Gå til innhold

Lars Christensen

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lars Christensen

  1. Har du sittet i bilkø før? 2 ganger om dagen? År etter år?

     

    Der har du svaret ditt. The Boring Company presenterer løsningen på et problem millioner av mennesker sliter med hver dag. Inntil prosjektet går ettertrykkelig på trynet fordi for eksempel økonomien er umulig så vil de fortsette å få oppmerksomhet.

     

    Det er rett og slett en vakker drøm som ennå ikke har blitt motbevist. :)

    Men heiskøen får du ikke gjort noe med selv om bilene kjører i 240 km/t. Derfor er dette en gedigen bløff som er laget for å gi Musk PR

    • Liker 1
  2. Så er det interessant at mens regjeringen stort sett på alle andre områder mener at størst er best. Kommunene skal bli større, fylkene skal bli større, politiet slås sammen til store regioner osv. Vegbyggingen skal bli bedre ved å dele vegvesenet i to statlige og 10 fylkeskommunale kontor. I tillegg kommer OPS-prosjekter. Hvor mye byråkrati som skal til for å koordinere alt dette kan man jo bare gjette på. Og så skal byråkratiet bli mindre?

    • Liker 3
  3. Latterlig.

     

     

    Nå skal vi bruke 114 000 kroner per meter på noe syklistene kommer til å hyle om å få på plass og som de deretter ikke kommer til å bruke. "For mye sand og småstein på sykkelstien!". "Ikke brøytet eller saltet godt nok!". "For mange 'søndags syklister på sykkelstien."

     

     

     

    Syklistene bruker den vegen som er enklest best og raskets. Det nytter ikke å sitte bilen og se hvordan forholdene på sykkelvegen er. Da må du ut av bilen og sette deg på en sykkel. Du får prøve så får du kanskje en aha-opplevelse av hvor dårlig vintervedlikeholdet på sykkelvegene er og hvor mange omveger, kryssinger med vikeplikt mm du må passere.

    • Liker 5
  4. Nå gjelder vel vegvesenets håndbøker bare på Statlige veger, så kommunen står vel fritt fram til å bygge så dårlig de vil langs sine egne veger. Men senker man standarden for mye får man problemer med drift og vedlikehold. Vi ser mange eksempler på at sykkelveger er så dårlige og slitte at syklistene foretrekker vegbanen i stedet og da er man vel like langt.

    • Liker 2
  5. Teknologioptimistene har en tendens til å glemme den menneskelige dimensjon. Ta fra den genrelle bilbruker friheten til å bryte fartsgrensen, snike 3 plasser i køen med en litt farlig forbikjøring, kjøre forbi damen i bilen foran mmm, så tar du også livet av han. Friheten bilen gir er livet for mange og de ønsker ikke biler som kjører av seg selv.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...