Gå til innhold

Wodger

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wodger

  1. Trodde amobil holdt seg for god til å skrive misvisende tulleartikler, men tydeligvis ikke...

     

    Flash Media Server er en løsning for å distribuere streaming VIDEO og det nye er at den nå også kan kjøre ut videoformater som er kompatible med iOS.

     

    Å kalle video for "flashinnhold" er å dra begrepet veeldig langt og å si at det blir "sneket inn" til iOS er å dra det hele over i det absurde. Det som blir levert av FMS er KUN en videostream, ingen interaktivitet. For å spille av videoen er man avhengig av å ha en avspiller-komponent på nettsiden, det være seg Flash, HTML5, Quicktime eller whatever.

    • Liker 4
  2. For min del har jeg opplevd at kombinasjonen sittehøyde / høyde på pulten har veldig mye å si. Er pulten i feil høyde hjelper det ofte ikke å justere stolen.

     

    Jeg var plaget med vond arm på en arbeidsplass for mange år siden. Etter bytte av jobb og ny pult/stol ble problemene borte og jeg har merket lite til det siden. Det eneste er når jeg sitter ved hjemmemaskinen over lengre perioder ( 4 - 5 timer + ). Da merker jeg at armen blir vond. Å justere stolen hjelper lite og sittestillingen føles i utgangspunktet naturlig, så det er ikke nødvendigvis noe som er lett å justere i en fei.

     

    På jobb er det heldigvis null problem, så det er tydelig at det er et eller annet med oppsettet hjemme som er feil.

  3. Ang. Metallica, Mezzoforte, Led Zeppelin og Peter Gabriel..

     

    Metallica og Led Zeppelin er jo band som meg bekjent ikke tillater at låtene deres blir distribuert på streaming-tjenester og dermed heller ikke er på Spotify. Det kan virke som det samme er tilfelle med Peter Gabriel. (Med unntak av noen meget få låter på samleplater)

     

    Å bruke disse som eksempel på manglende utvalg blir litt feil etter mitt hode. En fagjournalist burde visst at disse artistene ikke er der. De er heller ikke på Spotify og man burde derfor heller fokusert på det generelle problemet med at enkelte artister velger å stå utenfor i steden for å presentere det som noe som kun er negativt for Wimp. Når det står at "Artistutvalget er ganske dårlig i Wimp" så tolker jeg det dithen at det er dårlig sammenlignet med tilsvarende tjenester (Spotify). Den etterfølgende setningen underbygger imidlertid ikke dette da det ramses opp artister som (med unntak av Mezzoforte) også er fraværende på Spotify.

×
×
  • Opprett ny...