Gå til innhold

110969

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 110969

  1. Hei!

     

    Er det rimelig av en elektriker å ta betalt for ettersyn av et elektrisk anlegg der man mistenker at noe feil har oppstått under montering av det elektriske ifb. med bad renovering? Saken er slik

     

    1) Jeg merker at etter elektriker er ferdig med jobb på bad, så begynner sikringen å gå når jeg bruker støvsuger på samme kurs. Dette hadde ikke skjedd tidligere, og jeg mistenker at noe galt er fatt.

    2) Jeg ringer elektriker og ber om en uttalelse. Elektriker kommer og foreslår å bygge ut anlegg noe for å ta høyde for økt belastning på kurs. Men han registrerer ikke feil på anlegg. Jeg går ikke videre med saken, da det ikke oppleves som noen stor plage.

    3) Jeg får ikke opplyst at det kan påløpe noe ekstra kostnad for dette ettersynet. Slik jeg ser det var dette en del av fastpris oppdraget som elektriker utførte. Jeg ønsket dog å forsikre meg om at det ikke var blitt gjort noe feil, og i og med at anlegg endret sin oppførsel, kunne jo dette mistenkes.

     

    Så 1,5 år etter kommer en regning i posten på en times arbeid + kjøring. Jeg har så hatt en disputt over mail om dette som jeg finner urimelig, da det ikke er utført noe avtalt ekstra utbedring. I tillegg kommer dette så seint etter jobb, at man kan jo begynne å spørre seg, hva er det neste?

     

    I dag fikk jeg beskjed at han hadde sendt sak til forliksrådet. Hva gjør jeg?

     

    Mvh,

    Helge F.

×
×
  • Opprett ny...