Gå til innhold

ytre

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ytre

  1. Hei på dere!

    Jeg synes at dere som klager på alder og kompetanse bruker mye tid på å fortelle de andre hvor lite de kan. Kanskje vi andre som kan en del kan bruke mere tid på forumet med "seriøse" temaer slik at de som "ikke kan noe " kan lese hva dere skriver så de lærer av de tingene som dere "som kan noe" har gjort.

    se ikke på dette som kritikk men som et konstruktivt innlegg for og få opp nivået igjen.

     

    "Det beste stedet å starte er med seg selv"

     

    :D

     

    PS jeg kan ikke alt.. men forøker å lære noe hele tiden.

  2. Sjekk ut et nettsted som heter www.ez.no og se på produktet Ez publish

    Dette er en gratis nedlastning som ligger til open source. Dette er et publiseringsverktøy med muligheter for web shop utvikling. Dette er ikke nybegynnerprogramm men dette fikser du sikkert. Dette er også et program som flere av de moderen nettbutkkene idag er bygd opp av. Du få mulighetene til å lage lay out på sidene dine og da kan andre brukere legge inn artikkler som for ex dette forumet. les mere på hjemmesiden deres :roll:

  3. Hei sann, skal nå få meg en bærbar av mor og far til å ha på skolen, men vet ikke hvordan som er best i forhold til pris osv, så om noen hadde giddet å finne en, og husk at prisen ikke trenger å være så alt for stiv heller.

     

    mvh BalleMann

    Hei jeg synes at du skal sjekke ut whitebox de har tlf 81550180

    Jeg har akurat skaffet meg Compaq nx7010 og det er veldig stille rundt meg når jeg jobber så sjekk for all del ut Centrino maskiner. De begynner å få bra grafikk kort også :yes:

×
×
  • Opprett ny...