Gå til innhold

elev774

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elev774

  1. Det er da ikke tilfellet. Fraværsgrensen gjelder hvert enkelt fag. Så om du havner over fraværsgrensen i gym (som du nevner), så går det kun utover gymkarakteren din, og ikke noe annet.

    Hvis det er sant er det fantastisk... var ganske sikker på at rådgiveren sa noe annet, at man ikke får diploma

  2. Høres ikke uretferdig ut. Selv for 20 år siden var det slik at man ble belønnet for innsats i forhold til sin fysiske begrensing med tanke på gym karakter, ikke nødvendig vis fysiske krav. Ser ingen grunn til at noen skulle trenge å skulke gym.

    Gym var bare et eksempel, det jeg prøvde å få fram, er at mange i dag er slappe og det kan godt hende at de går over grensen i ett av fagene, hvorfor så skulle alle fagene nullstilles? Er det da ikke veldig unødvendig? Hadde vært nok å nullstille det faget der man har gått over grensen og bare det faget

  3. Er det slik at hvis du har flere fag, og jobber godt, har gode karakterer, så går du over grensen på for eksempel, gym, har alt du har gjort gått hele skoleåret i alle de andre fagene gått i dassen? Hvis det er sånn det virker, hvordan i all verden kunne noe slikt bli akseptert? Høres ganske urettferdig ut. 

×
×
  • Opprett ny...