Gå til innhold

Sandypants

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sandypants

  1. Skandinav skrev (1 time siden):

    Jeg er på dypt vann når jeg påstår at din inntekt fra NAV bare påvirkes når du bor sammen med den du er gift med. Kilde: https://www.nav.no/no/person/pensjon/uforetrygd/beregning-av-uforetrygd
    https://www.nav.no/no/person/pensjon/uforetrygd/barnetillegg-til-uforetrygd
     

    Det er slik jeg også forstår det, men tror rett og slett at jeg må gå til en advokat for å få alt 100% så jeg ikke går på en smell. 

  2. Dubious skrev (2 minutter siden):

    Hvorfor skal dere gifte dere?

    I deres situasjon så finnes det ingen fordeler, som nevnt lengre opp.
    NAV kommer til å ta de ekstra pengene du får for å være alene.

    Vi ønsker begge to den tryggheten med å være gift gir oss. Det trenger ikke å gi oss noen fordeler, men ønsker heller ikke at det skal gi meg noen bakdeler så derfor spm. Skjønner ikke at de vil ta pengene så lenge vi ikke bor sammen...

  3. The Avatar skrev (8 minutter siden):

    I forhold til barnetrygd så går det nok greit. Sjølv om regelverket omtaler samboere og gifte som om dei bur i lag så burde det være uproblematisk ettersom vikåret for til dømes utvida barnetrygd er "bor alene med barn". Ettersom ein vanligvis antek at ektefeller bur saman så kan det likevel bli utfordrande å forklare situasjonen for NAV. 

    Eg er kanskje mest skeptisk til at UDI kan gjere seg vanskelege om han kjem til Norge på besøk ettersom ekteskap kan framstå som eit proformaekteskap. Om UDI mistenker at han vil bli buande i Norge og bruker giftemålet som grunnlag for varig opphold så kan han bli stoppa på grensa og nekta innreise. UDI vil då gjennomføre ei kartlegging som blant anna medfører dokumentasjon på kor ofte dykk har kontakt og kor godt dere kjenner kvarandre. Det kan fort bli ubehageleg mykje graving i intime detaljar. 

     

    Her bør du vurdere kva du ønsker å oppnå med ekteskap for å på den måten finne skjær i sjøen. Med ekteskap kjem det både plikter og rettigheiter. Eit slikt ekteskap blir såpass utradisjonelt at du fort kan få problemer i møte med byråkratiet. I tillegg vil du måtte forholde deg til både norsk og britisk byråkrati. Her bør du ta kontakt med ein famileadvokat som du i detalj kan forklare din situasjon for å få råd. 

    Jeg sjønner... Tror ikke det med UDI skal bli noe problem da han har jobbet i Norge på rigg siden 2013, og vi har samtidig vært med hverandre ei til to uker i mnd over snart 2 år. Planen er å flytte sammen når barna hans blir så store at han kan frigjøre seg og det er 6 år til. Min største bekymring er at et ekteskap skal gå utover inntekten min. Spesiellt da barnetillegget jeg får. Jeg får ta dette opp med en advokat tror jeg så får vi det helt rett. Takk for svar.

  4. At de ikke har noe med saksøkers psykiske tilstand å gjøre slik du nevner over her. At de kom beleilig med rettsaken sier du? Det var ikke Rimi/ICA som saksøkte Alice men omvent. Skjønner ikke oppbyggingen av saken her. Det har jo eskalert til de grader, og jeg bemerker at saksøkers mann ikke var med i rettsaken. Videre stiller jeg spørsmål ved at vitnet får anmeldelsen for å påstått over å ha løyet i retten, nesten ett år etter endt sak. Det ligger saker på nettet der vitnet sier hun aldri fikk spørsmål om hvem som skrev kundeklagen, men om HUN skrev kundeklagen. Dette svarte hun selvfølgelig nei på, men i fare for å holde tilbake info som kunne løse saken så gikk hun tilbake og sa hvem den ene kundeklagen var i fra.

    • Liker 1
  5. De er jo datert tilbake før fornermede gikk ut i sykemelding, og de er ikke en del av kjennelsen heller. Virker som at noen griper etter halmstrå her. Saken dreier seg om ei som ikke tålte påkjenningene som verneombud, og tapte rettsaken. Ikke hva andre kunder mener om henne i jobben hun var i. Skjønner ikke sammenhengen her.

    Det mest misstenkelige her er Alice og den mailen de påstår er fra vitnet som ikke er det. At de i det hele tatt bruker en falsk mail som bevis. Dette lukter møkk lang vei!

    • Liker 1
  6.  

     

    Rettssikkerhet i Norge 2 Nå er det lov å lyve under forsikring

    Hvilke løgner ble godtatt?

    Vitne har innrømmet skriftlig å ha servert løgner.

    Klagene fra "kunder" er tilfeldigvis fra nært bekjente av tidligere ansatt/butikkleder.

    Se videoen hvor Alice forklarer.

    Les bilagene i pdf'en på side 1 i tråden.

     

    Dette er jo løgn! Den skriftlige mailen til RIMI er i høyest grad identitetstyveri, og fornermede og hennes mann var jo en av de mistenkte i saken. Vitnet anmeldte dette kundeskjemaet dagen etter hun mottok kopien som tilfeldigvis ble sendt automatisk fra RIMI rett etter det ble sendt. IP adressen ble aldri funnet av verken RIMI sine IT ansatte eller politi så ser på dette som en meget mistenkelig påstand fra de at de sitter med IP adressen som bevis, og i det hele tatt at du har denne skriftlige "tilståelsen" fra vitnet.

×
×
  • Opprett ny...