Gå til innhold

Levantine

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Levantine

  1. Litt greit å komme tilbake til Europa i serien. Ble aldri bergtatt av Total War: Three Kingdoms, og ble generelt bare skuffet over den forrige Saga slippet til Creative, Thrones of Britannia.

    Har ikke spilt Total War serien mye siden Warhammer og Warhammer 2 ble sluppet (likte begge to veldig godt) og inklusjonen av Mortal Empires er jo fenomenal i den serien. Rome 2, Atilla og Rome er fortsatt klasikkere som jeg liker veldig godt.

    Uansett, spillet er gratis så har jo generelt sett ikke mye å klage over av den grunn, blir nok et fint tidsfordriv.

  2. Alle de senere spillene sliter pga den forferdelige warscape motoren.

     

    Samme motor de bruker fremdeles og som er 32bit, og defor ganske ubrukelig.

    Bruker bare en kjerne, bruker ikke all vram eller ram osv.

    Både Warhammer serien (1 & 2) samt Kingdoms bruker 64 bit versjon av TW Engine 3. Thrones of Britannia brukte 32 bit, samme som alle andre spill siden Empire.

     

    Warscape står bare for grafikk såvidt jeg vet.

     

    Eneste store forskjellen (som det har vært klaget på siden Empire) er måten melee kamper er i denne spillmotoren (TW3/Warscape). Forøvrig, liker jeg Warhammer delen av Total war, Thrones of Britannia var en stor stor skuffelse, noe som sier litt i og med at Warhammer 1 kom ut før, og er i mine øyne 100 ganger bedre enn Saga.

     

    Kommer definitivt til å spille mye Kingdoms.

    • Liker 1
  3. Du får alt innhold ja, ettersom det jeg skjønner og, men det å ligge etter andre er jo aldri bra i et spill som i tillegg har PvP muligheter.

     

    Kalle slike spill for early access er dog veldig...strengt vil jeg si. Av andre early access spill jeg har spilt har både BFV og Anthem vært flere ganger bedre.

     

    Om det burde vært med eller ikke, tror ikke det skulle vært med, folk idag som spiller SKAL og MÅ ha nye ting hele tiden, merker det forsåvidt selv og, har man unlocka siste våpen/kjøretøy i BFV er jeg litt utbrent, går over til andre spill intill neste uke i BFV kapittelet.Derfor er det nødvendig å holde igjen content slik at man "alltid" trekker spillere tilbake jevnlig.

     

    Ting er ikke slik det var før.

  4. Spilte closed beta, må si jeg var rimelig skuffet over spillet. Ingen nyvinninger og mye av det samme, noe som for så vidt er greit. Spillet er helt klart laget for å holde på de som likte Division 1, noe jeg og gjorde.

     

    Når det er sagt, for min del vil ikke dette spillet erstatte Anthem, som er et fantastisk bra spill, dog med en del bug. Mye blir fikset relativt raskt da.

     

    Kan være jeg kjøper dette for Dark Zone da, men, det der premium pass greiene er noe som skulle vært fjernet for lenge siden. EA har skjønt det, bare Ubisoft også følger med i timen nå.

  5. Liker BFV mye bedre enn BF1 spillmessig. Men, mangler noe som både BF3 og BF4 hadde (BF4 ble litt i overkant futuristisk mot slutten for min del). Ingenting kan måle seg med BF2, men ligger nok en god del med nostalgi der også.

     

    Uenig med "for lite innhold" det er tross alt 8 kart med, og hvor mange game modes vet ikke jeg (holder meg til conquest). BF3, 4 og 1 hadde fra 8-10 maps ved release de og, BF2 hadde 13 men tross alt bare en game mode (conquest). Gleder meg til 4 desember og hva dette "tides of war" bringer, og mulighet til a customize kjøretøy.

     

    Et bra spill som det er nå, en del bugs da, de jeg har møtt på er knyttet til starten av spill der det er umulig å spawne, ikke mulighet til å revive noen som helst og av og til når man trykker på assigments i menyen (inne i et spill) så låser hele greia seg og man må alt+f4 og starte på nytt. Forøvrig, support våpen er op, hvertfall KE7, Panzerfaust er og op mot tankser.

  6. Med tanke på "kavaleriangrep stopper idet de krasjer innover fienden". Historisk så måtte man ha en SÆRDELES godt trent hest som frivillig "charger" inn mot spydmen. Er hovedsaklig mot SPYDMENN kavaleriet stopper opp, noe som er realistisk med tanke på kavaleriet som finnes i denne epoken på de britiske øyene.

     

    Kavaleriet var godt mot fiender som hadde dårlig moral, altså de fikk sjokk og rekkene ble brutt opp FØR kavaleriet traff dem. Dersom fienden holdt an var det stor sannsynlighet for at kavaleriangrepet feilet. Slutt å bruk Hollywood filmer som "historisk" fakta når det kommer til "episke" kavaleriangrep.

     

    For øvrig er Saga serien ment som et sted å teste ut nye funksjoner i Total War på. Dette er ikke et fullversjonspill i så måte med tanke på hvordan de andre har vært. Minner mer om en DLC ala Charlemagne. De sier det og rett ut selv, det er ikke ment som et nytt spill, mer som en mer fokusert DLC der de kan teste ut småting.

     

    Det at anmelder forøvrig ser ut til å forvente et stort nytt fint Total War spill og ikke har satt seg inn i hva det faktisk er ment å være får være hans sak.

     

    Får vente å se på Total War: Three kingdoms, litt historisk, litt fantasyhistorikk. Forventer mer av det spilelt enn jeg gjør og gjorde med Thrones of Britannia.

    • Liker 1
  7. Savner hvordan dataspill fungerte før i tida - du kjøpte spillet og ferdig med det, da hadde du det til odel og eie, det blir ikke det samme når spillene er lagt opp til at du må kjøpe deg framover i spillet og kanskje i tillegg betale et abonnement for i det hele tatt å spille.

     

    Før ble spillet utgitt og det var det, nå er det patcher og expansions/dlc som noen tar seg betalt for, andre ikke....endringer i bransjen vet du

  8. "Nettstedet Gameinformer skriver nemlig at belønningen du får for å fullføre enspillerdelen av spillet nå er satt ned fra 20 000 credits til kun 5000 credits. Altså et fall på 75 prosent. " de 20 000 kostet det å låse opp helten fra enspillerdelen i første omgang....nå koster denne helten 5000, derfor får du 5000 for å klare enspillerdelen. I multiplayer får man like mye som tidligere....prøv iallefall å sjekke opp fakta FØR dere skriver tøv

  9. Plus at singleplayer kampanjen er idiotisk. Ren power fantasy. I et brett har du på deg en nesten ugjennomtrengelig rustning hvor du bare plaffer ned folk.

     

    Hvordan i all verden vil du singleplayer skal være da?

    Hver eneste fps shooter er jo en "power fantasy"

    Er ikke noe forskjell å ha på seg rustningen å bare plaffe ned, mot at du ikke har rustning og plaffer ned som i absolutt alle andre spill ?

    Meningen med akkurat det kartet er jo å legge lys på hvordan det var i krigen, slik rustning fantes og alle land hadde sine egne typer. USA sin type ser helt hinsides teit ut, men den ga nok beskyttelse mot det som skulle komme.

×
×
  • Opprett ny...