Gå til innhold

Sara_I

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sara_I

  1.  

    Lut på hvordan er IT jobb muligheter I Oslo området.

    Er det større mulighet å få jobb innenfor IT som nyutdannede I Oslo område en I andre del av landet?

    Når du sier IT, mener du support, drift, software, hardware, eller annet?

     

    Som software utvikler vil jeg si ja til begge spørsmål. Det er større etterspørsel enn antall konsulenter per i dag i alle fall. I og med at det er flere arbeidsgivere så er det vel også større mulighet for å få seg jobb.

    Takk for svar

    Jeg tenker på support

  2. Trenger man å sende inn kontoutskriften når man søker om det. Har hørt siden jeg ikke fikk lønnen men bare betalte skat av den og arbeidsgiveravgift men ikke Helt fått lønna på kontoen så er det et problem fordi nav trenger kontoutskriften

  3. Hei

    Jeg driver min egen butikk som er AS . Jeg kjører lønn for meg hver måned med veldig lavt (15000) Før skat. Men det er nu over 6 måned at jeg ikke kan ta ut lønnen min siden bedriften går ikke bra, men jeg betaler skat og arbeidsgiveravgift og kjører lønn slipp. Det ser ut at bedriften kanskje gå konkurs snart siden jeg ikke kan betale husleien. H is det mye skjer har jeg rett på dagpenger?

  4.  

    Har du hatt IT og informasjonssystemer? Har du begynt på noe annet nå?Jeg blir veldig lei meg når jeg tenker at jeg ikke kan bruke mon utdanning til å jobbe med fordi kanskje det var feil at jeg gikk på dette studiet i 3 år.

    Du trenger for all del ikke være lei deg - du er kjempeflink som har klart å fullføre studiet. Det er ikke mange som klarer å fullføre høyere utdanning, 41 % av studentene i Norge får ikke en grad ti år etter påbegynt studie.

     

    Selvom mastergraden i Informasjonssystemer ikke er teknisk, så har du en teknisk grad i bunnen. Derfor vil du først være ansatt til å gjennomføre teknisk arbeid før du kan bruke "mastergraden" din til å gjennomføre ikke-teknisk arbeid slik stadskle beskriver det.

     

    Jeg har tatt informasjonssystemer selv ved en annen skole i Norge, sliter selv med å finne jobb etter mastergrad. De vil at jeg skal jobbe med programmering/teknisk før jeg får lov til å være konsulent/prosjektleder - selvom jeg har mastergrad i informasjonsssystemer.

     

    Jeg er også enig med Herr.nerd, at du ikke bør ta master i informasjonssystemer hvis:

     

    - Du ikke kjenner konkrete stillinger innenfor informasjonssystemer.

    - Du ikke har kontakter/nettverk som kan gi deg jobben som ønsker.

     

    Jeg er i samme situasjon som deg, bare at jeg har mastergrad. Får ikke jobb selvom jeg har mastergrad og vil ikke jobbe med programmering, og i tillegg har jeg "glemt programmering" siden jeg ikke har brukt programmering i mastergraden min (ingen av fagene mine krevde programmering).

    Tusen Takk for at du delte din erfaring. Kan jeg spørre hva du jobber som i dag? Har du begynt på noe annet utdanning.

    Som en alene mamma trenger jeg en jobb fort mulig og er derfor veldig stressa at jeg tok en utdanning som jeg ikke var for meg.

  5. Jeg kjenner også andre som har tatt master i IS, men disse jobber som kontormedarbeider i et kontor. Jobben deres er ikke relevant til utdanningen, og forteller at det er svært få jobber som ikke innebærer programmering eller teknisk. Med en teknisk utdannelse kan du ikke forvente deg å jobbe som en ikke-teknisk arbeider.

     

    De svært få jobbene som finnes kan nåes via kontakter og nettverk eller komme seg gjennom nåløyet hos PWC, Deloitte, EY og andre konsulentselskaper. Da kreves det at du har økonomibakgrunn i tillegg på masternivå med gjennomsnittskarakter på B.

     

    Tiden har endret seg, så jeg vil anbefale deg å finne ett annet studie, slik jeg har gjort det nå.

     

    Har du hatt IT og informasjonssystemer? Har du begynt på noe annet nå?

    Jeg blir veldig lei meg når jeg tenker at jeg ikke kan bruke mon utdanning til å jobbe med fordi kanskje det var feil at jeg gikk på dette studiet i 3 år.

  6. Takk for svar alle sammen. Studiet er på Uia Kristiansand. Jeg har bachelor og fant ikke noe jobb som og vil / kan ikke jobbe med programmering. Prøver å lærere meg .Derfor vurdere å ta master for å kunne finne jobb. Som jeg fikk å vite er der ingen fagene som er teknisk på master og er ingen programmering. Der er mye prosess styring, prosjektledelse osv.

  7. Noen som har master I Informasjonssystemer som ikke er så teknisk/programmering?

    Vurdere å starte på Master I informasjonssystemer men vet ikke hvilken muligheter får man med en sånn utdanning.

    Hva kan man jobbe som og hvor stor er jobb muligheter? Arbeidsledighet eller god jobb marker?

    Noen som har erfaring med studiet og hva jobber du som nå? Første jobb som master I Informasjonssystemer?

    Setter stor pris på svarene.

  8. Noen som har master I Informasjonssystemer som ikke er så teknisk/programmering?

    Vurdere å starte på Master I informasjonssystemer men vet ikke hvilken muligheter får man med en sånn utdanning.

    Hva kan man jobbe som og hvor stor er jobb muligheter? Arbeidsledighet eller god jobb marker?

    Noen som har erfaring med studiet og hva jobber du som nå? Første jobb som master I Informasjonssystemer?

    Setter stor pris på svarene.

×
×
  • Opprett ny...