Gå til innhold

JRL

Medlemmer
  • Innlegg

    1 934
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av JRL

  1.  

     

    Ingen kommentar til de andre problemene? Interessant.

     

    Trodde denne tråden handlet om skole? Jeg har forøvrig laget denne tråden samliv-forumet tidligere om hvordan man kan hjelpe unge gutter som sliter, så jo jeg har hatt mange kommentarer til det. ;) https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1751150&page=1&&do=findComment&comment=23615263

     

     

    Hvorfor skriver du om reproduksjon da? Jeg trodde det handlet om avisartikkelen.

     

    Fint at du har tatt det opp i en annen tråd. Jeg trodde du bare angrep et av temaene i artikkelen for å avvise hele greia.

  2.  

     

     

    Men saken omhandler ikke bare utdanning, " Siden 90-tallet har antallet barnløse, ensomme menn doblet seg. De er mer utsatt for vold, mer utsatt for rus og langt mer utsatt for selvmord."

     

    Men hvis man er hvit så er det vel ikke vits å ta tak i.

     

    Kjenner veldig få menn som har lyst på barn på det tidspunktet kjæresten har det, gjerne når de er et attraktivt ungt par i starten av 20-årene. Da er det om å gjøre å ikke få barn for norske menn.

    De har seg selv å takke når det blir for sent.

     

     

    Ingen kommentar til de andre problemene? Interessant.

  3. Er man hvit, gutt og skandinav så er det ingen stengte dører, det krever bare egen innsats. Når jeg studerte var det lett å se hvor mye mer innsats de kvinnelige studentene la inn i studiene i forhold til gutta.

     

    Men det er jo klart bedre å skylde på andre faktorer, enn å ta ansvar selv for at man droppa lekser/forelesninger for å gjøre alt annet enn studie relaterte aktiviteter.

    Det må da være positivt for alle hvis vi finner metoder som ungår at vi skaper tapere I skolesystemet. Det er klart man kan bare be barna ta ansvar for seg selv og møt opp/gjør lekser, men mange vil si at det ikke er så enkelt, I værtfall ikke innenfor samfunnsfaglig forskining hvor fri vilje er et stort spørsmålstegn.

     

    Men saken omhandler ikke bare utdanning, " Siden 90-tallet har antallet barnløse, ensomme menn doblet seg. De er mer utsatt for vold, mer utsatt for rus og langt mer utsatt for selvmord."

     

    Men hvis man er hvit så er det vel ikke vits å ta tak i.

    • Liker 1
  4. I Januar hadde jeg en episode hvor jeg kastet opp en morgen, etter oppkastet hadde jeg veldig sår hals og mistet stemmen i nesten en uke. Stemmen kom gradvis tilbake men jeg slet med sår og hes hals, hadde også en del hoste. Jeg har en jobb hvor jeg prater veldig mye hver dag og dette har blitt et problem som følger meg enda.

     

    Jeg har vært innom lege flere ganger, fikk tatt blodprøver, jeg har også vært innom spesialist og fått tatt bilde av lunger uten at de har funnet noe som er et problem. En vikar lege mente jeg hadde astma etter at jeg testet lungekapasitet før og etter inntak av astma medisin og han så en forskjell på testene. Astma medisin prøvde jeg i en uke, opplevde at jeg følte meg uvel og fikk hodepine når jeg prøvde det, det hadde heller ingen effekt på sårhet i halsen så jeg droppet å bruke det etter en uke. Har ikke vært innom legen etter det siden jeg fikk forskjellige vikarer de to siste gangene og ingen av de satt seg inn i historikken og virket som de bare skyter fra hoften på hva som kan gjøres.

     

    Jeg fikk 2 uker med tilrettelegging på jobb i Juni/juli hvor jeg ikke snakket med kunder, etter tilrettelegging perioden var jeg tilbake i vanlig tjeneste i 1 uke, så var jeg på ferie i 3 uker. Kom tilbake til jobb 16. August. Dette oppholdet virket til å ha fungert og jeg følte meg bra i uken mellom tilrettelegging og ferien, hadde også ingen problemer med jobb etter ferien.

     

    I månedsskifte September/Oktober begynte jeg å kjenne sårhet i halsen igjen. På slutten av arbeidsdagen vil jeg kjenne meg sliten i halsen og være sår.  Håpet det kanskje kunne være forkjølelse og høst symptomer, men i dag sitter jeg på jobb og har ikke kommet meg til klokken 12 før jeg føler at halsen føles slik den gjorde i Juni.

     

    Så, mitt spørsmål, er det noen som har opplevd noe lignende? Eller er det noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre for å bedre situasjonen? Siden dette kom tilbake etter oppholdet, så har jeg tenkt på om det kan være noe med måten jeg snakker på når jeg jobber, som kanskje anstrenger halsen min, noen som har erfaring med dette? Her vet jeg ikke helt hva jeg kan se etter, husker bare jeg en gang i tiden  så et opptak av Metallica sin vokalist mistet stemmen og gikk til Coach for å bedre sin teknikk.

     

  5. Kom en full dame bort til meg i natt på en konsert og sa at hun hatet meg noe veldig, fordi at jeg hele tiden var innom arbeidsplassen hennes og bestilte burger. Snakket til meg med skikkelig forakt. Det komiske er at jeg aldri i mitt liv vært på denne arbeidsplassen og kjøpt burger, bor ikke i samme by en gang.

     

    Tenker bare at det må være kjipt å være i en jobb du misliker så veldig.

    • Liker 9
  6.  

     

    Det er jeg klar over, men når han har fått lov til å slippe en nyversjon til noen Sony-konsoller sitter tydeligvis ikke lisensen så fastlåst i Disney som man kanskje skulle trodd tidligere. Noen som vet hva Disney får ut av at han får lov til å gjøre dette?

     

     

    Profitt vil jeg tro.

     

    doublefine laget denne videon, hvor di snakker litt om remake/disney. (lite detaljer)

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...