Gå til innhold

fredrikG199

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredrikG199

  1. Hei. Jeg hadde vært på fest på lørdag og drakk sist Lørdag/søndag klokka 0400. Jeg hadde ikke sovet noe særlig denne helgen. Jeg kjørte ikke på søndag, da jeg var bakfull. Jeg kjørte i dag men husker ikke noe av turen. Det kan være jeg var trøtt men frykter at jeg fortsatt hadde alkohol i kroppen. Jeg hadde dårlig tid så med engang jeg sto opp så satte jeg meg å kjøre. Der har ikke kommet noe på nyhetene og politet har helle e ikke kontaktet meg...

  2. Forskrift om tap av retten til å føre motorvogn mv.

     

    "10. Skrensing, burnout eller annen hensynsløs kjøring

    Er person med førerett ilagt straff for skrensing og andre former for hensynsløs kjøring eller bruk av motorvogn jf. vegtrafikkloven § 3 første ledd, som for eksempel «burnout» på vei eller på områder som torv, plasser mv. hvor kjøringen har ført til trafikkuhell med personskade eller omfattende materielle skader, eller ført til situasjoner der slike skader lett kunne ha oppstått, bør tap av førerett fastsettes til minst 3 måneder."

     

    Er bare å holde seg i nakkeskiinnet...

    innså det ja. Har lært nå da. Var ikke store greiene men håper jeg ikek blir tatt

  3.  

    Er vel fortsatt en mulighet at politiet blir tipset om din uforsvarlig kjøring om eieren/de ansatte var vitne til sladdingen. Alt er jo på kamera

     

    Sladding på en bensinstasjon er teite greier forresten - finn deg en bane eller en annen hobby ;)[/

     

    Sladding er jo teit uansett. Gjorde det bare en gang. Aldri mer for å si d sånn

  4. Slutt å oppføre deg som en idiot så slipper du å være redd for lovens lange arm. Vi hadde en sånn "supersladder" i bygda som liksom var verdens beste sjåfør og alt mulig. Helt til han sladda rett inn i pumpene og ødela to bensinpumper og hele bilen i samme farta.

     

    Samme fyren var også involvert i en stygg ulykke fordi han kjørte alt for fort inne i en tunnel med to passasjerer (kule fjortisjenter) og greide å havne på oversiden av autovernet og knakk en lyktestolpe.

    Gjorde dette bare en gang. Aldri gjort det før

  5. Hei. skulle fylle bensin idag og kjørte inn på stasjonen. Det som skjedde var at jeg brukte håndbrekket for å svinge rundt til pumpen. området var kameraovervåket. Det var ingen stor eller liten sladd men er redd for at jeg skal bli tatt for dette. Var den eneste gangen jeg gjorde dette og kjøre rolig fra stedet etterpå.

  6. Tror du fortsatt har tid til å ordne opp i dette. :) Varselet skal du ta på alvor, men faktorene nevnt over høres ikke så ille ut at du ikke skulle få vurdering til våren. Når du har anledning, kan du spørre din lærer om hva som skal til for at du kan få karakter i faget. Det er en god ting at du kan vise læreren at du er interessert i å bestå faget.

     

    Takk for svar! Har bare startet dette skoleåret sløvt....

  7. Hei. fikk nettopp varsel om manglende vurdering i et fag på sisteåret VGS. Har bare glemt å levere inn en norsk lekse som førte til dette. Har også 3 anmerkninger og 2 forsentkomninger. Dette er da 1. termin, altså før jul. Er redd rett og slett på om jeg fullfører VGS... Har også ikke levert en gymlekse men der sa læreren at om jeg gjorde det bra resten så gikk det bra. Men er bekrymet over dette andre. Har tatt meg sammen men er fortsatt skeptisk.... 

  8.  

     

    Hva betyr "hverken tjukk eller lang"? På størrelse med en tegnestift?

     

    Gjennomsnitt er omtrent 12-16 cm lang i full vigør, og omtrent 12 cm i omkrets.

     

    Er den under 7 centimeter i "giv akt", så anses den for å være liten, hvorvidt den er "for liten" kommer vel an på dama

    hvordan skal en måle da?

    Fra rot til tupp i erigert tilstand. Målebånd er greit å ha.

     

     

    takk. d som er rart er at den på en måte står opp i erigert tilstand

  9. Hva betyr "hverken tjukk eller lang"? På størrelse med en tegnestift?

     

    Gjennomsnitt er omtrent 12-16 cm lang i full vigør, og omtrent 12 cm i omkrets.

     

    Er den under 7 centimeter i "giv akt", så anses den for å være liten, hvorvidt den er "for liten" kommer vel an på dama

    hvordan skal en måle da?

  10. "Ung og dum."

     

    Du er ikke alene i det hele tatt, tusenvis gjør dette hver dag. Selvfølgelig er det en risiko, og det er jo en u-ting å gjøre/si, men tror ikke du burde bekymre deg og miste nattesøvn av den grunn med mindre du har sagt noe EKSTREMT krenkende.

     

    En viktig ting å huske på er at Snapchat eier alle bildene du legger/sender ut, og at uavhengig av hvor du sier noe på nett så går det aldri helt vekk - det ligger alltid i en database eller i kamerarullen til noen. Tenk på det neste gang det frister deg å gå tilbake til gamle trakter.

    Ok takk. Føler jeg ikke har krenket noen med dette. Var ei som reagerte for en stund siden men jeg sendte snappen til feil person og sa fra om det til henne. Har ikek hørt noe siden

  11. Hei. Er russ i 2018 og finner ikke på noe til russekortene. Det jeg tenker er å skrive "d ska dæm ha real Madrid dæm prøvd" også under der igjen "raggen går". Bli d bra? Evt andre ordspill??

  12.  

     

    Er du veldig bekymret, kan du gi en bekymringsmelding til politi eller psykiatritjenesten.

    Men altså han snakker om alt han gleder seg til og sånt. er usikker på hvorfor han søkte det opp hvis han gleder seg til alt mulig?

    Jeg har søkt på alt mellom himmel og jord fordi informasjon er gøy. Alt fra bombelaging til dyrking av blomster til antikviteter til religion til matlaging.

     

    At en person søker på ting sier ingenting egentlig, det er oppførsel og forandring av personlighet man bør se på. Søk litt på selvmord selv så finner du fort ut hva du bør se etter. http://www.webmd.com/mental-health/recognizing-suicidal-behavior#1

     

    OK takk. Han har litt personlighet nemnder er kanskje fordi han går på VGs. Alt jeg vet er at han søkte på dette. Han hadde slått opp med dama si for 4 måneder siden og blr ikke populær pga dette. Hjelper det å snakke med han? Hva om det blir kleint?

  13. Da utgjør de nettopp 4.22% forskjell. Det er så opp og ned på hvilke felger som passer på hvilke biler (senk, innpress, profil/bredde på dekk samt felgene osv), så det er vanskelig å gi deg et definitivt "JA" eller "NEI" uten at vi veit hvilken bil det er snakk om og hvilke felger/dekk du har kikket på, så kom gjerne med litt mer info 

    opel Vectra 2004. trenger mer?

×
×
  • Opprett ny...