Gå til innhold

indecisive

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av indecisive

  1. Hei!

     

    Jeg vender meg til dere der ute i håp om litt hjelp. Jeg har ikke så mye peiling selv...

    Jeg har en Amilo fra Fujitsu Siemens som er litt over et år.

    I det siste har den bare begynt å slå seg av når den finner det for godt. :(

    Jeg tror kanskje jeg begynner å se et mønster i det - det skjer som oftest når jeg kjører flere programmer på en gang... Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det!

    Er det noen der ute som har noen tips eller råd å komme med? Selv om jeg ikke har kommet med så detaljert informasjon...

     

    Hilsen en jente med middels - eller dårligere - peiling... :cry:

  2. jeg får det ikke til :no:

     

    "Da KODA/NCB mener at have ophavsrettighed til de ringetoner brugerne uploader og siden downloader til deres private mobiltelefon gennem euploader.com, ser vi os nødsaget til indtil videre at stoppe denne aktivitet. euploader.com beklager situationen, men arbejder på at få økonomisk og juridisk overblik over situationen, sådan at vi forhåbentlig igen kan åbne op for ringetoner. I vil høre nærmere i de kommende uger."

  3. Telenor? Her står det mms instillinger for telenor. Netcom eller andre er ikke sikker..... Du får også instillinger for gprs. Du kan bare ha de teite bildene som personlig bilde! :roll:

    ser ut som om de som testet E700 på amobil har funnet ut noe annet enn deg! sjekk her:

     

    "Til tross for at E700 på ingen måte er noen profftelefon har den enkelte nyttefunksjoner å by på. Telefonboken imponerer med sin kapasitet på hele 1000 kontakter, som er svært bra, og støtter dessuten også flere nummer, samt andre detaljer som e-post, arbeids-nummer, fax og hjem-nummer. Man kan også legge til egendefinerte melodier til hver kontakt og et personlig bilde."

     

    men jeg kan ikke telefonen, så jeg vet ikke hvordan...

  4. Hei!

    Mamma var innom en mobilforhandler her om dagen, og ifølge fyren i butikken var denne telefonen gått ut av produksjon og blir derfor solgt på billigsalg. Han mente også at han ventet inn oppfølgeren til S300m når som helst - nemlig E100.

    Noen andre enn meg som syns dette høres rart ut?

    Er det noen som vet noe om dette?

  5. Jeg vil bare anbefale alle som leser dette å holde dere langt unna Expert City i Oslo! I alle fall når det gjelder mp3-spillere... Jeg hadde nylig en krangel med de om min, som ble levert inn på service 29. november, og fikk ikke pengene mine tilbake før i går! Fullstendig latterlig kundebehandling!

     

    Så hvis dere ikke er så smarte at dere allerede holder dere unna denne butikken, så følg min oppfordring og gjør det fra nå av!

  6. Er dette en telefon jeg kan anbefale til mamma, som ikke trenger fancy funksjoner men en liten og grei mobil som er lett å forstå seg på og lett å se hva man skriver når man skriver sms?

    Hva med Nokia 3100 som er en veldig god, og brukervennelig mobil :)

     

    Ellers er jo kanskje Z200 grei, men den er ganske stor.

    Jeg tenkte litt på Nokia 3100 en stund, men da jeg var innom Telebutikken her om dagen, sa de at de hadde fått veldig mange tilbakemeldinger fra "kvinner fra 30 og oppover" om at det var nesten umulig å se noe på telefonen... Det lyser jo overalt på den, gjør det ikke?

    Tror uansett hun har fått litt sansen for samsung nå, men takk for tipset!

  7. hei!

    er helt ny og ukjent her inne, men jeg håper likevel på et par råd fra dere her...

    jeg er klar over at det er mange poster her med samme tema, men jeg finner ikke helt det jeg leter etter.

     

    tenker å kjøpe ny mobil, men jeg klarer selvfølgelig ikke bestemme meg...

    hadde tenkt å kjøpe SE Z600, men jeg vet liksom ikke. og så i dag kom jeg over LG5400 som også ser bra ut. jeg vet ikke hva jeg burde prioritere. det eneste jeg virkelig vet at jeg vil ha er en kamskjell-telefon - har blitt helt hekta på sånne! :love:

     

    hvordan er egentlig meny-systemet på LG5400? så noen "live"-bilder, og syns det så litt "barnslig" ut, men det er jo sikkert bare en vanesak.

     

    noen råd anyone?

×
×
  • Opprett ny...