Gå til innhold

rsun

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rsun

  1. I min trauste Auris 2010 fikk jeg under kjøring i går displayalarmer "Check engine/VSC". Alarmene kom under normal kjøring rett frem, og jeg merket overhodet ingen unormale tilstander. Jeg kjørte hjem og parkerte over natten. I dag startet jeg opp bilen, og da var det kun "Check engine" som kom på displayet, ingen VSC. 

    Jeg spør her først, før jeg sender bilen for sjekk på verksted, med et lite håp om at dette kanskje er noe man kan ordne selv. 

    På forhåndt takk for svar.

  2. Skal kjøpe meg ny laptop, men ønsker å ta med meg alt fra min nåværende hd. Finnes det et program der ute som gjør kopi-jobben smertefritt, og helst gratis? :-D

    Og hvilke kabeldingser trenger jeg for å koble maskinene sammen? Holder d me en usb-kabel? *håpe

  3. Jeg tror uten tvil den vil bli kjappere. SSD hjelper i hvert fall svært mye. Min gamle macbook fra 2010 er ok enda. Ble 10 ganger bedre med SSD. (Føltes slik :))

     

    Ville gjerne heller kjøpt denne som har kjappere prosessor og minne.

    https://www.prisguide.no/produkt/acer-aspire-e5-575-nx-ge6ed-067-284605#anchor-specifications

     

    Eller samme med dedikert skjermkort.

    https://www.prisguide.no/produkt/acer-aspire-e5-575g-nx-gdwed-051-284607#anchor-specifications

     

    Men disse veier litt mer enn den du satte opp.

     

    Tusen takk for enda bedre tips enn det jeg allerede hadde fått! Jeg går definitivt for den førstenevnte. Gjør ingenting om den er tyngre. Jeg har medlemskort på sats. ;-) 

  4. Har ikke peiling på data, men har iallefall funnet ut at jeg ikke er fornøyd på farten på min nåværende maskin. Jeg har funnet en i en prisklasse som passer meg, men vil jeg egentlig merke noen forskjell? Jeg er allroundbruker når det gjelder data. litt spill, kontor, diverse applikasjoner. Trenger ikke det, nyeste hotte. Takk for tips

    Min nåværende maskin er hp'en.

     

    https://www.prisguide.no/sammenlign/?p[]=272523&p[]=269653

  5.  

    Men har du prøvd kontrollen i spill?

    Den skal lyse og ikke blinke samt at den skal dukke opp i enhetsbehandling.

     

    Men prøvd en annen pc? Eller en annen usb inngang på pcen?

     

    Jeg har ingen annen pc å teste den på, men har som sagt testet den på androiden. Jeg har testet den på alle andre usb innganger på pc. Samme resultat. Nada!

  6. Hei, og takk for svarene. Jeg har prøvd å koble kontrolleren også til min Samsung Android via blåtann uten hell, så problemet er definitivt i kontrolleren, ikke windows pcen.

     

    Det hvite xbox-lyset kommer på, men ikke før jeg trykker på det. Og da bare står det og blinker.

     

     

    I enhetsbehandling står det ingenting om Xbox eller lignende. Under Bluetooth-fanen er det dukket opp to nye "Microsoft Bluetooth Enumerator" og Microsoft Bluetooth Enumerator LE"

     

    Fortsatt takknemlig for hjelp. :-)

  7.  

    Jeg har kjøpt en blu-tooth x-box pad og pc'n min finner den ikke, verken trådløs eller ved kabel. Jeg får heller ikke lastet ned x-box appen fra windows store. Når jeg trykker "Skaff deg appen" skjer ingenting.

    Kan dere hjelpe, er jeg veldig takknemlig.

     

    Prøvd med kabel uten batteri i?

     

    Jepp. Skjedde ingenting.

  8.  

    xbox one kontroller regner jeg med?

    Skal ikke trenge noe app for å bruke den. Med mindre du kjører linux eller mac.

     

    Men med Appen så kan man se status på batteri og oppdatere programvaren i kontrolleren.

     

    Har du Windows 10? For er vel kun der appen fungerer.

     

    Jeg har windows 10, og det er x box one kontroller ja. Beklager manglende opplysninger. Når jeg plugger i paden via usb, vibrerer den. Så det er ikke noe galt med den. Helt ny. Men oppdages ikke av windows. Derfor trodde jeg at måtte ha appen.

  9. Jeg er forholdsvis ny som bileier. Har kjøpt en bruktbil og har kasko. På bilen er det noen lakkskader, av en bilmekaniker har jeg fått vite at det er skader for en 20.000. Er det slik at jeg kan bruke kaskoen og kun betale egenandel til forsikringsselskapet for reparasjonen? Synes det høres for godt ut til å være sant. :-)

×
×
  • Opprett ny...