Gå til innhold

SeattleSlew

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SeattleSlew

  1. Jeg lurte på om du hadde noen Liberokoder og avse?

    De står stemplet oppe i taket på innsiden av bleiepakken og er en kombinasjon av bokstaver og tall.

    Jeg trodde at siden jeg har tvillinger så skulle jeg greie skrape sammen nok poeng til fotobok før dåpen deres, men nå begynner jeg få dårlig tid! ?

     

    Hvis du har slike koder, og aldri bruker dem uansett, så blir jeg veldig glad hvis du sender dem til meg i stedet! ☺️

     

    Send dem på PM slik at ingen stjeler dem i kommentarfeltet! De kan bare brukes èn gang nemlig!?

    Tuusen takk fra meg og guttene mine! ?

    • Liker 3
  2. Har slitt veldig om morgenen egentlig siden puberteten slo inn. Tenkte mens jeg lå og halvsov på skolepulten på vgs at dette ble bedre når jeg ble eldre men nå er jeg 27 og jeg føler bare det blir verre og verre å stå opp.

    Jeg har prøvd å lære meg å like kaffe, jeg har prøvd å lære meg å like energydrikker og jeg har selvføglelig lagt meg tidlig. Jeg har brukt fitbit for å tracke søvnmønsteret mitt og jaggu er jeg ikke en sånn en som sover hyperlett om natta. Jeg sover kanskje 30 min dypt og resten er lett. Jeg kan ifølge Fitbit - våkne flere titalls ganger ila natta og jeg sover veldig urolig. Dette kan sengepartner bekrefte...

     

    Jeg har vært så idiot at jeg har valgt ett yrke som innebærer at jeg stort sett står opp kl 05:00 eller 06:00. Når klokka ringer går det en liten evighet før hjernen fungerer noenlunde og jeg må konse for å røre armer og "vekke" kroppen. Jeg er helt blåst når klokka ringer. Kroppen føles død.

    Jeg må som regel støtte meg på vasken på badet for ikke å falle overende og jeg pleier slappe meg selv i trynet for å bli våken nok til å kjøre bil. Busstilbudene er dårlige men jeg benytter hver sjanse til å samkjøre med sambo så jeg slipper å kjøre selv. (Jeg har sovna bak rattet før) Jeg har hodepine og er kvalm og Jeg kommer på jobb og føler ikke jeg at "jeg er helt med" før klokka 8-9.

    Jeg legger meg mellom 22 og 23 men opplever egentlig ingen forskjell når jeg legger meg 20:30 heller. For meg er klokka 6 rett og slett umennesklig tidlig.

    På helg - når jeg sover ut våkner jeg som regel 9-10. Så jeg er ikke slik at jeg sover helt til neste kveld.

     

    Jobben min er fysisk og jeg er fysisk aktiv utendørs og med litt trening på fritida.

    Perioder med fysisk trening på kvelden gjør at jeg sover tyngre, men jeg ligger fortsatt å vrenger meg når klokka ringer.

     

    Hadde jeg ikke hatt huslån hadde jeg seriøst vurdert å si opp og heller NAVE... men da hadde jeg blitt rastløs på dagtid igjen..

    Sambo (A-menneske) mener dette er noe jeg skal ta opp med legen min, men jeg føler meg som en idiot som lager ett problem av at jeg sliter med å stå opp om morran og unngår det for enhver pris. Jeg føler meg som en grinete tenåring.. men det er egentlig blitt ett problem som går utover livskvaliteten.

     

    Jeg vurderer nå sterkt koffeintabletter for det er kommet til ett punkt hvor jeg ikke vet om jeg greier dette særlig mye lenger.

     

    Er det noen med lignende problemer med råd?

    Prøvd koffeintabletter? Hvilke anbefaler du?

  3.  

    skaff dame.

    Ønsker jo ikke å gå inn i et forhold når jeg ikke er selvsikker og har trua på min egen personlighet. Oser ikke sexy av det, og er jo heller ingen som er interessert i det.

    Jeg tuller bare med deg.

    Jeg har hatt kompiser som har vært litt slik som du beskriver, og for dem har det vært en fase. Det faktum at du selv vet at du er sånn er jo knall bare det.

    Greia er at det er ingen fasit på hvordan du kan legge av deg uvanen annet enn at du må prøve å ta det litt roøig å tenke deg om før du svarer folk. For du har rett, slikt ER jævla irriterende. Det er gøy i starten så bli man lei.

     

    Men you can do it!

    • Liker 1
  4. Er jo ikke det dette handler om Vox.. På tide å kaste inn håndkleet i og med at du ikke har noe fornuftig å komme med her. Du vet ingenting om situasjonen til TS utover det som er skrevet her.

     

    Ts: snakk med advokat. Det er dyrt men er du organisert i LO-forbund kan det være du har gode rabatter.

  5.  

     

    Hehe, jeg trodde det var som meslinger eller vannkopper. Too much information uansett... :(

    Du vet vel at jenter bæsjer også? Anonymous poster hash: d2e9a...e44
    Det er faktisk ikke allmennkunnskap hva en "menskopp" er.

    Det kom vel for ti-tolv år siden og blir stadig mer populært. Det har dukket opp mange produsenter etterhvert og er helt klart ett fornuftig alternativ til bind og tamponger.

    Det reklameres for tamponger på tv, skjønner ikke hvorfor det ikke snakkes mer om menskopper.

    • Liker 2
  6. Jeg har ikke ett eneste feriebilde på facebook.

     

    Men her nytter det ikke å snakke til deg for dette vil du ikke ha inn. Du greier rett og slett ikke å forstå at ikke alle er som deg og brenner for facebook og oppdateringer.

     

    La oss heller anta det verst tenkelige: han bruker sosiale media til å legge an på andre damer og får dårlig napp hvis damene ser at dere er sammen.

     

    Evt: han er ikke stolt av å ha deg som kjæreste og gjemmer deg.

     

    ....Var det dèt du ville høre?

    • Liker 2
  7. Vi har en felles regningskonto hvor vi setter inn ett visst beløp hver mnd og derifra går trekkene.

    Jeg tjener totre tusen mindre i mnd enn samboeren min men det er ikke tvil om at jeg bidrar kraftig økonomisk!

    Men her er det snakk om noen som i perioder har null inntekt. Ingen trenger å gå i mndvis uten jobb. Sikker på at hun ikke er glad i å sove lenge? De som VIL ha inntekt FINNER inntekt. Det handler om ikke å være kresen.

     

    35 000,- er mye penger og siden du regner på det så betyr nok det at økonomien er VELDIG skjevt fordelt eller at du ikke ser for deg en lang fremtid sammen. Dersom hun sliter med å få jobb så kan jeg si deg med en gang at de pengene får du ikke igjen.

     

    Nei - penger er ikke alt, men å sitte alene om alt når man kunne vært to blir tungt å bære i lengden og åpenbart for deg og siden du starta tråden.

    Gi henne ett ultimatum.

    • Liker 1
  8. Så dere hadde ikke reagert om kjæresten kommenterte alle andre, men aldri deg?

    Tror ikke han ville vi skulle bli venn der i utgangspunktet.

     

    Hadde jeg enda visst hvem disse folka er.

     

    Anonymous poster hash: 26cab...5aa

    Hva legger du i dette da? Er det slik at han sitter på FB mye og er skikkelig aktiv, eller er han bare innom en gang i blant?

    Hvorfor skal han kommentere og like ting som involverer deg når han uansett er sammen med deg og snakker med deg hver dag?

     

    Jeg synes det virker som du har ett oppmerksomhetsbehov han ikke klarer å fylle. Du henger deg opp i en bagatell og skaper ett problem som kan være ganske ødeleggende for deres forhold.

     

    Prøv å slett FB og IG i noen mnd så ser du hvor fantastisk det er å ikke være konstant oppslukt av sosiale media. Jeg skjønner godt at han ikke vil ha feriebilder og kjærestekliss på facebook.

    Er ikke sikkert han er så gira på at potensielle arbeidsgivere skal søke han opp og bli møtt av kjærestekliss og parbilder.

    • Liker 4
  9. Synes ikke det virker som om du ikke har følelser for henne. Snarere tvert om!

    Dersom du hadde 0 følelser så ville det ikke brydd deg at hun ikke tar kontakt.

     

    For det er vel egentlig ganske innlysende at hun A) har funnet seg noen hun liker bedre

    B) er lei av deg/du kjeder henne

    (Og ikke kom her med "nei hun synes sexen er dritdigg!" Ofte er jenter for redde for å såre deg til å si hva de egentlig tenker)

     

    Det blir ikke kleinere å møte henne enn å møte andre du har ligget med.

  10. Sosiale media er kommet for å bli ja. Men det trenger ikke bety at alle har 100% oppdatert profil med måndtlige bilder forde. Hva facebook angår så må di da seg skikkelig i nakken dersom de ønsker å få med tweensa som brukere etterhvert. Tretterårsgrensa på fb gjør at ungene foretrekker snapchat, messenger og instagram fordi det er der alle vennene deres er. Facebook blir overflødig og dessuten er foreldrene deres der.

     

    Uansett. Du må ikke være så sjalu at du henger deg opp i hvem han trykker like til og ikke.

    • Liker 2
  11. MINNER?

    Seriøst.

    Han vil ha bildene for å runke til. Han kan slette dem og finne annen porno på nettet når han napper løken. Det er noe som heter å komme seg videre.

     

    Jeg hadde blitt knust hvis jeg var sammen med eller hadde en greie med noen som hadde naken bilder av eksen som han kunne runke til når han trengte en walk down the memory lane.

     

    Kom deg videre.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...