Gå til innhold

Andla

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andla

  1. N o r e n g skrev (4 timer siden):

    Tråden er ikke spesielt godt oppdatert nå.

    Prosessor: AMD sin 5000-serie er litt bedre enn Intel 10-serie for spill.
    Ryzen 5000-prosessor er veldig bra til alt, og ventetiden er ikke spesielt ille per dags dato for 6-, 8-, og 12-kjernerne
    Intel sin 10-serie blir erstattet i løpet av noen måneder nå, men prisen på 10600K er i utgangspunktet ganske grei.

    Skjermkort: Nvidias 30-serie er veldig bra, og ærlig talt den eneste som er verdt å vurdere om du skal kjøpe nytt. AMD sine 6000-kort kommer nærme, men totalpakken fra Nvidia er i utgangspunktet mye bedre. Særlig 3060 Ti og 3080 skiller seg positivt ut. Om en måned kommer vanlig 3060 ut, og det vil være noe billigere og svakere enn 3060 Ti. På grunn av en kryptovaluta-boom har prisene steget kraftig

    Hovedkort: ikke kjøp de aller billigste modellene, legg deg på modellene minst et par hundrelapper over.
    For AMD bør du se på B550-hovedkort, skal du ha en Ryzen 5000-prosessor bør du også sørge for at det har funksjonen USB Flashback.
    For Intel bør du velge Z490, dette for å åpne opp for høyere minnefrekvenser. Intel-prosessorer kan dra virkelig god nytte av raskt minne

    Minnebrikker er det god tilgang på. For AMD vil du satse på et sett på 3600 MHz, men timing-verdiene i seg selv har lite å si for ytelsen. På Intel er det litt viktigere at timing-verdiene er lave, men høyere klokkefrekvens kan hjelpe litt på ytelsen.

    https://www.komplett.no/product/1172353/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/pc-i-deler-epic/pc-i-deler-sweclockers-vinterdator-rgb Kunne denne gjort seg bra da, også evt bytte ut skjermkortet med NVIDIA (er det mulig mtp kompatiblitet? veldig grønn på dette enda)?

    Tenker også å oppgradere til 32gb RAM da jeg driver litt med videoredigering også.

  2.  

     

    Er veldig i tvil om jeg skal bestille hos Apple eller Telia, med tanke på leveringstid... Telia var veeeldig treig sist, men veldig rask før det. Og denne gangen er det langt færre telefoner. Så sånn sett føles det best å gå for Apple, siden de "garantert" har flest telefoner. Men hvis alle tenker sånn...så er man like langt, hehe. Noen tanker?

    prøv begge? avbestill der du må vente lengst?
    Som igjen fører til enda lengre estimert leveringstid for andre igjen.

     

    Snakk om et par timer isåfall, neste på lista får jo mail.

  3. Er veldig i tvil om jeg skal bestille hos Apple eller Telia, med tanke på leveringstid... Telia var veeeldig treig sist, men veldig rask før det. Og denne gangen er det langt færre telefoner. Så sånn sett føles det best å gå for Apple, siden de "garantert" har flest telefoner. Men hvis alle tenker sånn...så er man like langt, hehe. Noen tanker?

    prøv begge? avbestill der du må vente lengst?

  4. Og til det vi ikke fikk oppklart; Har Telenor brutt noen regler ved å ha forhåndsbestilling kl 0900 - og ikke 0901? Det kan vel ikke spille noen rolle?

     

     

    RamGuy: Fy fader. Skjønner du er forbanna. Sender deg en melding.

    Kan du ikke redde dagen min også, Deleder? med en svart 128 gb 7? 

  5. Jeg ser telefonen min fra Telenor ligger på den nærmeste terminalen til Posten for meg, så den burde være klar for henting for meg innen kl 15:00 i dag. iPhone 7 128GB sort.

    Det ser ut som Telia sitt system for bestillinger har kollapset helt hvis man leser erfaringer på ordre fra andre forumer, telefoner som er bestilt flere dager senere har blitt sendt men ikke de som ble bestilt på første dagen, så jeg er glad for at jeg reserverte hos Telenor også. 

    Har du fortsatt bestillingslenke til noen av de andre?

  6. NOEN som har bestillingslink til 128GB svart iphone 7? Da hadde jeg blitt sjeleglad. 

    Reserverte i utgangspunktet Gagatsvart 128gb, men selfølgelig har jeg ikke fått noen bestillingslink, så da må jeg sikkert belage meg på å vente flere uker, i tillegg til at jeg har lest at gagatsvart riper lett....

×
×
  • Opprett ny...