen Racing

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Johansen Racing

  1. Hei har en Puma 420 jeg har planer om å lakkere om i høst/vinter. Nå er den rød og skal lakke den om til hvit og blå. Aldri gjort noe sånt før så trenger tips om alt fra grunnarbeid til valg av maling/lakk. Noen som har noen tips? Blir det et evighetsprokjekt? Hvor mye vil alt koste?

  2. Tok en burnout med min traktorregga atv i sta. Den går vanligvis i 65 men etter denne burnouten begynte drivverket å slure og toppfarten ble redusert ned til 35-40 + noe dårligere akselerasjon. Jeg fikk den opp i toppfart igjen, men etter noen meter begynte den og bremse ned til 40 av seg selv. Hva kan være problemet? Blir det dyrt? Skadelig å kjøre med inntil jeg får fikset det?

  3. Hei, for en stund siden lastet jeg ned alle bildene og videoene mine til iCloud grunnet mangel på lagringsplass, nå vil jeg ha bildene og videoene tilbake som de var før, men når jeg prøver å skru av iCloud bildelagring står der at enheten ikke kunne laste ned bildene og videoene tilbake som normalt. Det står at hvis jeg fortsetter vil alle bildene og videoene i lav kvalitet bli slettet..

     

    Kan jeg gjøre noe får å få alt tilbake som det var før????

  4. Min huskeregel hver gang jeg skal kjøpe ny bil er at den MÅ ha firhjulstrekk.

     

     

    Jeg hadde også en periode hvor jeg ville ha Audi Quattro, da den både ser bra ut, har turbo og mye hester samt. 4x4. Men etter at alle mine bekjente med Audi Quattro fikk problemer med motor og turbo, så styrte jeg unna den bilen. Er sjeldent at de bilene går over 300.000 uten at enten turboen ryker eller et eller annet problem med motor oppstår. Spesielt de nyere Quattroene er kjip å få problem med, da alt er datastyrt og man er NØDT å få et verksted til å fikse bilen. Delene til Audi koster forsåvidt også skjorta, i tillegg til forsikring.

     

    Endte selv opp med en Pajero med 4x4. Ekte vinterbil.. Til og med webasto i bilen, så den er varm når jeg skal på jobb om morgenen. Driter i utseendet, men kommer meg frem hvor jeg vil på vinteren.

     

     

    Ang. spørsmålet ditt om bakjulstrekk, så er det det verste å ha på vinterføre. Med mindre man skal begynne å spøle i bakker, så må man ha 200kg i bagasjerommet for å tynge ned ræva. Og det betyr mer drivstofforbruk.

    Når det er sagt, så har jeg en venn med en Volvo 240 som greier seg hver vinter. Men han har gode piggdekk og 300 hester. Man må også være litt kjøresmart om man har bakhjulstrekk, spesielt hvis man bor i byer med mange oppoverbakker.

     

    Hei, ja Pajero er en tøff bil, får man på en ledbar og noen tøffe dekk blir den rå. Hvilken årsmodell er det du har og hva er prisen?

×
×
  • Opprett ny...