Gå til innhold

Steaming T

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steaming T

  1. NMS er en stor skuffelse for meg. Hovedgrunnen er at spillet ikke lever opp til forventningene som er blitt skapt i forkant. Jeg trodde at hovedvekten lå på å utforske og la seg rive med i stemningen på de forskjellige planetene og oppleve det en på engelsk kaller "A Sense of Wonder". Slik er det ikke! Hovedoppgaven er å konstant å samle mineraler og stoffer for å holde romdrakt, romskip og våpen/multiverktøy operative til enhver tid. Utforskningen blir således en liten og frustrerende minimal opplevelse. Spesielt noen momenter i spillet er både irriterende og utfordrende:

     

    1. Dronene: Jeg hadde forventet at jeg ved ankomst til en ny ukjent uuforsket planet hadde vært alene sammen med evt. dyre og planteliv. Slik er det dessverre ikke! Samtlige planeter jeg har oppdaget (og jeg mistenker samtlige planeter jeg hadde kommet til å oppdage) er infisert av disse hersens dronene som følger med på alt du gjør og som i verste fall angriper deg hvis du gjør noe som de ikke liker. På grunn av dette får en ikke særlig følelse av at man er den første som setter sin fot på denne planeten. Så jeg må bare undre: Hvorfor - HVORFOR må disse dronene stadig være til stede?
    2. Bebyggelse: På samme måte som dronene er det fabrikker, kolonier og annet spredd utover hele planeten med ganske kort avstand mellom dem. Det må være titusenvis av dem på en hel planet. Igjen må jeg spørre hvorfor. 

    Å oppdage en ny planet og dermed få vite at man er den første der er dessverre ikke sant. Jeg var ute etter atmosfæren og stemningen ved akkurat å oppdage og utforske. Det gir NMS meg ikke. I stedet blir det et repetitivt, kjedelig og syltynt spill som ikke akkurat inspirerer til videre oppmerksomhet. 

     

    Så da er det tilbake til Fallout 4 og Alien Isolation som ihvertfall har atmosfære og gir meg nettopp "A Sense of Wonder" som jeg er ute etter i et spill.

×
×
  • Opprett ny...