Gå til innhold

basement ape

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av basement ape

  1.  

    Du har prøvd spillet, eller?

    Du må gjerne utdype hva som definerer et simpelt "fillespill", og hvilke likhetstrekk Owlboy har med Super Mario Galaxy.

     

    Med simple fillespill mener jeg alle disse indie-produserte småspillene som det plutselig har blitt stuerent å plassere i hylla sammen med trippel-A titler. I butikken på xboxen for eksempel, må man vade gjennom denne avføringen for å finne de ordentlige spillene. Dette burde vært adskilt, også med tanke på karaktersetting sånn at man hadde én skala for disse "ha-noe-å-gjøre-mens-man-venter-på-bussen-spillene" og én skala for ordentlige spill.

     

    Og hva gjelder likhetstrekk; begge er platform-spill.

    Og hva er problemet med at indie-spill får mer hylleplass og pressedekning? Tror du de kommer til å skvise de store utviklerne ut av markedet eller noe? Det ville jo vært litt av en bragd.

     

    For min del er det flott at det endelig vokser fram et utvalg utover FIFA, CoD, Assassin's Creed og alt det andre oppfølger-rælet fra AAA-utviklerne.

  2.  

     

    Kan ikke si meg enig i at grafikken var spesielt "lekker". Ser ut som helt klassisk 90-talls grafikk hvor man ble begrenset av fargepaletten.

    enighet. spill som lages med retrografikk er nostalgibullshit i mine øyne

     

     

    Er nostalgi bullshit? :dontgetit:

     

    Ein stor fordel med spel som brukar enkel grafikk er at det er billigare å lage og fleire kan prøve seg. Det kostar fort mykje meir å lage eit spel etter dagens standard på grafikk.

    Jeg har lest at AAA-titler for PS4 etc fort kan ha en prislapp på flere titall millioner dollar(!). Pikselgrafikk er ikke enkelt det heller, men det er ihvertfall noenlunde innafor rammene av hva små utviklere kan håndtere. Det er derfor så mange indie-devs går den veien, det har fint lite med nostalgi å gjøre. Ikke at 90-talls konsoller hadde vært i stand til å håndtere noe i nærheten av Owlboy uansett :p

×
×
  • Opprett ny...