Gå til innhold

skeLa^

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skeLa^

  1. For en jævla taper. er så utrolig. at ikke Telenor ligaen blir flyttet til noe alá en custom faceithub er beyond me. telenor er et stort nok selskap, med god nok råd / kontakter, til å kunne få ordnet noe ordentlig custom med faceit. gamer og deres patetiske anticheat holder jo klart ikke mål. ikke at faceits AC er perfekt, men i allefall bedre enn hva gamer bruker. for ikke å snakke om at da ville faceit ha stått for servere.

     

    Norsk CS er så jævla infisert av patetiske no life idioter som tar snarveien med cheats. som det at man lot en som ble tatt for "lekebrett" få bli i NPL 1. det viser jo bare at i norsk CS bryr man seg ikke om cheats. tanken på HVOR mange som faktisk cheater oppover i divisjonene og i KoN er kvalmene! det er en grunn til at resten av værden ser nedpå Norsk tier 2 CS. og det er pga kjøtthuer som dette.

     

    Han som ble tatt for cheating ble kicka fra NPL 1 og banna i 1/2 måneder fra NPL 2. Om han fortjener lengre ban, miste muligheten til å grinde seg tilbake, eller lignende er en annen sak. Ettergivenheten gitt til dette individet var spesiell, og var bare pga. han exposa cheatere som ellers ikke kunne blitt bevist at cheata, i tillegg satte han cs norge på sporet av en vel kjent person som også cheata.

     

    Resten av kritikken din forvirrer meg kan du si.

×
×
  • Opprett ny...