Gå til innhold

grublitch

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grublitch

  1. Hvorfor studere IT? Etter det jeg leser så blir mange av disse stillingen kastet ut til Øst-Europa. Det er bare å holde dere unna, når de største selskapene i Norge, Statoil, Telenor, DnB, ikke engang gidder å bruke norske it - arbeidere da er det bare å finne på noe annet! Det som er symptomatisk er at disse selskapene er eid av staten...

    • Liker 2
  2. Det er lett å være etterpåklok, men når man leser om alle tabbene som gjøres, så begynner jeg å lure på om kvaliteten på utdannelsen norske ingeniører får holder mål. Både her og ved Holmestrand så er det surr og rot. TGV i Frankrike ble bygd på 70 tallet - og de togene tøffer avgårde i 270 km/t eller mer. Jeg skjønner ikke noe - Hvor vanskelig kan det være?

  3. Ja - dette viser rimelig dårlig dømmekraft - Et det ingen som undersøker hva en underleverandør har levert av tidligere. Virker nesten som om alle har "en fetter" som kan ett eller annet smart. Jeg vil tro man kunne ha funnet mange ingeniører og metallarbeidere på vestlandet som kunne ha gjort en tilsvarende leveranse. Jeg skjønner ingen ting!

    • Liker 3
  4. Jeg håper virkelig at forsvaret og ikke minst sjøforsvaret tar ansvar - Dvs i en krigssituasjon så må de drepe skånsomt, og om mulig igjenbruke organer fra de døde kroppene. Senke båter med snille miner, skånsomme missiler.

    Når det gjelder drivstoff etc så bør de inngå allianser med alle land om lading av båter og da kun for sertifisert miljøvennlig strøm.. Dette blir bra!

    • Liker 8
  5. Allerede før Yme forlot Abu Dhabi svirret ryktene i offshoremiljøet om at Yme aldri ville kalre å produsere en dritt. Kvaliteten på ALT var for dårlig, og beina ble omtalt som farlige tannpirkere. Hvem sin feil dette er? Bønnetellere/blåruss som kun kan Excel og som ikke forstår en dritt av ingeniørkunst.

     

    Hva som er helt klart er at kostnadene til dette prosjektet er det selskapene som må bære, for det er vel ikke meningen at de skal kunne trekke fra utgiftene på dette skrotet. Et det noen som har regnet på hva det har kostet norske skattebetalere å betale for disse gigantoverskridelsene?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...