Gå til innhold

Cum grand salis

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cum grand salis

  1. Kundeservicen er en annen kapittel, tror du må få hjelp fra forum hvis du først får problemer.

    Var lettere å komme kontakt med teknikerne hos multicom før.

     

    Nå har vel ikke teknikkerne der samme rolle, aldri prøvd å ringe multicom, men antar man ikke kan forvente de kommer med tester slik forum.

    De vil heller ikke la kunder velge ram\harddisk før kjøp, men kan byttes etter kjøp.

    Men untakket er laptop til over 20 000 kr der man kan tilpasse.

     

    Hvis du klarer deg med stasjonær ville jeg heller anbefalt deg å kjøpe det.

    Da særlig man får mindre for pengene selv det er bedre i dag en 5-6 år siden og maskinene særlig 15" støyer noe mere på hard belasting. Men ferie\LAN er vel laptop mest foretrekket.

    endte vel egentlig opp med å gå for stasjonær pga temperaturer, støy og frykten for kundeservice.
  2.  

    Vurderer å kjøpe P651R med 1070. Kan noen bare si kjapt om hvordan lydnivået og temperaturene er, tenker da idle og gaming? Også evt spillytelse om noen kunne vært så kule

     

    Edit: vet noen hvor mange hz skjermen er?

    Den støyer litt, ifølge tester av tilsvarende maskin med 17.3 skjerm og identisk kjøleløsning så må du regne med 48-49 dB i krevende spill, litt høyt, men akseptabelt i min verden. Temp gpu i spill ligger på f.eks 50C i Skyrim, 72C i fallout 4 og 77C i Far cry 4. Temp cpu omtrent det samme, men 5-20C lavere med undervolt.
    bare jeg som syntes de temperaturene hørtes veldig høye ut?
  3. Hei, vurderer å kjøpe denne pcen fra multicom når den kommer på lager: http://www.multicom.no/multicom-kunshan-p651r-156-full-hd/cat-p/c/p10634583

     

    Koster 20000 for tilsvarende specs fra de andre leverandørene, men jeg har lest mange anmeldelser som sier at de har opplevd bluescreens pg skadede varer og blir møtt med en elendig kundeservice. Har selv kjøpt telefon der og fikk kjapt svar fra kundeservice, men er ikke interessert i å bruke 15k på et dårlig produkt.

     

    Så blir enten denne eller så bygger jeg en stasjonær, noen som har handlet laptops herfra?

  4. Hei folkens. Vil gjerne kjøpe meg ett par skikkelige hodetelefoner når neste lønning kommer inn. Har per idag et par ath-m50. Har fått prøve dyrere hodetelefoner (husker ikke hav de het) og disse virket mer detaljerte og hørtes jevnt over bedre ut. Er det noen hodetelefoner jeg burde se på? Hører mest på klassisk rock,metall, litt klassisk og noe elektronisk. Har sett litt på fidelio x2, men vet ikke om det er rett for meg.

  5. Hadde jeg vært deg hadde jeg tatt det med ro. Ville kanskje ikke hoppet inn i noe nytt med en gang, mtp den lille krabaten (vet ikke helt hvor mye de skjønner på den alderen). Men det å finne seg dame selv om du har unge tror jeg ikke blir noe problem. For det første finner jo mange det attraktivt at en kan ta vare på og er glad i unger (er jo bare positivt). Og som andre sier så er det lett for deg å finne noen i samme båt. Men jeg ville vel gjerne tatt dag for dag, fokusert på å få unge og bo på stell så ser du hva som skjer 

  6. Hei folkens. Jeg har nettopp fullført videregående og måtte rett og slett ta meg ett jobbår, fordi jeg ikke aner hva jeg skal bli. På vgs tok jeg valgfag i hytt og pine, engelsk, realfagsmatte, informasjonsteknologi og rettslære. Problemet er at det er ingen av de fagene jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt på å jobbe med. Jeg er glad i å jobbe med mennesker, med tanke på psyken, men det å hjelpe folk på generell basis er noe jeg finner givende. Er også over middels interessert i lyd (musikk, høyttalere, hodetelefoner etc.) og er glad i teknologi (alt fra pcer til mobiler.)

     

    Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal studere eller jobbe med. Har prøvd alt av jobbtester for å finne ut hva som passer for deg, men de sier som oftest at jeg skal bli prest (er veldig ateist). Noen som har noen råd eller tips?  :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...