Gå til innhold

Mr. Ones

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Ones

  1. Nei, har bare en XP cd.. Men her er problemet som kommer opp.

     

    "Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation. "

     

    Hvis det er riktig, er det da umulig å formatere hele C på nytt? :S

     

    I'm lost!!!

  2. Hei, dataen min er litt fucket og slikt, så jeg fant ut jeg skulle installa windows på nytt. DEt gikk litt skeis, eller, dvs at no har jeg 2 versioner av XP, en på C og en på D stasjonen. Nå vil jeg bare slette begge, og installe på nytt på C.! åssen gjøre det?

  3. Mp3 spilleren min skal kunne spille av WMA og Mp3 format. Det gjør den helt fint, men det er spesielt en sang den ikke klarer å spille av. Det gjelder en sang jeg har i WMA format. Skjønner rett og slett ikke hva som er gale. Det er noe med filen (sangen) som gjør at spilleren ikke klarer å spille den. Noen som har noen ideer om hva som kan være gale?

    Vet noen kanskje hva jeg må gjøre?

    Mvh Ones
  4. Jeg bare lurte på om det er mulig å komprimere disken på en mp3 spiller. har en JOS mp110, med 256 mb. DEt står at jeg kan komprimere og da få 483 mb eller no, men jeg syns dette hører for godt ut til å være sant! Noen som har prøvd dette og vet om det funker? Mulig å ødelegge spilleren?

  5. Jeg har tenkt å kjøpe meg en Mp3 spiller, og har sett litt på forskjellige. Blant annet har jeg studert Creatives Rhomba, JOS MP110 og oxo Ipod da. Jeg har lest alle tester og fått tilbakemeldinger, og noe sier meg at jeg kanskje heller bør la være å kjøpe nå. (men no er det slik at jeg gjerne ønsker en mp3 spiller på dette tidspunktet) Er noen av disse spillerene noe å satse på?

     

    Liste over ting jeg ønsker en mp3 spiller skal ha:

    - nok plass til å lagre en del sanger

    - batteri, som man slipper å lade 3 ganger for dagen

    - radio

    - enkelt tilkobling til PC (USB) så man kan overføre datafiler og slikt

    - prisen må også være akseptabel.

     

     

    Har lest alle innlegg her inne, men likevel finner jeg ikke ut hva jeg skal kjøpe.

     

    Noen som kanskje har en formening, tips eller noe ännet å fortelle meg?

×
×
  • Opprett ny...