Gå til innhold

kottohen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kottohen

  1. 2001-09-23 - tror den datoen viser litt av hvert jeg. Har i alle fall fått maskinen opp og går. Anbefaler at ingen kjøper IBM da det var desse diskene som skapte problemet. og som alle sammen sier, det var varme som var problemet. uansett så er den nye maskinen oppe og går og om noen vet når 2800+ er ute så hadde det vert fint for jeg vil forhåndsbestille. takk til alle som "røsker opp i en gammel trå..." :smile:

  2. Hmmm... Kan det vere en Compaq (baklager viss denne stygge språkbruken skjemmer, men jeg følte at det var passende å bruke C-ordet i denne sammenhengen.)

     

    Min mor har en C****** som kresjer når den går inn i hvilemodus. Dette er pga. en konflikt mellom hovudkort og isdn-kort. Det er lite å gjøre med det, anna en ei slegge? Eller en veldig stor hammer.

     

    Viss du ikkje har en C***** så beklaga eg svaret. :smile:

  3. Har en liten sak av en ny GF3. En gammel (et år), PIII 733 133. Satte nettop inn 1024 mb sdram 133(ikke spør hvorfor, men...) Har (for tiden) to disker inne i vidunderet. en treg fujitsu 10gb og en 7200 ata100 ibm 40,1 gb disk. De står rett oppå hverandre med diskettstasjonen på toppen. Maskinen skorer ikke mer en 2400 på 3dmark2000. Hmmm... Skal en så grei maskin gi så lite ytelse? (kjører Winme)

     

    La merke til at maskinen ble tregere etter hvert som jeg spilte lenge på den. Tok på diskene som da var på 'KanStekeSpeileggPåDenneJa'-stadiet. Kjører et vanlig atx aopen middels stort tower. (ikke sikker på modellen). Jeg bør tidlig vis vurdere noe kjøling på denne saken siden jeg har tenkt å sette inn en hd til, (og flytte min 10gb til ramme.)

     

     

    Noen som har noen idèer?

     

    Jeg lurer på om scoren er normal?

    Jeg lurer på om noen vet om en lur, og lydløs måte å holde hd'ene kalde på?

    Jeg lurer og på om noen har noen gode idèer om overklokking av PIII'en?

×
×
  • Opprett ny...