Gå til innhold

Book

Medlemmer
  • Innlegg

    324
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Book

  1. Han er fremdeles ikke en karakter du spiller i et sammensatt spill med en historie. Du går bare rundt å dreper med ham, han har kanskje et par morsomme fraser men det står ikke opp mot Master Chief som er en stjerne i tre spill med en veldig god historie. Jeg begynner å lure om The Heavy blir valgt istedenfor Master Chief..

     

    "Veldig god historie" er subjektivt. Personlig synes jeg Halo historien er noe som minner om noe en 11 åring skrev som fan fiksjon.

     

    Master Chief er noe av det mest generiske du finner innen videospill.

  2. Vet ikke om det har noe med saken å gjøre, men det er sikkert en temmelig stor gruppe atm som kjøper og laster ned Total War 3 world wide med steam nu....kan ha noe med treig forbindelse til steam?

     

    Total War 3? :blink:

     

    Shogun, Medieval, Rome, Medieval 2 og nå Empire ;)

  3. Regner med jeg kan spørre litt her.

     

    Har spillt arcane pve mage (av og til fire mage) helt siden jeg begynte wow og liker forsåvidt det. Men jeg ble litt lei og tenkte å starte en ny. Healing hørtes bra ut! En måned senere stod jeg med min 80 respecca resto shaman forran inngangen til min første heroic som healer. Det gikk jo ganske så på trynet. Vi kom oss gjennom VH med 1 wipe, men det er nok verre enn det får det til å høres ut. Et par hjelpe heals fra en Balance Druid, innervate (eller hva det nå enn heter) og så videre måtte til for å hjelpe.

     

    Ett av problemene var at når ting ble litt hysterisk så "glemte" jeg å oppdatere water shield. For å kompansere for lav mp5 (280 med water shield) tok jeg improved versjonen. Så, finnes det en addon som kan hjelpe meg å ikke glemme å oppdatere water shield? Herunder ligger jo Earth Shield som en liknende problemstilling.

     

    Videre, Raptide ligger jo under samme problemstilling. Jeg er helt klar over at det ikke burde være vanskelig å følge med på om en må gi MT'en en ny Raptide, men nervøsiteten tar litt overhånd når en plutselig spiller en klasse som faktisk wiper hele gruppa om han kuker det til. Lurer på om det finnes en liknende mod som med water shield for raptide.

     

    Jeg brukte Chain heal om noen andre i gruppa enn tanken tok skade, men hva er best å bruke av Lesser og vanlig heal? Med vanlig endte jeg alltid opp med store overheals, mens lesser tar jo ikke nytte av et par talents jeg har. Litt usikker her.

     

    Siden den gang har jeg forsåvidt installert clique og grid, men skrekken etter mitt første forsøk ligger fortsatt og lurer så søker litt tips før jeg prøver igjen :p

     

    Takker for svar - og beklager lang post hehe.

  4. 1. Google pressemeldingen. Ble offentlig i en investor melding for en måned siden ca.

     

    Det sto ingen steder i den pressemeldingen at det kommer til PS3. Kun at ME2 kom til å bli multiplattform. Multiplattform betyr ikke Xbox360+PS3 og kanskje noen flere.

     

    Edit: Her ja. http://kotaku.com/5145813/mass-effect-2-co...e-multiplatform

     

    Interestingly, he announced the game would be appearing on multiple platforms, but didn't get into specifics, leaving it unclear whether he meant the PS3 or was just referencing the release situation of the first game, which appeared on "multiple platforms" (ie the Xbox 360 & PC).

     

    Du har forståvidt rett i det men ofte (evt alltid - men det blir litt bastant å si) når en i en sier "multiplatform" i spillindustrien så snakker en om konsoller. Tenk for eksempel på agency (kalles PS3 exclusive - men kommer på PC) og Bioshock (før PS3 utgivelsen).

     

    Ingen av disse kalles/ble kalt multiplatform.

     

    Men, som sagt, du har jo rett i at de aldri nevner PS3.

     

    "Så du er ikke redd for at vi skal ende opp med et middelmådig spill, siden det kanskje skal komme på flere konsoller?"

     

    Nei, synes det er flere skikkelig gode multiplatform spill enn såkalte eksklusive. For min del ender de eksklusive ofte opp som mye hype, god grafikk og søppel spillmessig. Det er ingeting som tilsier at et spill blir dårligere av å gå multiplatform.

  5. Du seriøst, World at War har ingenting til felles med noen vietnam spill. Det er ca 0.1% av størrelsen til Battlefield Vietnam f.eks. Det var virkelig krigføring mens World at War er bare et simpelt fps spill.

     

    Kanskje lese en post 2 ganger før du slenger inn et sånn elitistisk svar?

     

    Settingen er rimelig lik - uavhenging om WaW var et godt spill eller ikke. Den tette jungelen og fiendens taktikker (tuneller, bakholdsangrep etc.) er mye det samme.

     

    Når det er sagt så kunne jeg godt tenkt meg et CoD i vietnam setting. Mye pga musikken :p

     

    Nei ikke når det er helt feil, WaW har ingenting til felles med Battlefield Vietnam, har ingenting med Vietnam å gjøre og du har heller ingen tett skog å bevege deg gjennom. COD spillene er og forblir utrolig arkade og generisk. Battlefield Vietnam var ordentlig krig og er blant beste spillene som har vært i Battlefield serien. Så bare reagerer på å hele tatt sammenligne det med WaW.

     

     

     

    Som jeg sa, lese er en fin bil. Snakket om vietnam setting. Ikke battlefield vietnam.

     

    Det var det du som slengte inn det midt i en diskusjon om settingen rundt krigføringen i japan i 40 åra og vientnam i 60-70 åra kan sammenliknes ang settingen. Svaret er ja. Du må seriøst gå tilbake å lese hva du diskuterer.

     

    Du er uenig i at WaW serverte jungel, tett vegetasjon og vanskelige forhold fordi WaW er 0,1 % av størrelsen til BF:V. Flau argumentasjon. Settingen er sammenliknbar. Det er det som diskuteres i det du siterer. Hvis du vil diskutere om BF:V er bedre/dårligere enn WaW kan du gjerne det men ikke siter en post som reagerer på settingen.

     

    Og ja, BF:V er bedre enn WaW. Men det er utenfor diskusjonen.

  6. Du seriøst, World at War har ingenting til felles med noen vietnam spill. Det er ca 0.1% av størrelsen til Battlefield Vietnam f.eks. Det var virkelig krigføring mens World at War er bare et simpelt fps spill.

     

    Kanskje lese en post 2 ganger før du slenger inn et sånn elitistisk svar?

     

    Settingen er rimelig lik - uavhenging om WaW var et godt spill eller ikke. Den tette jungelen og fiendens taktikker (tuneller, bakholdsangrep etc.) er mye det samme.

     

    Når det er sagt så kunne jeg godt tenkt meg et CoD i vietnam setting. Mye pga musikken :p

  7. Dette "stuntet" er kun ut av kapitalistiske hensyn, og det er mulig at de har loven på sin side når de gjør dette, men at europeiske forbrukere finner seg i det syntes jeg er merkelig. For min egen del har jeg sluttet å kjøpe spill på Steam. Det var en genial plattform når spillene var billige, man slapp alt styret med å gå i butikken og spillene var alltid tilgjengelige, men når spillene er dyrere på Steam enn de er retail, da er mye av meningen borte.

     

    Tja, jeg er ikke så sikker på at de har loven på sin side heller jeg. Det kan da umulig være lovlig å slenge på en generel vat (samme som mva) skatt for europeiske land når feks Norge ikke har noen mva avgift på digitale produkter.

     

    Du skatter jo faktisk da direkte til Valve siden den delen ikke går tilbake til statskassa i Norge.

     

    Kan da umulig være lovlig spør du meg.

  8. Mhm, for folk som deg er det jo utfordrene med 10man, for du har jo kanskje ikke tid til å spille så mye som alle oss andre og dermed bli like god, men guildet ditt får jo ned bosser i 10man etterhver og dere har det moro. Men når vi skraper sammen 25man og vi fortsatt får ned bosser raskere en i 10man er det klart noe feil :)

     

    Selvsagt, og det var også det jeg mente når jeg sa jeg var enig ;)

     

    Så akkurat på det området kan jeg forstå litt av frustrasjonen til enkelte.

  9. Utrolig hvordan folk har gått inn på samme sporet og hengt seg opp i at "warming up " instancene er for lette og lager mye whining ut av det.

    De seriøse instancene der folk virklig må slite kommer senere ved neste store patch, vær nå litt tålmodige !!

     

    Det folk flest griner på, inkludert meg er at det ble lovet i øst og vest at vi skulle få normal ( 10man ) og heroic ( 25man ) til alle instances slik at Casuals og Dårlige spillere skulle ha noe å gjøre samtidig som det alltid ville være en utfordring for de litt bedre med heroic. Det har IKKE skjedd. Heroic-instances er som oftest lettere en 10man, kanskje med unntak av Malygos om du har riktige healers for 10man. De fleste som liker hardcore-raiding er jo klart skuffa over dette når alle casualsa kan pugge heroicraids i tilegg til å raide 10mans og dermed har tilgang på det samme gearet som ble lovet skulle være for de mer dedikerte og bedre spillerne.

     

    Dette er det jeg kan si meg mest enig i. Jeg spiller i et casual guild - og da mener jeg ikke casual slik visse andre bruker ordet, hvor en annen person i en annen tråd sa han klarerte 3 fløyer i nax på 2 dager... Det er ikke casual - beklager.

     

    Etter å ha kommet oss igjennom en del heroiske mens vi fortsatt sliter på noen andre (feks Loken) bestemte vi oss for å prøve Naxx i går. Etter 4 wipe på Patchwork og 6 wipe på han billen (fikk han ned til 20 %) bestemte vi oss for å vente litt. Det er utfordrende - og akkurat så utfordrende det bør være for 10-man. Selv har jeg aldri sett Naxxramas før og det var morsomt å endelig ta turen inn. Vi er alle gjennomsnittlig utstyrt med blått nivå 80 utstyr. Noen mindre, noen mer. Vi hadde en relativt erfaren til å lede oss gjennom. Når en sier at dette er så ufattelig lett og at en nærmest må være stokk dum for å ikke klare Naxx på første forsøk så er en så distansiert fra virkeligheten til folk flest at jeg lurer på om personen egentlig ser ironien i å kalle andre idioter (ref den andre tråden om emnet). Videre, når samme person(er) skriver norsk som en 7-åring blir jo ikke ironien svakere.

     

    Jeg forstår dog frustrasjonen over dem som vil kjøre 25-man heroisk. Her skal jeg si meg enig i at Blizzard kunne lagt terskelen høyere (tar da for gitt at 25-man versjonene virkelig er så "lette" som de mest dedikerte påstår) ettersom ingen casual spillere kommer til å sette seg ned for å lære seg å koordinere sammen med 25 andre spilere i et raid. Da faller du inn under gruppen "hardcore".

  10. Problemet er sansyneligvis at det aldri ble betatestet. Blizzard visste neppe hva de slapp løs på Azeroth (og som også kom seg til Outland ganske raskt via hearthstone).

     

    Selvsagt visste de det. Dette var jo mer eller mindre "corrupted blood" - med vilje.

     

    Det er forresten ikke over. Zombie hysterien er nok over, men hendelsen i seg selv forsetter nok helt fram til wotlk. Iflg blå post er det "lots more to come".

  11. skal du trolle gjør det andre plasser.

     

    1. Widescreen har ingenting med PC i seg selv å gjøre. Les denne 2 ganger før du trekker noen konklusjoner. Det burde faktisk være helt åpenbart.

     

    2. Optimalisering referer til hvor "glatt" spillet kjører. For eksempel kjører FC2 relativt bra på eldre maskiner. Altså - optimaliseringen er bra. Langt bedre enn for eksempel Crysis.

     

    3. Husk at det sitatet du viste meg var reklame. Du kan rett og slett ikke ta noe slik for god fisk.

     

    4. Spillet ble vist fram på PC lenge før noen konsollversjon ble gjort offentlig.

     

    At du ikke liker spillet er helt greit.

     

     

    optimalisering som begrep har da mer nytte av seg enn " hvor glatt pc kjører spillet. optimalisert kan brukes om andre egenskaper ved spillet også. "hvor glatt det kjører" argumentet kan ikke legge veto på begrepet optimalisert. for eksempel er ikke kontrollene optimalisert for pc.

     

    Hør nå her, det er slik det blir brukt. Ferdig med den saken. Du leter etter "tilrettelagt".

×
×
  • Opprett ny...