Gå til innhold

Kunji Abanjoni

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kunji Abanjoni

  1. Jeg vet ikke helt om dette er lov å diskutere engang, men sliter så elendig med speeden på nedlastingsprogrammer som Bearshare og Torrents.. bitlord, bitcomet osv.

     

    noen som vet, eller har noe slags opplegg på ossen jeg får ytt 2mbit linjen min max? får ca bare 1mbit av den på nedlasting, og det er irr.. på torrents er det enda verre for da har jeg max 30kb/s :/

     

    håper noen har peiling :dribble:

  2. Så vidt eg har forstått er det ikkje behov for å åpne portar i BitComet. Var noko Upnp greier.

     

    Har du prøvd forskjellige filer? Er ikkje garantert at du får full fart sjølv om det er 1000 s\l.

    Det er vel ikkje satt ei grense i BC på 50kB ned?

     

    Du kan prøve uTorrent, ein slags blanding av Azureus og BitComet, der du heller ikkje må åpne portar.

    5220684[/snapback]

     

     

    skal ta å prøve uTorrent :) Er så lei av å skifte torrentprogramm, siden de fleste er like :p

  3. Jeg bruker torrents til download, og programmet BitComet. `Har en 2mbit ADSL linje fra Telenor og får ikke brukt hele denne for å si det sånn.

    For selv om det er over 1000 stk som sharer, så får jeg max 50kb/s! Fant en link på nettet om porter osv: http://p2p.weblogsinc.com/entry/0401842428674831/

     

    Så jeg kan opne porter i rounter/modmet mitt, og få ytt linjen min max, til 256kb/s istedenfor 10 og 15 som jeg har akkurat nå.

    Modemet mitt er Thomson Speedtouch 510i, men får faen ikke til å opne slik at jeg får ytt linjen max! Noen som kan hjelpe meg med dette ? Er bare på torrents dette er, for på DC++ så har jeg max av linjen, samme med Bearshare, men liker bedre torrents, pga da vet jeg hva jeg får!

     

    Håper noen kan gi meg på en måte en guide eller som har opnet dette før!

     

    Takker for alle gode svar! :thumbup:

  4. Jaja.. da er vi snart på gang igjen. Med et nytt år og The Gathering 05. Men da kommer det store spørsmålet, som er det samme hvert år;

    "Hvordan kommer nettverket til å bli i år, og kommer det til å virke i det hele tatt?"

     

    I fjor var det jo helt forbanna mongolid til tider, men når vi kom til natt til lørdag, så begynte det å virke i små mengder.

    Men er alt bare virus eller er det det generelle nettverket til Gathering? Vi får bare håpe at det vil bli bedre i `05 enn det var i `04 :yes:

  5. Jeg har en AMD XP 2600+ CPU og en Thermaltake Vulcano 7. Denne kjøler ikke nokk, og den bråker som faen selv. Må ha meg ei ny vifte fort og jeg vet ikke hvilken som er best. Jeg må ha en vifte som lager lite lyd, men som samtidlig kjøler som faen. :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...