Gå til innhold

Als77

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Als77

  1. Hvorfor ikke skaffe seg en konto hos en børsmegler à la Nordnet som også tilbyr valutahandel? 

    Jeg har konti både hos Nordnet, Netfonds og Saxo, men ingen ser ut til å tilby valutahandel i rubler. Noen som vet om noen steder?

     

    Tenker på å ha en mindre del av portefølgen i Russland - og helst i rubler - i de turbulente tider vi går i møte. Russland har lite gjeld og har kjøpt bøttevis av gull, noe som kanskje kan være et ledd i å overta rollen som verdensvaluta? (USA har vel blitt verdens mest belånte nasjon nå, så jeg tror at styrkningen i USD vil reversere ganske hardt)

  2. Du er klar over at om butikken ikke klarer å fikse feilen på tre forsøk kan du heve kjøpet?

    Ja, men den fungerte en stund etter den tredje og når den begynte å være vanskelig igjen så var garantitiden fått ut. Jeg kunne nok kranglet på det, men orket ikke. Mulig Komplett hadde oppført seg ordentlig, men de fikk aldri muligheten. Jeg fikk faktura på bomtur den gangen de sendte den i retur uten å fikse noe, selv om jeg sendte de en video rett etter å ha mottatt den som viste problemet. Det skal vel også være samme feil/vare som er problemet, men symptomene var litt forskjellige fra gang til gang så jeg vet ikke om de hadde godtatt heving.

     

    Takk for tilbakemeldingene folkens.

  3. Sette i stand den jeg har er uaktuelt; den var inne hos Komplett tre ganger uten at de klarte å fikse den (sendte den i retur første gangen, formatterte den andre ganger og gudene vet hva tredje). Aner altså ikke hva som er problemet :(

     

    Bærbar fordi jeg ønsker å bruke den både hjemme og på hytta, og fordi jeg ikke gidder å styre med "store" kabinett, mus/tastatur og skjerm (skjønt jeg kan ha dobbelt opp og bare drasse kabinettet frem og tilbake).

     

    hehe Ikke så langt unna at vi snakker 2d fra nittitallet. Det mest "krevende" vil vel være WOW, men har ikke vært på spillfronten de siste årene. Hadde vært greit å kunne spille nyere spill, men ok å sette ned grafikk/ytelse i så fall.

     

    Ikke noe behov for en hardcore gamingmaskin altså.

  4. Hei.

    Må gå til innkjøp av ny PC siden min gamle stasjonære har issues...

    Er en del år siden sist så jeg har ikke fulgt med på utviklingen og har derfor ikke peiling lenger :(

     

    Tenker meg en bærbar og helst ikke over 10 000.

    Vil bli mest brukt til multimedia inkl videoredigering.

    Er egentlig en gamer, men liker best gamle spill og har ikke spilt på en stund siden PCen min har vært vrang, så den trenger ikke å være av den mest brutale typen

     

    Vet ikke hvordan vanlig HDD fungerer ifht oppstart nå, men min nåværende har SSD og jeg orker ikke treg oppstart slik jeg hadde med sist HDD-Pc (men det er kanskje bedret for HDD nå?)

     

    Ps. Ønsker ikke PC fra komplett da det er der min gamle kom fra og det har vært issues med PCen nesten fra dag en, kombinert med dårlig oppfølging fra de (jeg skulle egentlig ha krevd heving av kjøpet, men...)

×
×
  • Opprett ny...