Gå til innhold

Kenneth Henrik Olsen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kenneth Henrik Olsen

  1. Leser at bilen går på 800V og kan lade fullt batteri på 15 minutter !

    La oss si batteripakka er på 150kWh, Teslas største batteripakke er på 100kWh, kanskje denne har opptil 200kWh, siden rekkevidden er over dobbelt av Tesla ?

    I (Ampere) DC = P ( watt ) / U Volt = 15E4 A / 800V = 187 Ampere på ladekablen i en time . På 15 minutter som er 1/4 klokketime .

    187A / (1/4) = 748 Ampere i kabelen på de 15 minuttene denne tar lading ! Da gjelder det å dimensjonere fett, for her kan det bli varmgang !

  2. Det positive er at det er enighet om at CO2 må reduseres. Og at det belyses årsaker, også i biodrivstoff som har negativ påvirkning på atmosfæren . Palmeolje er et meget omstridt produkt . Er det virkelig slik at man må hugge skogen for å nå fruktene ? Da er det i praksis ikke en "Fornybar Ressurs" som forsås å høste avlinger hver sesong . Å gro en skog tar en mannsalder. Det er mange andre kilder til Bio drivstoff. Raps, som kan høstes hvert år, derfor fornybart. og WVO, Waste Vegetabile Oil fra storkjøkken . Artikkelens kritikk retter seg med rette til Palme olje. Produsentene av Palmeolje Malaysia og Indonesia har rykte av å korrupt karakter, har jeg hørt av folk som har vært der på ferie. Burma og Thailand inkludert . Det er relevant for kjøperen .

    • Liker 1
  3. Jeg tror de brillene eller mobil stativet er tingen. en lys ide ! Det jeg vil ha er mobiltelefon med to kamera. ettkamera som representerer hvert øye, slik at man kan se rund i omverdene på vanlig måte, gjennom mobiltelefon masken. Dermed utvikle "augumented reality" som det heter og legge grafikk oppå det kamera filmer i realtime. Lage dataspill med grafikk elementer oppå virkelig verden. ... augumented reality ... Det hadde vært så jævlig fett !

×
×
  • Opprett ny...