Gå til innhold

Høvding

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Høvding

  1. TO TING:

    1: MEKTIG lei av å havne på diskusjon.no hver gang jeg logger inn for å kommenter en artille her på tek.no. Ønsker sterkt å forbli på nåværende side....

     

    2: Utrulig lite profft å linke til prisguide.no for pris kun for toppmodellen, mens de andre 2 printerene oppgis ca pris. det som gjør det helt helt gale, er at prisguide ikke har noe pris på den!

     

    Skjerpings! dere får heller rdigere artikkel med link når pris foreligger! ClickBAIT all tha way!

  2.  

    Dette har med vann "trykket" som oppstår å gjøre. Når man senker mobiler ned 1,5 meter i vann, blir telefonen utsatt for et vanntrykk som er 0,15 bar.

     

    0,15 bar er temmelig feil. Atmosfære er 1 bar, så det blir ikke mindre trykk under vann.

    Du snakker tydeligvis om ting du ikke har greie på. Dersom du mener at atmosfæren er 1 bar (noe som endrer seg ved høy/lavtrykk), så oppgis dette i barA. Der "A" står for absolutt. En tar da vakum som referanse. Men i STORT sett alle andre målinger (altså ikke vær trykket) bruker man atmosfære trykket som referanse. Dermed vil vanntrykket være 0,15 bar. Men om du absolutt vil, kan vi kalle det 1,15barA.

     

    Uansett, det blir likt med vanntrykket når man spyler. Legg på 1 bar, og du får ca barA.

  3. "Det som gjør dette resultatet litt overraskende er at Galaxy S7 har den såkalte IP68-sertifiseringen, som betyr at telefonen skal tåle 1,5 meters vann i en halvtime. iPhone 7 har derimot den noe lavere IP67-sertifiseringen, som gjør at den skal tåle én meter i 30 minutter."

     

    Nei, dette er faktisk ikke overraskende.

    IPX6 er veldig ofte bedre enn IPX7, uansett hva skalaen og tallrekken skulle indikere. Dette har jeg sett hundrevis av ganger selv.

     

    Dette har med vann "trykket" som oppstår å gjøre. Når man senker mobiler ned 1,5 meter i vann, blir telefonen utsatt for et vanntrykk som er 0,15 bar. Når man spyler derimot, kan trykket gjerne komme opp i 3-5 bar (muligens mere) i korte perioder. Dette medfører at inntrengnings kraften er mye større ved spyling enn ved nedsenkning.

    • Liker 1
  4. Tror ikke jeg har brukt dvdstasjonen siden 2008. Kom stadig borti ejectknappen når laptopen skulle flyttes. Som regel blir den bytta ut med caddy og en ekstra harddisk, men harddiskene begynner å få såpass bra kapasitet nå at det stort sett holder med en (samsung 2tb) sammed med SSD for OS og spill. 

     

    Samme her, stadig borti og ikke i bruk på nesten 10 år. Men hvem har behov for 2 TB på en bærbar?

    Jeg ville aldri hatt mine "data" fast på en bærbar....

×
×
  • Opprett ny...