Gå til innhold

Waldord

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Waldord

  1. Har nå prøvd ut dette og synes det er vanvittig bra. Jeg har spilt litt hearthstone og det klarte ikke helt å holde på meg, mye fordi jeg følte at alle andre hadde mye bedre kortstokker enn det jeg hadde og det tok for lang tid å skaffe seg. Her har jeg ikke følt det er noe problem (enda).

    I tillegg, så har jeg hatt det mye mer gøy enn det jeg har hatt av andre lignendes spill (inkl. yu-gi-oh og magic the gathering).

    Men jeg kan forstå hva Gringorilla mener, det er mange kule mekanismer som skaper avhengighet. Men etter 3 timer, så har jeg ihvertfall hatt det veldig gøy med dette spillet!

    • Liker 3
  2.  

    vr trenger 4k PR øye dette blir for pixlete.

     

    Det er som med det meste rom for forbedring. Noe som også gjelder VR idag. Men om det eneste en sitter igjen med etter å ha prøvd moderne VR og et bra VR spill er at det for pixlete så tror jeg for å være helt ærlig at selv ikke 4K pr øye hadde hjulpet da en ikke er i stand eller vil se hvorfor VR selv med dagens begrensninger er så fantastiskt. 

     

    Har hatt alt ifra folk som spiller MYE til dem som har null interesse til å prøve VR. Samtlige har fått bakoversveis etter jeg har kasta dem ut i den ene etter den andre VR opplevelsen. 

    Kan ikke si annet enn at dette er akkurat det samme som jeg har gjort. Det er ingen som har gått herifra uten å synes det er drit kult. Piksler eller ei, denne opplevelsen får du ikke fra noe annet i hjemmet.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...