Gå til innhold

Vike

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vike

  1. Det man trenger er en linje som det lar seg levere ADSL på, det spiller liten rolle om den har ISDN eller ei. Og få en nabo til og si opp ISDN hjelper ingenting, han beholder jo samme kabel uansett om han har ISDN eller analog.

     

    Forsåvidt enig i at man trenger ikke isdn. det jeg mente var at isdn er en digital linje, og at man derfor allerede er tilkoblet digitalt.

    Og er alle digitale linjer opptatte i sentralen kan man ikke få dsl før de enten bygger ut eller en linje blir ledig. har ikke noe med kabelen til huset å gjøre men tilkoblingene i sentral.

  2. Har det samme problemet her med at linjen er full.

     

    Å bestille telefonabb hjelper ikke. Da får du en analog linje og adsl trenger digital.

    Har du hatt isdn hadde det ikke vært noe problem da du allerede har en digital linje( bortsett fra hvis sentralen var full da ) og Telenor har ikke plikt til å levere isdn.

     

    En mulighet er å snakke med naboen og koble deg til hans adsl.

    En annen mulighet er å sjekke om en av naboene har isdn og kan være villig til å gå over til analog slik at han frigir en digital linje som du kan få, eller at du bestiller adsl på hans linje/tlfnr ( hvis han ikke har fra før) og kjøre trådløs fra han til deg.

  3. har en A64 3500+ og MSI NEO2 g54 Platinum med ocz 2x512 matched pair minne

     

    Alt funker fint bortsett når jeg skal slå av maskina. Windows/skjerm/HD slår seg av som normalt, men cpu vifte og PSU (F/S 350 watt) stopper ikke, så jeg må bruke av-knappen på psu. :ermm:

    Har gått igjennom instillinger både i Bios og Windows men kan ikke se noe galt. :hmm:

     

    Noen som har vært borti dette og har noen tips ??

×
×
  • Opprett ny...